Çalışmıuırum edebiyat öğretmenliği yada zor ama psikoloji isterdimKonularını bilmiyorum. Çalışıyor musun evde misin? 25 yaş da üniversiteye başlamak için evet büyük bir yaş. Ne okumak istiyorsun ki?
ne okuyorlar ?Ablam 25 ten sonra ortaokulu ve liseyi açıktan bitirdi. Şimdi otuz iki yaşında. Açıktan üni okuyor. İki küçük çocuğu var. Diğer ablam 29 dan sonra açıktan üni bitirdi. Şimdi işinde gücünde. İkide çocuğu var. 35 yaşında hala sınavlara girer hala mülakatlara katılır. Daha iyisi ne olabilir diye.
Mücadeleden vazgeçmeyin.
İlahiyat bitirdi. Diğeri sağlık kurumları işletmeciliği.ne okuyorlar ?
Bu bölümler aöfde de var.Çalışmıuırum edebiyat öğretmenliği yada zor ama psikoloji isterdim
Bu bölümler aöfde de var.
Liseyi hala okuyorum muhtemelen üni. Sınavlarıyla bitecek kaç yaşlarında bitirşyor derken erken demeyi mi kastetiniz amlamadımSiz peki liseyi bitirmemiş miydiniz nedenini merak ettim açıkçası yaşınızın 25 olduğunu bilmiyordum yani hayal kırıklığı olmasın insanlar kaç yaşlarında üni bitiriyor ama ben merak ettim sizin durumunuzu
Yok yav 40ında başlayanlar var demek istedim ben siz daha 25 yaşındasınız yani bu ne ümitsizlik diyorum :)Liseyi hala okuyorum muhtemelen üni. Sınavlarıyla bitecek kaç yaşlarında bitirşyor derken erken demeyi mi kastetiniz amlamadım
Üzüldüm bende öyle sanınca sağolun yorum içinYok yav 40ında başlayanlar var demek istedim ben siz daha 25 yaşındasınız yani bu ne ümitsizlik diyorum :)
Gerçekten mi?Bu bölümler aöfde de var.
farkındayım bunun ama çok bilmişlik taslamaları sinir ediyor bütün hevesim alt üst oluyor cevap için teşekkürlerOkumanın yaşı yok laf edenlerdir asıl cahil olan, okusalar da cahilliği baki kalacak olan.
Bildiğim kadarıyla edebiyat var ama psikoloji sanmamGerçekten mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?