Çıkmazın İçerisinde!!!

5221tubi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2016
11
1
1
38
2007 yılında kaçarak evlendim ilk aşkım çocukluk aşkım çok istedim mutluydumda. 2011 yılında erkek evlada sahip oldum şükürler olsun. Evlendiğimin ilk aylarından daha sarsıntılar başlamıştı bilemezdimki bukadar kötüye gideceğini( çokça sıkıntılar yaşadım biçok kez evi terk ettim araya büyükler girdi geri döndüm ben kendim istediğim için geri döndüm çopu zaman kendini affettirmeyi çok iyi bildi...
Eşim madde bağımlısıydı artık buraktığını biliyoruz?? Şiddet uyguladı çokça ağzından hiç küfür eksik olmaz bjnlar hep affedildi yuvamı bozmamak adına en önemlisi evladımı anne babadan ayrı yaşatmamak için geri döndüm ama artık şunun farkındayımki bu ev bana dar mutsuzum eşimi sevmiyorum çok soğudum 3 yıldır aynı evin içinde bunalım takılıyorum psikolojim bozuldu artık. Bundan 1,5 ay önce evi terk ettim evladımıda arkamda bırakarak... Her boşanma konusunda ölüm tehditleri, dayak , küfür, havada uçuşuyor. İftiraların bini bin para.. Boşanamya ikna ettiğinde ise çocuğu ona bırakırsam yakamı bırakacağını söyledi onada tamam diyip davayı açtım 2,5 ay ayrı kaldım ama bu zaman zarfında çocuğumun benden uzaklaşması beni istememesine yüreğim el vermedi. Ve yine onun sözlerine inandım inanmak zorunda kaldım EVLADIM İÇİN.. Eve döndüm ama yapamıyorum bu adam düzelmiyor çocuğun yanında sürekli kavga ortamı çıkarıyor ve çocuğum zaten etkilenmiş bu konudan ağlıyor kavga etmeyin diye yalvarıyor, sakın ayrılmayın diyor sürekli. çocuğumun iyiliği için döndüğüm evde ikimizinde iyice piskolojisi bozuldu napıcamı şaşırdım ((

iyi de çocuk bu ortamdan daha kötü etkilenir, hem mahkeme nasıl madde bağımlısı birine çocuk veriyor ki, çocuğumun iyiliği için diyorsunda anladığım kadarıyla çocuk yıllardır hastalıklı bir ortamda, bir an önce bu adamdan kurtul derim, yazın bana malesef 3. sayfa haberlerini hatırlattı

Böyle durumlarda olan hep çocuğa oluyor zaten calisiyormisun

Cocuga cok uzuldum anne olduktan sonra burdaki kotu evlilikteki masum yavrucaklara cok uzuluyorum.cocugunu alip bosan.

Cocuga cok uzuldum anne olduktan sonra burdaki kotu evlilikteki masum yavrucaklara cok uzuluyorum.cocugunu alip bosan.

Çocuğumu çoktan alıp gidicem ama adam tehlikeli çocuğu alıp gidersem daha çok tehlike. Oğlum 6 aylıktan itibaren babaanne baktı büyüttü onada aşık bazen eve gelmek istemiyor bizi hiç istemiyor çocuk orda kalmak istiyor yıkılıyorum yani sürekli ağlıyorum dayanamıyorum artıkk

Ayyy lütfenn yanlış anlamyın bu adamdan alabileceğim bi evlat şükürler olsun cinsiyetini sadece sorulmadan cevaplamak içindi başka bişey geçmesin aklımızdan..
Anlattıklarınızdan sonra biri cinsiyetini sorarsa dediklerini dikkate almayın zaten...ama uzatmaları oynanan bi evlilik gibi geldi

İsteyebilir çocuk sonuçta ama kalamaz ben ağlıyacağıma o ağlasın annesini bilecek çocuk

Anlattıklarınızdan sonra biri cinsiyetini sorarsa dediklerini dikkate almayın zaten...ama uzatmaları oynanan bi evlilik gibi geldi
Aynen kesinlikle devam edebileceğimize bende ihtimal vermiyorum. Evlat olunca ortada çokça şeylere fırsatlar imkanşar tanınıyor bana yapılan herşeyi unatabiliyosun sırf onun öutluluğu için ama buarada istemediğim halde zorla sahip olma durumlarıda başladı maalesef

Çocuğun mutlu olduğuna emin misin???ayrca kocam ben istemeden bana dokunamaz karısı olmam dokunacağı anlamına gelmez(sahip olmak kelimesinide srvmiyorum)

