Çıkmazdayım

Bence adam o kadar gitti hep affetmişsin adam alışmıs senin gitmen çok koymuş..

Oylemi diyosun çok koymuş yani
Evet çok koymuş.. hadi koş kocana..

hanımefendi siz iyi misiniz? Açıkcası derdiniz anlamadım. Eşiniz çocuklara para yollamıyor diye mi dertleniyorsunuz, gelip özür dileyip sizi götürmediğine mi, yoksa size biz bittik demesine mi? Derdiniz tam olarak ne??

Kırıcı olmak istemem ama ne olacağı belirsiz bir duruma (maddi anlamda) neden peş peşe 2 çocuk yaptınız? Sizi yargılamak için değil meraktan soruyorum.Sizede yazık sonuçta.Adam çıkıp gününü gün etmiş,2 bebekle evde bunalım geçirirken evleri terketmiş.Hala 'haklı mıyım?' diye soruyosunuz.Adam evi terketmiş ve sizi aldatmış.Bitti yokuz diyorsa bence pişkinliğinden.Bugün dava açsanız,çocukları haftada 1 kez felan görebilir.Tam bir değişikmiş ya.

benimde hatalarım oldu ozellikle 2 kez aldatıldıktan sonra güven bitti asabileştim ona karşı ustelik gurbette oluşum ust uste 2 hamilelik doğum hergun yalnız basıma cocuk bakmak beni yıprattı
Belkide beni aldattığı için boyle davrandım guven bittiği için onu geri aldım duzeltebiliriz diye ama içimdeki öfke gitgide buyudu affedemedim derken kendi kafama gore hareket etmeye basladım senelerce surdu bu durum iyice saygısızlastım ona zaman zaman asagıladım ara ara yuksek kavga yaptım bagırdım falan en son suratına tukurunce gitti yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…