arkadaslar ne yapacagımı sasırdım fikirlerinize ihtiyacım var.. ben samsunda okuyorum. burda 3 yıl once bı kızla (artık arkadas demek ıstemıyorum bıle) onla özel eve cıktık.çokta güzel anlasıyorduk. takı ben olayları ogrenene kadar!!! dostummm dedıgım ınsan benım sevgılımden hoşlanıyomus!! bende saf gibi ona hrseyımı anlatıyordumm.. ben bı gece uyurken erkek aradasımı aramıs o da bana bısey oldu zannedıp acmıs gece telını sonra sevgılıme senı sevıyorum sana asıgım falan demış. sevgılım buna hakaretler etmış sen nasıl bı kızsın falan dıye. bu da sevgılımı tehdıt etmıs senle onu ayırırım dıye.sevgılımde yapda gorelım demıs. nasıl yapacaksın ben ona o kadar cok ınanıyorum kı o bana sormadan bu ne dıyor dıye sana asla ınanmaz demış. o da ben oyle bısey yaparım kı sana deıl bana ınanır demıs.. yap hadı yapabılırsen demıs sevgılım.(cesaretı yok kı yapmaya)uyandırayım mı demıs. uyandır hadı soyle demış.sonra bu tabiki bişey yapmadı uyandırmadı da benı. sabah hemen sevgılım benı aradı senınle cok acıl konusmam gerek dedı. ve bana her seyı anlattı..ben hep senın yanındayım hıcbıse yapamaz o bıze dedı.. ben soktayım ne kızıyorum kıza ne aglıyorummm.. sonra bırden sınırlerım bozuldu bı aglıyorum bı guluyorumm.. ben sevgılıme o kadar cok guvenıyorum kı o yan gözle bakmamıstır bıle ona cunku bacım derdı hep ona..sımdı sızın fıkırlerıne ıhtıyacım oldugu konuya geleyım benım bu yıl son senem ve 3 ayım kaldı nerdeyse okulun bitmesıne. esevgılım onu evden cıkar hemen dıyo kı ben de onla yasamak ıstemıyorum ama su sorunum o evden cıkarsa ben gecınemem ımkansız, baska bırırlerı yanıma gelmıyo son senem sen gıttıkten sonra bız ne yapacaz dıye erkek arkadasım ben sana yardım ederım dıyo bunu kabul edemem az buz para deıl.. çalışsam butun gun okuldayım zamanım olmuyo aksam 8 9 gıbı eve geliyorum zatenn..ailem desen bi kız kardesım de bu yıl kazandı unı yı ve onun masraflarıyla bnm masraflarım zaten onları fazlasıyla yoruyor.. ben bu kızla yasamak zorundayım galıba cunku baska cıkar yol yok
( ne olur bana akl verınn!!!!