Cikmazdayim..

Delirmeden once sadece normal bir hayat istiyordum, biraz ilgi gostersin arada bir gelip opsun, hafta sonlari beraber birseyler yapalim, zevk alsin benimle olmaktan, cocuklarimiz olsun...
Su an bunlarin hicbirini istemiyorum, icimdeki aci gecsin istiyorum
Işte normal hayat anlayışınız ne eşinizin ki ne

Ifşa olacağım şimdi ama eşim eve gelip öpmez ama yer zaman tanımadan daha fazlasını yapar

Herkesin ilgi anlayışı farklıdır adamın ilgi anlayışı da farklı olabilir orta yolu arayın olmuyorsa da ayrılın

Bebek için aceleye gerek yok o zaman ilgisizlik daha yorar sizi

Isteksizlik, ilgisizlik hersey var sanirim 6 sene oldu. Herseyide denedim olmuyor, adam benden bisey istemiyor varsa yoksa arabasi.
Arabami :KK57: erkekler duskun olur arbayada sen baska yani ay ben isin icinden cikamadim olumsuz birseyde yazmak istemiyirum uzulmeni istemiyorum cunku,hic mi bir tarafdan ilgisini gostermiyor simdi kendimden ornek verim benim esim cok gururlu tavirlari vardir hani boyle kari lafi dinlemem falan tiripleri vardir bizimkinde ama mesela benlen konusmaz oyle sohpetli falan ama yattigimizda bana cok dokunarak yatar eller sarilir illa o is olsun diye degil,ben oyle hisseterim sevdigini mesela tabiki tutumalarinin yalnis oldu cok ama oyle kabul ettim esimi sert bir durusu vardir ailesinede karsi oyledir,hani bunu seni uzmek icin yazmiyorum demek istiyorum biryerden insan hisseder bilir nasil biri oldugunu sevip sevmedigi nebilim umarim anlar yalnislarini degisir

Arabami :KK57: erkekler duskun olur arbayada sen baska yani ay ben isin icinden cikamadim olumsuz birseyde yazmak istemiyirum uzulmeni istemiyorum cunku,hic mi bir tarafdan ilgisini gostermiyor simdi kendimden ornek verim benim esim cok gururlu tavirlari vardir hani boyle kari lafi dinlemem falan tiripleri vardir bizimkinde ama mesela benlen konusmaz oyle sohpetli falan ama yattigimizda bana cok dokunarak yatar eller sarilir illa o is olsun diye degil,ben oyle hisseterim sevdigini mesela tabiki tutumalarinin yalnis oldu cok ama oyle kabul ettim esimi sert bir durusu vardir ailesinede karsi oyledir,hani bunu seni uzmek icin yazmiyorum demek istiyorum biryerden insan hisseder bilir nasil biri oldugunu sevip sevmedigi nebilim umarim anlar yalnislarini degisir
Sevdigini hissediyorum zaten ama bazen yetmiyor sevgi, arada bir gelsin opsun istiyorum, illa yakinlasmak icinde degil ne bileyim genelde sakalasarak geliyor yanima bende hoslanmiyorum.
Yinede paylasmak iyi geldi biraz daha sakinim simdi,bazen yine o mukemmel fikirlerimden yenisini bulmaktan korkuyorum, fevri davranmakta istemiyorum.

Sevdigini hissediyorum zaten ama bazen yetmiyor sevgi, arada bir gelsin opsun istiyorum, illa yakinlasmak icinde degil ne bileyim genelde sakalasarak geliyor yanima bende hoslanmiyorum.
Yinede paylasmak iyi geldi biraz daha sakinim simdi,bazen yine o mukemmel fikirlerimden yenisini bulmaktan korkuyorum, fevri davranmakta istemiyorum.
Bak neguzel şakalaşarak geliyor gene adam, canim inan birazdaha beklentini azalt ben oyle yaptim ilk evlendigim zAmanlar kusmedigim tavri yoktu, azcik kizsa kuserdim neolurdu o inat ben inat hep küs gecersi gunlerimiz, inan benim esim seninkinden zor, cok zor gunelr gecirdim sukur o kendini birazdaha törbuledi yas gidiyor cunku bende oyle,opmesini felan bosver saygilimi seni seviyormu ona bak azda olsa ilgisi var adamin yani,fazla beklenti buyuk hayal kirikligidir unutma ben bunu ogrendim sen benden daha yenisin isteklerin arzularin cok olabilr ayni yastayiz buarada,malesef kadinlar daha genis düsuncelidir,beterin beteri var unutma

