- Konu Sahibi brunettella
-
Ayrı eve çıkma şansın varsa ayrı eve çık yada babanla irtibata geçebilirsin.Insan kendi annesinden nefret edebilirmi, ben ediyorum artik.
Belki kiniyacaksiniz beni ama cidden her gun HAKARET yiyorum, BIKTIM!
Her ay ona maasimin yarisini veriyorum nerdeyse, son iki aydir veremiyorum.
Bugun eve geldim ustume saldirdi bana parani ver , yoksa isinden cikartirim seni evde oturup cocuklarima bakarsin diye.
Ben oyle bir bosluk icindeyim ki, kendi sectigi bir hayati yasadim, tekrardan evlendi, onun kocasinin cocuklarinin derdini cektim. Babamdan gorusmemi istemedi. Hala istemiyor.
Suan varya napicam bilmiyorum, annem ve babam var ama yoklar..
Cok kotuyum ki ben
Nereye gitsem napsam bilmiyorum
canım yaa boşver üzme kendini .ayrı eve çıkma sansın var mı bilmiyorum ama eger varsa mutlaka çık. birde acaba annenin moralini bozan senin bilmediğin bişey olabilirmi
canım yaa boşver üzme kendini .ayrı eve çıkma sansın var mı bilmiyorum ama eger varsa mutlaka çık. birde acaba annenin moralini bozan senin bilmediğin bişey olabilirmi
24 yasindayim, ustume ustume geldi tirnaklarini gecirdi koluma, her yerime bisuru iz birakti zaten biktim yaa
Insan kendi annesinden nefret edebilirmi, ben ediyorum artik.
Belki kiniyacaksiniz beni ama cidden her gun HAKARET yiyorum, BIKTIM!
Her ay ona maasimin yarisini veriyorum nerdeyse, son iki aydir veremiyorum.
Bugun eve geldim ustume saldirdi bana parani ver , yoksa isinden cikartirim seni evde oturup cocuklarima bakarsin diye.
Ben oyle bir bosluk icindeyim ki, kendi sectigi bir hayati yasadim, tekrardan evlendi, onun kocasinin cocuklarinin derdini cektim. Babamdan gorusmemi istemedi. Hala istemiyor.
Suan varya napicam bilmiyorum, annem ve babam var ama yoklar..
Cok kotuyum ki ben
Nereye gitsem napsam bilmiyorum
24 yasindayim, ustume ustume geldi tirnaklarini gecirdi koluma, her yerime bisuru iz birakti zaten biktim yaa
Sevgilin var mi ?
Evlenme sansin ?
Sevgilim var soz teklifi aldim ondan zaten, ben ona daha erken dedim gecistirdim. Cunku gercekten erkendi.
Suan annemle kotuyum diyede ona dahada baglanmak istemiyorum.
Suan ayri eve ciksam sevgilim tuaf bakar , evdeki durumlardan hic haberi yok. Annemle aram cok iyi oldugunu biliyor.
Yillardir sabrediyorum.. Insan biraz guzel bir soz soyler SOYLEMEDI.
Temizlik yaparim begenmez, konusmak isterim YORGUN olur.
Anca nezmn onun morali yerinde olunca cok ii davranir.
Biraz daginik bir kizim ama toparlanmaya calisiyorum ben sadece kotu tarafim bu.
Surda O** yapmisim sanki gelmis Senden nefret ediyorum diyor. Napmisim ben ona bana boyle diyor. ?
Ölmek istiyorumkimsem yok sanki
Allah yardimcin olsun canim.Sevgilim var soz teklifi aldim ondan zaten, ben ona daha erken dedim gecistirdim. Cunku gercekten erkendi.
Suan annemle kotuyum diyede ona dahada baglanmak istemiyorum.
Suan ayri eve ciksam sevgilim tuaf bakar , evdeki durumlardan hic haberi yok. Annemle aram cok iyi oldugunu biliyor.
Yillardir sabrediyorum.. Insan biraz guzel bir soz soyler SOYLEMEDI.
Temizlik yaparim begenmez, konusmak isterim YORGUN olur.
Anca nezmn onun morali yerinde olunca cok ii davranir.
Biraz daginik bir kizim ama toparlanmaya calisiyorum ben sadece kotu tarafim bu.
Surda O** yapmisim sanki gelmis Senden nefret ediyorum diyor. Napmisim ben ona bana boyle diyor. ?
Ölmek istiyorumkimsem yok sanki
eger ozel olmıycaksa bir şey sorabilir miyim canım annenle baban neden boşandı ? eger aldatma gibi birşeyse annen babana karsı nefret ve kin duyuyo olabilir bunu da sana yansıtıyordur.
Allah yardimcin olsun canim.
Sanirim sevgilinle yenisiniz yada çok guvenmiyorsun.
Azicik citlatsan ne der tepkisini olcsen ?
Onu rahatsiz ederim diye cekiniyorum, evet yeni sayiliriz aslinda, surda bir hafta sonra tatile cikicak 3 haftaligina. Onunda Moralini bozmim..
Cikmazdayim iste..
Sabretmeye gucumde kalmadi.. Ölmekten baska cagrem yok gibi
Ayri bir eve cikma sansim varmi bilmiyorum, ama cok istiyorum, olmuyor korkuyorum cunku herseyden. Her gun insan hakaret yer mi annesinden? Ben yiyorum iste. Cok kotu bir insanmisim gibi davranip durur. Degersizmisim gibi.
Benim annem normal dgl ztn, nefret ediyorum yuzunu bile gormek istemedigim halde. Allahim bu laflarimla affetsin beni.
Ayri bir eve gecsem pesimden gelirler diye korkuyorum. Gidemiyorum kurtulamiyorum, cehenemdeyim sanki
Olur mu öyle şey ?
Bak benimde çok iyi bir aile hayatim yok .
Babam çok sert birisi ve hergun kavga kiyametti bir ara.
Yavaş yavaş çektim kendimi ya odamda film izliyprum ya disaridayim.
Sende calisiyormussun, onun dişinda uğraşlar bul kendine.
Çocuk değilsin ki ne o öyle tehdit etmeler falan.
Sende onu tehdit et evlenirdim ayri eve cikarim ortada kalirsin de.
Azicik çetin ceviz ol.
Yoksa daha çok ezer seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?