sorma birde tehdit ediyor annemi arayip anlatacakmis bir daha hata yaparsam tum bildiklerini anlatcakmis birde bn dışarda olunca yaninda olmazsam annemi arayip kizin yanımda degil diyecekmis başıma birsey gelirse sorumluluk alamazmis gizliyormuşum kimle buluştugumu
Yalnız bu arkadaşınızın engeli bedeninde değil, ruhunda! Ne saçma şeyler bunlar, neyi kime şikayet ediyor?sorma birde tehdit ediyor annemi arayip anlatacakmis bir daha hata yaparsam tum bildiklerini anlatcakmis birde bn dışarda olunca yaninda olmazsam annemi arayip kizin yanımda degil diyecekmis başıma birsey gelirse sorumluluk alamazmis gizliyormuşum kimle buluştugumu
O da olabilir belki de karıştırdımBen mi demisim? Muhtemelen karistirdiniz cunku ben evliyim.
Olayı olduğu gibi mi anlatıyorsunuz? Evetse tatile de gitmeyin bu ergenle. Yollarınızı şimdiden ayırın. Arkadaşınızın söylediklerinden onu ekip sevgilinizle buluştunuz annenize de onunla olduğunuzu söylediniz gibi bir anlam çıkıyor. Neden sizin sorumluluğunuzu üzerinde hissediyor ki? Çok anlamsız bir arkadaşlık ilişkiniz var.sorma birde tehdit ediyor annemi arayip anlatacakmis bir daha hata yaparsam tum bildiklerini anlatcakmis birde bn dışarda olunca yaninda olmazsam annemi arayip kizin yanımda degil diyecekmis başıma birsey gelirse sorumluluk alamazmis gizliyormuşum kimle buluştugumu
Girmek zorunda mısınız?sadece bir arkadasimla buluşucam dedim detaya girmedim
ruh sağlığı sikintili su 5 gun tatili atlatim zaten görusmeyi azaltacam oda ise başlıyor zatenYahu bacim Allah rizasi icin kurtul bu gereksizden. Ruh emiciligi yetmezmis gibi ruh sagligi da sikintili gibi.
Wtf?sorma birde tehdit ediyor annemi arayip anlatacakmis bir daha hata yaparsam tum bildiklerini anlatcakmis birde bn dışarda olunca yaninda olmazsam annemi arayip kizin yanımda degil diyecekmis başıma birsey gelirse sorumluluk alamazmis gizliyormuşum kimle buluştugumu
bn onun la bulusucam deyip gidip erkekle buluşursam başıma is gelirse uğraşamazmisOlayı olduğu gibi mi anlatıyorsunuz? Evetse tatile de gitmeyin bu ergenle. Yollarınızı şimdiden ayırın. Arkadaşınızın söylediklerinden onu ekip sevgilinizle buluştunuz annenize de onunla olduğunuzu söylediniz gibi bir anlam çıkıyor. Neden sizin sorumluluğunuzu üzerinde hissediyor ki? Çok anlamsız bir arkadaşlık ilişkiniz var.
sorma o bni buldu spordan simdide kurtaramiyorum paçayıWtf?
Bu malı nerden buldun da arkadaşlık kurdun?
işte bana da biri böyle dese ben de alınırım açıkçası. sonuçta siz arkadaşınızla sözleşmişsiniz, yani müsait olursam demişsiniz ama siz de farkındasınız ki bu bir nevi sözleşmedir. tutup da taziye olayını söylemeden başkasıyla buluşacağım dediyseniz kırılmakta haklı arkadaşınız.sadece bir arkadasimla buluşucam dedim detaya girmedim
ya lexa sen misin? profil resminden öyle düşündüm ama emin olamadımWtf?
Bu malı nerden buldun da arkadaşlık kurdun?
Bilmem olabilir, nasıldı rahmetli sevilen biri miydi? Öyleyse oluveriyim seni mi kırıcamya lexa sen misin? profil resminden öyle düşündüm ama emin olamadım
evet senmişsinBilmem olabilir, nasıldı rahmetli sevilen biri miydi? Öyleyse oluveriyim seni mi kırıcam
Severdim.evet senmişsin
bilmem,ben severdim ama başkalarını bilemem tabi
bacım konu dışı yapmaktan banlanmayalım,gel gidelim, ben senin gönlünü alacağım daha sonraSeverdim.
-di'li geçmiş zaman kullanılmış aga be
yani tepkisinde çok hakli ama senin bütün hatalarini annene söyleyeceğim deyip tehdit etmesi yanlış artik kontrol edecekmiş annemi arayacakmis kizin yanımda degil diye falan az öncede arefede küslük olurmu diye video yollamis ne yapmaya çalışıyor anlamadimişte bana da biri böyle dese ben de alınırım açıkçası. sonuçta siz arkadaşınızla sözleşmişsiniz, yani müsait olursam demişsiniz ama siz de farkındasınız ki bu bir nevi sözleşmedir. tutup da taziye olayını söylemeden başkasıyla buluşacağım dediyseniz kırılmakta haklı arkadaşınız.
ancak verdiği tepkiler de fazla abartılı olmuş. kırılmakta haklı ama devamı,cık . drama queen olmaya gerek yok bence
Yok zaten söyledim size de. Kırılmakta haklı ama tepkileri çok abartı.yani tepkisinde çok hakli ama senin bütün hatalarini annene söyleyeceğim deyip tehdit etmesi yanlış artik kontrol edecekmiş annemi arayacakmis kizin yanımda degil diye falan az öncede arefede küslük olurmu diye video yollamis ne yapmaya çalışıyor anlamadim
şu tatili atlatayim bundan sonra daha mesafelli olcam iki arkadaşımıda gerçekten çok kirildim birisi ozel hayatımı anlatti ona koruma ayağına guya ama amaç kötülük yapmak digeride sirf kızdı diye kötülük pesine düşmesi insanlar sevdiklerini çok hayatinin icine alinca böyle oluyor demekkiYok zaten söyledim size de. Kırılmakta haklı ama tepkileri çok abartı.
yani olayın özünde haksız da olsanız bakın bu size bir şey öğretti. İnsanlar sinirlenince ve canları yanınca gerçek yüzlerini gösterirler. Arkadaşınız da karakterini belli etti. Annene söyleyeceğim sırlarını falan filan.
bundan sonra aranıza mesafe koyun derim, böyle arkadaş mı olur.
bir gun onceden isim olmazsa buluşuruz dedim sabah yazmis ikisi ayni anda yazdi bnde bununla buluşmak yerine babası ölen uzun zamandir görüşmedigim arkadaşla buluştum ikisi birbirini tanıyorlar baska arkadaşımla denk gelip bni görüntülü aradilar kimle buluştuğumu görünce delirdi sen bnden sakladin falan filan iste bn sadece demeye gerek duymamıştim halbukiSiz ailenize bu arkadaşınızla buluşacağınızı söyleyerek evden çıktınız da başkasıyla mı buluştunuz? Ya da bu arkadaşınızla sözleştiniz de son anda plan değişikliği yapıp vakitlice haber mi vermediniz? Bu ihtimaller dışında arkadaşımızın tavrı makul ve anlamlı gelmiyor çünkü.
Bu ihtimaller yoksa bence birlikte tatile de gitmeyin. Çok sağlıksız bir arkadaşlık ilişkisi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?