Iyice icim karardi simdi, ben sorunlu bir insansam hic cocugum olmasinmi? Biraz karamsarim, kirildigimda kolay kolay atlatamam, ama iyi bir isim var, hersey mukemmel olsun diye ugrasip duruyorum belkide sorun bu

Sorunlu bir insansaniz sorunlarinizdan arinmanizi dilerim. yani çocuk yapmak için dört dörtlük olmayı kast etmiyorum evliliği düzene koymayı huzurlu bir ev ortamı olusturmanizi kast ediyorum. kimse mükemmel olamaz zaten mükemmel diye bir kavram da yoktur bence. Bana göre mükemmel olan size göre kusurlu olabilir. O halde bunun için ugrasmayin. Size göre doğru olan neyse onu yasarsaniz mükemmel olmuş olursunuz. Biraz da kaderci olmak lazım. Hayirlisi neyse o olsun. Su akar yolunu bulur derler. Yani kısmet de varsa olur zaten

Bir kagıda eşinizin artılarını eksilerini yazın bence.Aynı şeyi evliliğiniz içinde yapın.Birgün sonra da alıp okuyun.Bakalım ne hissedeceksiniz..Bir de şunu untmamak lazım biz kadınların en büyük hatası bence.Kimseyi dğiştiremezsiniz sadece öyle olduğuna inanmak isteriz.Ama zaman geçip ortalık durulunca hooop bir bakmışsınız gene eski tas eski hamam.Ya mevcut durumu kabul etmek ya da kabul edemiyorsak gitmeyi bilmek lazım.

Ben cok mantikli bir isanimdir

sizin eşinizden beklentileriniz doğal şeyler fakat şuan çocuk yokken böyleyse çocuk olduktan sonra düzeleceğini beklemeyin ,maalesef erkekler çok fazla değişmiyor huyları aynı devam ,ha bu adamı böyle idare edicem en azından çocuğum olur onunla oyalanırım gezmeye falan çocuğumla giderim diyorsanız haklısınız ama çocuğumda olsun eşim beklentilerimide yapsın yapmıyorsada bu evliliği yürütemem diyorsanız çocuk asla ,mantıklı biriyim diyorsunuz da mutsuz olduğunuz bir evlilik te hangi mantıkla çocuk yapmayı planlıyorsunuz.

bu adama çocuk yapınca seni daha çok sevmeyecek, sana yine ilgi göstermeyecek. aynen devam edeceksin bu garip ilişkiye. çocuk kurtarır diye düşünüyorsan günah işlersin. yolun sonu burdan bile görünüyor.

Bence hayatta bazı şeyleri zorlamanın bir anlamı yok,belliki bu evlililiğin ve bu adamım hiç bir anlamda size bir faydası yok.Senelerinizi daha fazla feda etmeden ve yaşınız geçmeden ayrılın (ki bence bu verilecek en son tavsiyedir) ve kendinize bir kadın olarak bir şans verin.

