çikmazlardayim acil yardim

Yahu bacim Allah rizasi icin kurtul bu gereksizden. Ruh emiciligi yetmezmis gibi ruh sagligi da sikintili gibi.

Yalnız bu arkadaşınızın engeli bedeninde değil, ruhunda! Ne saçma şeyler bunlar, neyi kime şikayet ediyor?

Olayı olduğu gibi mi anlatıyorsunuz? Evetse tatile de gitmeyin bu ergenle. Yollarınızı şimdiden ayırın. Arkadaşınızın söylediklerinden onu ekip sevgilinizle buluştunuz annenize de onunla olduğunuzu söylediniz gibi bir anlam çıkıyor. Neden sizin sorumluluğunuzu üzerinde hissediyor ki? Çok anlamsız bir arkadaşlık ilişkiniz var.

Yahu bacim Allah rizasi icin kurtul bu gereksizden. Ruh emiciligi yetmezmis gibi ruh sagligi da sikintili gibi.
ruh sağlığı sikintili su 5 gun tatili atlatim zaten görusmeyi azaltacam oda ise başlıyor zaten

Wtf?
Bu malı nerden buldun da arkadaşlık kurdun?

bn onun la bulusucam deyip gidip erkekle buluşursam başıma is gelirse uğraşamazmis

sadece bir arkadasimla buluşucam dedim detaya girmedim
işte bana da biri böyle dese ben de alınırım açıkçası. sonuçta siz arkadaşınızla sözleşmişsiniz, yani müsait olursam demişsiniz ama siz de farkındasınız ki bu bir nevi sözleşmedir. tutup da taziye olayını söylemeden başkasıyla buluşacağım dediyseniz kırılmakta haklı arkadaşınız.

ancak verdiği tepkiler de fazla abartılı olmuş. kırılmakta haklı ama devamı,cık . drama queen olmaya gerek yok bence

yani tepkisinde çok hakli ama senin bütün hatalarini annene söyleyeceğim deyip tehdit etmesi yanlış artik kontrol edecekmiş annemi arayacakmis kizin yanımda degil diye falan az öncede arefede küslük olurmu diye video yollamis ne yapmaya çalışıyor anlamadim

Yok zaten söyledim size de. Kırılmakta haklı ama tepkileri çok abartı.

yani olayın özünde haksız da olsanız bakın bu size bir şey öğretti. İnsanlar sinirlenince ve canları yanınca gerçek yüzlerini gösterirler. Arkadaşınız da karakterini belli etti. Annene söyleyeceğim sırlarını falan filan.

bundan sonra aranıza mesafe koyun derim, böyle arkadaş mı olur.

şu tatili atlatayim bundan sonra daha mesafelli olcam iki arkadaşımıda gerçekten çok kirildim birisi ozel hayatımı anlatti ona koruma ayağına guya ama amaç kötülük yapmak digeride sirf kızdı diye kötülük pesine düşmesi insanlar sevdiklerini çok hayatinin icine alinca böyle oluyor demekki

Siz ailenize bu arkadaşınızla buluşacağınızı söyleyerek evden çıktınız da başkasıyla mı buluştunuz? Ya da bu arkadaşınızla sözleştiniz de son anda plan değişikliği yapıp vakitlice haber mi vermediniz? Bu ihtimaller dışında arkadaşımızın tavrı makul ve anlamlı gelmiyor çünkü.

Bu ihtimaller yoksa bence birlikte tatile de gitmeyin. Çok sağlıksız bir arkadaşlık ilişkisi olur.

bir gun onceden isim olmazsa buluşuruz dedim sabah yazmis ikisi ayni anda yazdi bnde bununla buluşmak yerine babası ölen uzun zamandir görüşmedigim arkadaşla buluştum ikisi birbirini tanıyorlar baska arkadaşımla denk gelip bni görüntülü aradilar kimle buluştuğumu görünce delirdi sen bnden sakladin falan filan iste bn sadece demeye gerek duymamıştim halbuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…