Çıkmazdayım

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.973
3.747
333
Herkese hayırlı geceler kızlar ben buraya artık yazmak istemiyorum ama elimde değil beni bilmeyenler için kısa anlatıyım açıktan okuyorum ve YGS lys ye katılmayı düşünüyorum sorun şu ki ders çalışmama rağmen aklım sürekli sanki hayatın gerçeklerine gidiyor bizimkiler (burada ünv. Olmadığı için) karşı çıkıyorlar ve çevremdeki herkes ne saçmalıyorsun gitmeyeceğin halde çalışıyorsun diyor haliyle haklılar sanki ayrıca 25 olucam bir iki aya bütün eski okul arkadaşlarım çoktan mezun oldular bile ben hala hayal aleminde (

Konularını bilmiyorum. Çalışıyor musun evde misin? 25 yaş da üniversiteye başlamak için evet büyük bir yaş. Ne okumak istiyorsun ki?

Ablam 25 ten sonra ortaokulu ve liseyi açıktan bitirdi. Şimdi otuz iki yaşında. Açıktan üni okuyor. İki küçük çocuğu var. Diğer ablam 29 dan sonra açıktan üni bitirdi. Şimdi işinde gücünde. İkide çocuğu var. 35 yaşında hala sınavlara girer hala mülakatlara katılır. Daha iyisi ne olabilir diye.
Mücadeleden vazgeçmeyin.

Hayallerinden sakin vazgeçme eğer gerçekten eğitimini tamamlamak istiyorsan her turlu yolu dene...baskalari senin ne yapman gerektiğini söyler hatta basaramazsin diye köstek de olurlar ama herşey senin elinde unutma...illaki Üniv. okumaksa hayalin acil öğretim dene uzaktan eğitim dene istersen bir şekilde basarirsin bence...benim yasimda 26 bende kafayi koydum eğitimimi tamamliycam dört cocugumla hem de ne varmis yasimizda burada çoğu kadin cocuklari basladigi zaman kendileri de okula basliyor kirk yasinda hala okullu ablalar var burada öğrenmenin yasi var mi ki hem?hayallerinden baskalarinin dedikleri için vazgecme...hayal etmeden yaşayamaz insan

Konularını bilmiyorum. Çalışıyor musun evde misin? 25 yaş da üniversiteye başlamak için evet büyük bir yaş. Ne okumak istiyorsun ki?
Çalışmıuırum edebiyat öğretmenliği yada zor ama psikoloji isterdim

ne okuyorlar ?

hiçbirzaman geç değil ,babamın arkadaşı emekli olduktan sonra hukuk fak.kazandı avukat oldu siz 25 yaşındasınız daha ,hayaliniz evlenmek çocuk yapmak ev temizlemek vs.ise ayrı tabii evlenin geçin

Ben unıv mezunuym aynı yastayız ama benım bı arkdsm okula basladgmzda 25 yasındydı yanı var oyle okuyanlar bı unıv.gıt kendınden cokca buyukler evlı cocuklular bıle var hayallerınden vazgecme

Siz peki liseyi bitirmemiş miydiniz nedenini merak ettim açıkçası yaşınızın 25 olduğunu bilmiyordum yani hayal kırıklığı olmasın insanlar kaç yaşlarında üni bitiriyor ama ben merak ettim sizin durumunuzu

Bu bölümler aöfde de var.
Liseyi hala okuyorum muhtemelen üni. Sınavlarıyla bitecek kaç yaşlarında bitirşyor derken erken demeyi mi kastetiniz amlamadım

Ben de 25ten sonra tekrar universite okudum,mis gibi okudum hem de.

Herkes her seyi soyler,

Hele kendilerinin cesaret edemedigi seyleri baskalarinin yapmasi onlari cok rahatsiz eder ve sizin de yapmanizi engellemek icin destek yerine kostek olurlar.

Calisin, hayallerinizden vazgecmeyin.

Liseyi hala okuyorum muhtemelen üni. Sınavlarıyla bitecek kaç yaşlarında bitirşyor derken erken demeyi mi kastetiniz amlamadım
Yok yav 40ında başlayanlar var demek istedim ben siz daha 25 yaşındasınız yani bu ne ümitsizlik diyorum :)

Okumanın yaşı yok laf edenlerdir asıl cahil olan, okusalar da cahilliği baki kalacak olan.

Okumanın yaşı yok laf edenlerdir asıl cahil olan, okusalar da cahilliği baki kalacak olan.
farkındayım bunun ama çok bilmişlik taslamaları sinir ediyor bütün hevesim alt üst oluyor cevap için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…