Sorunlu bir insansaniz sorunlarinizdan arinmanizi dilerim. yani çocuk yapmak için dört dörtlük olmayı kast etmiyorum evliliği düzene koymayı huzurlu bir ev ortamı olusturmanizi kast ediyorum. kimse mükemmel olamaz zaten mükemmel diye bir kavram da yoktur bence. Bana göre mükemmel olan size göre kusurlu olabilir. O halde bunun için ugrasmayin. Size göre doğru olan neyse onu yasarsaniz mükemmel olmuş olursunuz. Biraz da kaderci olmak lazım. Hayirlisi neyse o olsun. Su akar yolunu bulur derler. Yani kısmet de varsa olur zaten
Evet cok haklisiniz ama en sevmedigim sozleri yazmissiniz, ben hersey benim kontrolumde olsun isterim. Esegini saglam agaca bagla sonra Allaha havale et gibi. Ben ismi saglama alayim diyorum olmayincada huzursuz oluyorum

Evet cok haklisiniz ama en sevmedigim sozleri yazmissiniz, ben hersey benim kontrolumde olsun isterim. Esegini saglam agaca bagla sonra Allaha havale et gibi. Ben ismi saglama alayim diyorum olmayincada huzursuz oluyorum

Siz de haklısınız aslında işini sağlama almak sonra Allah'a havale etmek en doğrusu. Fakat bunu sizi yipratacak kadar hayatınızın odağı yaparsanız yani hersey sağlama otursun mükemmel olsun kalibina uysun diye diye siz yıpranırsınız. Size de yazık

Bir kagıda eşinizin artılarını eksilerini yazın bence.Aynı şeyi evliliğiniz içinde yapın.Birgün sonra da alıp okuyun.Bakalım ne hissedeceksiniz..Bir de şunu untmamak lazım biz kadınların en büyük hatası bence.Kimseyi dğiştiremezsiniz sadece öyle olduğuna inanmak isteriz.Ama zaman geçip ortalık durulunca hooop bir bakmışsınız gene eski tas eski hamam.Ya mevcut durumu kabul etmek ya da kabul edemiyorsak gitmeyi bilmek lazım.
Cok iyi fikir tesekkur ederim bunu denicem. Evet genelde eslerimizi degistirmeye calisiyoruz cunku biraksan hicbisey yapmicaklar. Mesela esim ev icin temizlik plani yapmisti, ikimizde calistigimiz icin zor oluyor. Bir sure sonra baktim birtek ben yapiyorum, simdi kendi planina neden uymuyorsun dedigimde ben temizlik sevmiyorum diyor. Resmen saka gibi gelde sakin kal. Biz kadinlar sevmesek bile birsuru sey yapiyoruz, sirf yapmamiz gerektigi icin ama erkeklerde ayni seyi goremiyorum

sizin eşinizden beklentileriniz doğal şeyler fakat şuan çocuk yokken böyleyse çocuk olduktan sonra düzeleceğini beklemeyin ,maalesef erkekler çok fazla değişmiyor huyları aynı devam ,ha bu adamı böyle idare edicem en azından çocuğum olur onunla oyalanırım gezmeye falan çocuğumla giderim diyorsanız haklısınız ama çocuğumda olsun eşim beklentilerimide yapsın yapmıyorsada bu evliliği yürütemem diyorsanız çocuk asla ,mantıklı biriyim diyorsunuz da mutsuz olduğunuz bir evlilik te hangi mantıkla çocuk yapmayı planlıyorsunuz.
Evet 10 senedir evliyim okadar zor seyler atlattik ve ilgisizliginide kabul ettim. Burdada bircok kisiden okuyorum erkeklerin isteksizligini ama cocuk bile yapamadigimiza kizdim, verdigi sozleri tutmayinca insan soyledigi hicbiseye inanmiyor. Tamam söz yapicaz bu sefer diyor ama ona olan güvenim cok sarsildi, ümidimi kaybettim ve nasil geri kazanirim bilmiyorum

Işte normal hayat anlayışınız ne eşinizin ki ne

Ifşa olacağım şimdi ama eşim eve gelip öpmez ama yer zaman tanımadan daha fazlasını yapar

Herkesin ilgi anlayışı farklıdır adamın ilgi anlayışı da farklı olabilir orta yolu arayın olmuyorsa da ayrılın

Bebek için aceleye gerek yok o zaman ilgisizlik daha yorar sizi
Nasil yani :KK23: 6 aydir beraberlik yokmu

Back
X