çıkmazdayım

Neden sana daha uygun, yaşıyitın biriyle olmuyorsun?
Bugüne kadar hep yaşıtlarımla oldum zaten bundan sonrada aman yaşıtım olmasın gibi bir düşüncem yok. Şuan hayatımda o var ve doğal olarak ne yapacağını bilmeyen bir tutum içerisindeyim.

Eski sevgilim banada böyle demişti. Bak eski diyorum sen anla.
anlamaya çalışma. Herkesi anlayamazsın insanların yaradılışı farklı farklı. sen böyle yaratılmışsın o öyle... açıkca söyleyemiyor öküz çünkü.
Yoluna bak umrunda olmasın. Ha dönecek hatta ağlıycak ama sen o sırada çoook daha mutlu olacaksın. Seni haketmiyor.:63:

Eski sevgilim banada böyle demişti. Bak eski diyorum sen anla.
anlamaya çalışma. Herkesi anlayamazsın insanların yaradılışı farklı farklı. sen böyle yaratılmışsın o öyle... açıkca söyleyemiyor öküz çünkü.
Yoluna bak umrunda olmasın. Ha dönecek hatta ağlıycak ama sen o sırada çoook daha mutlu olacaksın. Seni haketmiyor.:63:
Bir süre bekleyeceğim eğer hiç birşey yapmazsa benimde yapacağım birşey kalmayacak doğal olarak. İnanın istiyorum dönsün pişman olsun istiyorum. Akrep burcuyum ben hislerim çok kuvvetlidir pek yanılmam. Tüm bu konuşmaları yaptığımızda içim o kadar rahattı ki halen daha rahat bilmiyorum çok teşekkürler yorumunuz için.

Birincisi aranızdaki yaş farkı kritik noktada.Senin ilişkiden beklentilerin,hayata bakış açın ile onunkiler arasında büyük farklılıklar var.
Bir de adam arama demiş sen neden ısrarla arıyorsun ki ? Kendi kalitenden taviz verme,erkekler gizemi sever,merak edilen değil merak eden olmak ister. Bu ilişki yürüyecekse zaten onun çabalarıyla yürür sen elinden geleni yapmışsın.
Bırak belki cidden bunalımdadır,beni de biri sürekli "arama" ya da "biraz sabret" dememe rağmen sıkıştırsa ben de delirirdim herhalde.
Beklemede kal ama hayatını da kilitleme keyfine bak,kendinle ilgilen olacağı varsa olur.

Ayrılmak istese bunu çoktan yapabilirdi. Geçen hafta rest çektim zaten. inanın sesi o kadar kötü ki samimiyetle söylediğini düşünürsünüz sizde. Ya çok zeki bir yalancı ya da doğru söylüyor dersiniz aklınıza başka birşey gelmez.
Öyle gibi aynen.Ben doğru olduğuna inanırdım hep önceleri doğru söylediklerine hep yanıldım ama siz yanılmazsınız umarım

Birincisi aranızdaki yaş farkı kritik noktada.Senin ilişkiden beklentilerin,hayata bakış açın ile onunkiler arasında büyük farklılıklar var.
Bir de adam arama demiş sen neden ısrarla arıyorsun ki ? Kendi kalitenden taviz verme,erkekler gizemi sever,merak edilen değil merak eden olmak ister. Bu ilişki yürüyecekse zaten onun çabalarıyla yürür sen elinden geleni yapmışsın.
Bırak belki cidden bunalımdadır,beni de biri sürekli "arama" ya da "biraz sabret" dememe rağmen sıkıştırsa ben de delirirdim herhalde.
Beklemede kal ama hayatını da kilitleme keyfine bak,kendinle ilgilen olacağı varsa olur.
O da sen tatiline devam et bana da biraz Zaman tanı konu kimseyle ilgili değil ancak kendi başıma üstesinden gelebilirim Dedi. Öyle yapacağım haklısınız üstüne gitmemeliydim bunu çok geç fark ettim malesef.

Öyle gibi aynen.Ben doğru olduğuna inanırdım hep önceleri doğru söylediklerine hep yanıldım ama siz yanılmazsınız umarım
Bende hiç inanmazdım bu yüzden onun her haraketini sorguladım bir türlü sevdiğine inanmak istemedim belkide kendimi korumaya çalışıyordum bilmiyorum. Umarım yanılmam. Tüm kalbimle teşekkür ederim.

Bir ilişki yaşıyorsun, karşılığında ilgi görmeyi ve ilgi göstermeyi istemek son derece doğal neden kendinde arıyorsun kabahati? Dediğin gibi bekle ve hiç bir şey yapma zaten sevgi sözcüklerinin bir anlam ifade etmediğini, sevginin söylemekle değil göstermekle belli edilebileceğini anlayacaksın zamanla. Başka da bir şey yazmak istemiyorum, yaşayıp görmen gerek.

Ne derdi varmışta bu kadar tükenmiş merak ettim, hep ailemle bile ilgilenmek istemiyorum derler ama esasında tek ilgilenmedikleri kişi sen olursun, geri kalan herkesle ilgilenirler. bence hayatına başka kız girmiş olabilir, seni yedekte tutup onla takılmak istiyor, şans vermek istiyor da olabilir, bilemedim ama böyle davrananların genelinde çıkıyor bir yamuk. açıkçası bu kadar aylık bir sevgiliyi ben beklemezdim, değmez çünkü.

Anladığım senden ayrılacak önce soğutma taktiğini uyguluyr aramıyor sormuyor yoğunum diyor yani yeni av peşinde seni yedekte tutuyor. Aradığında çok bunaltıyorsun deyip senin suçluluk duymanı sağlıyor. Öbür taraf ışık yakınca sana yol verecek bence. Bu olmadan sen yol ver. 3 4 aylık ilişkide bi erkekte o kadarr trip abes boşver sana daha iyi muamele edecek değerini bilecek erkek olacaktır. Ne bu böyle öksüz gibi dışlamalar itmeler filan kendine güvenini sarsıyorsun onun haksız davranışı yüzünden farkında mısın kimse sana böyle davranma hakkına sahip degil?

Benim anlamadığım şey siz neden bu denli bir pişmanlık içerisindesiniz ki? sanki adamı aldatmış depresyona girmesine siz sebep olmuşsunuz gibi bir psikolojiye bürünmüşsünüz. Kaçan kovalanır diye boşa söylenmiyor valla, bırakın kendi haline ne yapıyorsa yapsın. Bu kadar düşmeyin üzerine, gün aşırı arayıp laf duyacağınıza azıcık geride durun o sizi merak etsin, bir de triplere girmiş teli kapatıcam sonunda diye:sinirli: Kendinize uğraşlar bulup o adamdan belli bir süre uzak durun, yine de gelmiyorsa bence yol verin gitsin yani.

Bu kadar kisa surede bi insan sevgilisinden bu kadar uzak kalmak istiyorsa tukenen o degil hevesidir emin ol.Sen kendinde hata ararken o napiyo kim bilir ? Birak demeyin demissin yine de diycem
Topukla :KK56:

Back
X