2007 yılında kaçarak evlendim ilk aşkım çocukluk aşkım çok istedim mutluydumda. 2011 yılında erkek evlada sahip oldum şükürler olsun. Evlendiğimin ilk aylarından daha sarsıntılar başlamıştı bilemezdimki bukadar kötüye gideceğini( çokça sıkıntılar yaşadım biçok kez evi terk ettim araya büyükler girdi geri döndüm ben kendim istediğim için geri döndüm çopu zaman kendini affettirmeyi çok iyi bildi...
Eşim madde bağımlısıydı artık buraktığını biliyoruz?? Şiddet uyguladı çokça ağzından hiç küfür eksik olmaz bjnlar hep affedildi yuvamı bozmamak adına en önemlisi evladımı anne babadan ayrı yaşatmamak için geri döndüm ama artık şunun farkındayımki bu ev bana dar mutsuzum eşimi sevmiyorum çok soğudum 3 yıldır aynı evin içinde bunalım takılıyorum psikolojim bozuldu artık. Bundan 1,5 ay önce evi terk ettim evladımıda arkamda bırakarak... Her boşanma konusunda ölüm tehditleri, dayak , küfür, havada uçuşuyor. İftiraların bini bin para.. Boşanamya ikna ettiğinde ise çocuğu ona bırakırsam yakamı bırakacağını söyledi onada tamam diyip davayı açtım 2,5 ay ayrı kaldım ama bu zaman zarfında çocuğumun benden uzaklaşması beni istememesine yüreğim el vermedi. Ve yine onun sözlerine inandım inanmak zorunda kaldım EVLADIM İÇİN.. Eve döndüm ama yapamıyorum bu adam düzelmiyor çocuğun yanında sürekli kavga ortamı çıkarıyor ve çocuğum zaten etkilenmiş bu konudan ağlıyor kavga etmeyin diye yalvarıyor, sakın ayrılmayın diyor sürekli. çocuğumun iyiliği için döndüğüm evde ikimizinde iyice piskolojisi bozuldu napıcamı şaşırdım((
Böyle durumlarda olan hep çocuğa oluyor zaten calisiyormisun2007 yılında kaçarak evlendim ilk aşkım çocukluk aşkım çok istedim mutluydumda. 2011 yılında erkek evlada sahip oldum şükürler olsun. Evlendiğimin ilk aylarından daha sarsıntılar başlamıştı bilemezdimki bukadar kötüye gideceğini( çokça sıkıntılar yaşadım biçok kez evi terk ettim araya büyükler girdi geri döndüm ben kendim istediğim için geri döndüm çopu zaman kendini affettirmeyi çok iyi bildi...
Eşim madde bağımlısıydı artık buraktığını biliyoruz?? Şiddet uyguladı çokça ağzından hiç küfür eksik olmaz bjnlar hep affedildi yuvamı bozmamak adına en önemlisi evladımı anne babadan ayrı yaşatmamak için geri döndüm ama artık şunun farkındayımki bu ev bana dar mutsuzum eşimi sevmiyorum çok soğudum 3 yıldır aynı evin içinde bunalım takılıyorum psikolojim bozuldu artık. Bundan 1,5 ay önce evi terk ettim evladımıda arkamda bırakarak... Her boşanma konusunda ölüm tehditleri, dayak , küfür, havada uçuşuyor. İftiraların bini bin para.. Boşanamya ikna ettiğinde ise çocuğu ona bırakırsam yakamı bırakacağını söyledi onada tamam diyip davayı açtım 2,5 ay ayrı kaldım ama bu zaman zarfında çocuğumun benden uzaklaşması beni istememesine yüreğim el vermedi. Ve yine onun sözlerine inandım inanmak zorunda kaldım EVLADIM İÇİN.. Eve döndüm ama yapamıyorum bu adam düzelmiyor çocuğun yanında sürekli kavga ortamı çıkarıyor ve çocuğum zaten etkilenmiş bu konudan ağlıyor kavga etmeyin diye yalvarıyor, sakın ayrılmayın diyor sürekli. çocuğumun iyiliği için döndüğüm evde ikimizinde iyice piskolojisi bozuldu napıcamı şaşırdım((
Ayyy lütfenn yanlış anlamyın bu adamdan alabileceğim bi evlat şükürler olsun cinsiyetini sadece sorulmadan cevaplamak içindi başka bişey geçmesin aklımızdan..İlk cümlede erkek evlada sahip oldum çok şükür yazısını okuduktan sonra gerisinden vazgeçtim
Evet çalışıyorum yönetici asistanıyım özel bir şirketteBöyle durumlarda olan hep çocuğa oluyor zaten calisiyormisun
Cocuga cok uzuldum anne olduktan sonra burdaki kotu evlilikteki masum yavrucaklara cok uzuluyorum.cocugunu alip bosan.
Anlattıklarınızdan sonra biri cinsiyetini sorarsa dediklerini dikkate almayın zaten...ama uzatmaları oynanan bi evlilik gibi geldiAyyy lütfenn yanlış anlamyın bu adamdan alabileceğim bi evlat şükürler olsun cinsiyetini sadece sorulmadan cevaplamak içindi başka bişey geçmesin aklımızdan..
İsteyebilir çocuk sonuçta ama kalamaz ben ağlıyacağıma o ağlasın annesini bilecek çocukÇocuğumu çoktan alıp gidicem ama adam tehlikeli çocuğu alıp gidersem daha çok tehlike. Oğlum 6 aylıktan itibaren babaanne baktı büyüttü onada aşık bazen eve gelmek istemiyor bizi hiç istemiyor çocuk orda kalmak istiyor yıkılıyorum yani sürekli ağlıyorum dayanamıyorum artıkk
Aynen kesinlikle devam edebileceğimize bende ihtimal vermiyorum. Evlat olunca ortada çokça şeylere fırsatlar imkanşar tanınıyor bana yapılan herşeyi unatabiliyosun sırf onun öutluluğu için ama buarada istemediğim halde zorla sahip olma durumlarıda başladı maalesefAnlattıklarınızdan sonra biri cinsiyetini sorarsa dediklerini dikkate almayın zaten...ama uzatmaları oynanan bi evlilik gibi geldi
Çocuğun mutlu olduğuna emin misin???ayrca kocam ben istemeden bana dokunamaz karısı olmam dokunacağı anlamına gelmez(sahip olmak kelimesinide srvmiyorum)Aynen kesinlikle devam edebileceğimize bende ihtimal vermiyorum. Evlat olunca ortada çokça şeylere fırsatlar imkanşar tanınıyor bana yapılan herşeyi unatabiliyosun sırf onun öutluluğu için ama buarada istemediğim halde zorla sahip olma durumlarıda başladı maalesef
Ozaman şöyle söyleyeyim tecavüzü yaşıyorum isteme senin istemen çok şey ifade etmiyor hıçkıra hıçkıra ağladığım zamanlarda dayak yiyerek bana sahip olduğu anları hatırlamak bile istemiyorumÇocuğun mutlu olduğuna emin misin???ayrca kocam ben istemeden bana dokunamaz karısı olmam dokunacağı anlamına gelmez(sahip olmak kelimesinide srvmiyorum)
Şaka mısın sen yaa işin var gücün var hala evliliğim diyorsun pardon sizin ki evlilikse bizim ki neOzaman şöyle söyleyeyim tecavüzü yaşıyorum isteme senin istemen çok şey ifade etmiyor hıçkıra hıçkıra ağladığım zamanlarda dayak yiyerek bana sahip olduğu anları hatırlamak bile istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?