Çocuğun mutlu olduğuna emin misin???ayrca kocam ben istemeden bana dokunamaz karısı olmam dokunacağı anlamına gelmez(sahip olmak kelimesinide srvmiyorum)
Ozaman şöyle söyleyeyim tecavüzü yaşıyorum isteme senin istemen çok şey ifade etmiyor hıçkıra hıçkıra ağladığım zamanlarda dayak yiyerek bana sahip olduğu anları hatırlamak bile istemiyorum

Şaka mısın sen yaa işin var gücün var hala evliliğim diyorsun pardon sizin ki evlilikse bizim ki ne

Bu adam en basindan boyle degil miydi?kactiginizda kac yasindaydiniz?
Bu ortamda cocugunuz daha fazla durmamasi gerek. Bence sizin bosanmaya cesaretiniz yok cocugu bahane ediyosunuz. Yoksa boyle bir ailede mutlu olmasina imkan yok. Malesef evli kalmaya devam ederseniz oglunuzun gelecegi de tipki banasi gibi olacak. Oyle bir evlat yetistirmek ister misiniz?
Adam sizi korkutmus sindirmis. Aslimda ne guzel calisiyormussunuZ da. Bence cesaret edip evladinizi da alip cikin evden. Bir daha donmeyin

Dayak.. küfür.. şiddet... tehdit.. Aileniz yok mu sizin? Ailesi yok mu bu adamın? Nasıl insanlar bunlar? Kapılarını kapatıp bakıyorlar mı sadece.. Anlayamıyorum.. 2.5 ay nerede kaldınız ayrı olduğunuz dönem? Ailenizde mi? Toplayın bu insanları, kalkıp eşinizle bir konuşsunlar.. Bu ne terbiyesizlik ya hu.. Çekineceği bir büyüğü, bir patronu varsa onu da organize edin.. Kendisine gelsin biraz..
Büyükler araya bir zahmet barıştırmak için değil de "Adam" etmek için girsinler.. Nasıl büyükmüş bunlar hiç anlamadım..

Hay ağzınıza sağlık valla biri şuna adamlığı, birida bana özgüvenimi geri versin!! Korkuyorum şöyle çoktan bırakır giderim ama evlat istemiyor benimle anneanneye gelmeyi babayla kalmayı çocuk babaaanne diye ağlıyor.
2,5 aylık zamanda ailemin yanındaydım ailem artık pes etti git gel git gel onlarıda bezdirdim onlar zaten bu evliliği başından beri onaylamadı..

Çocuğunuz 5 yaşında ve o istemiyor diye onu böyle bir ailede buyutemezsiniz..
Hangi çocuk ister ayrılin der.. daha neyin ne olduğunu bilmeyen küçük bir çocuk hele.. babaanne bakmış o tarafa yakın büyümüş tamam ama anneanneyede alısır zamanla.. onun kararı olamaz kusura bakmayın ama onun iyiliği için çoktan bosanmaliydiniz.. kavgalarinizi izleyerek büyüyen bir çocuk ileride mutlu olur mu gerçekten.. onun geleceğini düşünün bugünkü çocuksu fikirlerini değil..

Bu olaya da hastayim
Sorunlu bir evlilik yapiyosunuz, defalarca evi terkediyosunuz, eşiniz madde bağimlisi
Ama 4 yil sonra bir de çocuk yapiyorsunuz (hamile kalip evlenseniz ya da bunlari yasamadan hamile kalsaniz diyecek laf yok da)
Sonra?
Cocuğum icin katlaniyorum.
Asil cocugun icin yapacagin en mantikli sey iyi bir baba bulmadan hamile kalmamakti.
Yilllaaaaarr önce bir erkek arkadasim vardi
Baba problemin önde gideni, ama anne peşpeşe doğurmus beş çocugu. Yillarca dayaği yiyip yiyip 'sizin için katlaniyorum evlatlarim' diye yemiş çocuklarin beynini,
Onca aile problemine bir de küçüklükten kalma 'herşeyin sorumlusu benim' ağirliğini da ekleyince bozuk psikolojili sacma sapan cocuk yetistirmis.
Peki sonra??
Çocuklari yalvariyorlardi ben biraktigimda 'anne birak su adami,bak elimiz ekmek tutuyo,birlikte ayri eve cikalim..' diye.
kadin yine de 'bu saatten sonra nasil bosanayim' diye ağliyordu.
Sizinki de o hesap gibi geldi biraz
Ve lütfen bosanmayacaksaniz cocugunuza ağlayip 'senin icin katlaniyorum' demeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…