• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cikmazin icindeyim artik

Bence annenle konuş.annenin durumu iyi degil.nekadar üzgünki evladına bile yansıtıyor.knusmak istrm yorgunum diyor anca keyfi yerinde olunca knusur yazmışsn canım ama bu annenin ne kadar kötü oldugunu gösterir.kendini onun yerine koy.tabiki haklısın ama bu açıdan da bakmak gerek.hepmi böyldi

yaşım 24 demişsin. okuyormusun çalışıyormusun, çalışıyorsan işin sağlam mı yani geçici mi değil mi? hangi şehirde yaşıyorsun?birikmiş paran var mı?

öncelikle şunu bil herkesin aile şartları bir olmaz ve sen artık yetişkin bir kadınsın.küçük bir kız çocuğu gibi çekmene gerek yok.ailenden bağımsız bir birey olabilecek yaştasın.arkadaşlar hemen evlendirme niyeitnde ama ben senin yerinde olsam evlenmeyi bi kurtluş olarak görmem.evlensem de 3-4 sene asla çocuk yapmam.

Isim pek saglam olmadigi icin buyuk adim atamiyorum,
Oz babama yazdim demin cevap yok..
Ona anlatmam lazim artik evdeki ve annemlen sorunumu, belki o yardim eder bana, Rabbim iyiki onu cikarti karsima gec de olsa bile.. Allahin bir bidlgi var belkide..

Oyle birine sarilmaya ihtiyacim var ki..
Hickira hickira agliya agliya..
Dayanamicam fazla icime atarak..

Sevgilimede evdeki durumlari nsl anlatabilirimki , anlatilirmi evdeki sorunlar?

Bence annenle konuş.annenin durumu iyi degil.nekadar üzgünki evladına bile yansıtıyor.knusmak istrm yorgunum diyor anca keyfi yerinde olunca knusur yazmışsn canım ama bu annenin ne kadar kötü oldugunu gösterir.kendini onun yerine koy.tabiki haklısın ama bu açıdan da bakmak gerek.hepmi böyldi

Yillardir boyle ki.. Onun gozu beni gormez onun biricik OGLU yetermis ona zaten. Oyle der hep.

canm çok üzüldüm senin için ama bu durumda evlenmeyi düşünme bence daha büyük bi hata yapabilirsin boşluktasın sana el kaldırmasına izin verme ama annendir her dediğine tamam de gitsin içi hoş olsun paranıda ihtiyaçlarını gider annenlede paylaş o evde yaşıyosun sonuçta arkadaşlar demiş gerçi ayrı eve çıkma imkanın varsa en mantıklısı o olur ama kendini yanlız hissetme sevgilini hemen şimdi ara herşeyi anlat eminim çok rahatlayacaksın umarım annenle aran düzelir canm ya ne atılır ne satılır

hmm sana tek önerim biraz sakinleşmen çünkü insan işin içindeyken birazcık olaylara drama katabiliyor.ölüm falan saçmalama.insanlar kollarını bacaklarını kaybedip yaşıyorlar.senin de sınavın buymuş abartı katma bence. annenin de kendine göre dertleri olabilir.aynı evin içerisinde yabancı gibi yaşa. göze batmamaya çalış derli toplu ol.sana fiziki şiddet uygulamaya kalktığında artık çocuk olmadığını söyle gerekirse altta kalma.sevgiline bence yansıtma ne yalan söyle bz çok iyiyiz diye ne de gerçekleri anlat.benim annemin ailesi de sorunlu ve babam bildiği için anneme saygısı hiç yok.her durumda başına kakıyor senin ailen nasıl ki sen nasıl olcan diye.

Insan kendi annesinden nefret edebilirmi, ben ediyorum artik.
Belki kiniyacaksiniz beni ama cidden her gun HAKARET yiyorum, BIKTIM!
Her ay ona maasimin yarisini veriyorum nerdeyse, son iki aydir veremiyorum.
Bugun eve geldim ustume saldirdi bana parani ver , yoksa isinden cikartirim seni evde oturup cocuklarima bakarsin diye.
Ben oyle bir bosluk icindeyim ki, kendi sectigi bir hayati yasadim, tekrardan evlendi, onun kocasinin cocuklarinin derdini cektim. Babamdan gorusmemi istemedi. Hala istemiyor.
Suan varya napicam bilmiyorum, annem ve babam var ama yoklar..
Cok kotuyum ki ben :(
Nereye gitsem napsam bilmiyorum

Canım ilk önce Allah sabır versin.Yuce Rabbim sana en temizinden güzel kapılar açsın bak benimde ikinci evliligim kizim varr kizimi eşim büyüttü ona evlenecegimiz zaman söyledim kizima babalık yapamazsan bende hissedersem seni bitiririm kimse ama hiç kimse kızım kadar önemli değil. Oda sağolsun 8 yıllık evliyiz kizimdan yana hic pişman etmedi beni kizim ona baba diyor.cok seviyor onun için cocuk bile yapmadık. ...Sen bir an önce hayatina o evin dışında yön ver ya sevgilin yada baban inşallah baban babalik yapar sana cok üzüldüm ama güçlü ol Allah büyük. ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayri bir eve cikma sansim varmi bilmiyorum, ama cok istiyorum, olmuyor korkuyorum cunku herseyden. Her gun insan hakaret yer mi annesinden? Ben yiyorum iste. Cok kotu bir insanmisim gibi davranip durur. Degersizmisim gibi.
Benim annem normal dgl ztn, nefret ediyorum yuzunu bile gormek istemedigim halde. Allahim bu laflarimla affetsin beni.

Ayri bir eve gecsem pesimden gelirler diye korkuyorum. Gidemiyorum kurtulamiyorum, cehenemdeyim sanki

peşinden niye gelsinler ki, sen hiç bişey belli etmeden bi ev bul, maddi durumun nasıl bilmiyorum ama ikinci elden bile alabilirsin bir kaç eşya, bir tv birde koltuk başlangıç için...sonra yavaştan düzenini kurarsın....onlardan uzak bir ev olsun...ne diye çekiyorsun hakaretleri....evini hazırlayınca çek git...

Aman diyeyim evliliği bir kurtuluş olarak görmeyin. Küçük yaşta değilsiniz kendi ayaklarınız üzerinde durabilirsiniz. Başka bir erkekten güç alarak evden kurtulurum düşüncesine kapılmayın. Maddi durum nedeniyle endişeleriniz varsa ufak birikimler yapmaya çalışın şimdi ayrılamasanız bile evden ilerisi için yardımcı olur. Sevgilinizle ciddi düşünüyorsunuz sanırım. Annenizle aranızın iyi olduğunu söylemişsiniz. Size tavsiyem sevgilinize açık olun. Her detayı bilmesi gerekmez tabi ama annenizle aranızda ki soğukluğu bilmeli.

Allah yardımcınız olsun.

Back
X