Çıkmazlardayım akıl verin lütfen

degisikduygular

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2023
4
2
1
33
Herkese selam içime ata ata şiştim lütfen akıl verin. Nerdeyse 3 yıla yakın bi ilişkim var. Fakat ben artık bi aşk heycan mutluluk hissedemiyorum. Evlilik yolunda ilerliyoruz. Onu üzmemek için ayrılamıyorum da. Resmen o mutlu olsun diye devam ediyorum. Bide 29 yaşındayım beni seven birini bulmusum evleneyim diyorum bi yandan. Napcagımı bilmiyorum ya evlenirsek ve ben pişman olursam. Siz olsanız napardınız? Bu arada duygusal ve cinsel yönden sıfırım diyebilirim ona karsı 😔 çok çıkmazdayım gerçekten

Artık dediğinize göre önceden hissediyordunuz sanırım. Peki ne oldu da soğudunuz? İş ciddiye binmeye başlayınca etkilenmiş olabilir misiniz?
Belki evlilik size uygun değildir o yüzden istemiyorsunuzdur onu.
Keşke iş ciddiye binmeden ayrılsaydınız tabi geç değil. Mutlu olmayacağınız ilişkileri devam ettirmek zorunda değilsiniz. Karşımdaki üzülür diye kendimi mutsuzluğa atamam değil mi?

Ayrilmak icin bin tane sebebin var hala neden dusunuyorsun ki?
Zamaninda beni cok seviyor gozumun icine bakiyor diye dusunup nisanlanmayi dusundugum biri vardi. Sebep ariyordum ayrilmak icin sonra iddia oynamaya basladigini ogrendim bunu ileri surerek ayrildim. Simdi dusunuyorum da neyin kafasiyla evlenmeyi dusundum, devam ettim? Sirf beni cok seviyor diye onunla evlendigimi dusunmek korkunc geliyor her iki taraf icinde.
Zaman kaybetme derim.

Herkese selam içime ata ata şiştim lütfen akıl verin. Nerdeyse 3 yıla yakın bi ilişkim var. Fakat ben artık bi aşk heycan mutluluk hissedemiyorum. Evlilik yolunda ilerliyoruz. Onu üzmemek için ayrılamıyorum da. Resmen o mutlu olsun diye devam ediyorum. Bide 29 yaşındayım beni seven birini bulmusum evleneyim diyorum bi yandan. Napcagımı bilmiyorum ya evlenirsek ve ben pişman olursam. Siz olsanız napardınız? Bu arada duygusal ve cinsel yönden sıfırım diyebilirim ona karsı 😔 çok çıkmazdayım gerçekten
Olması gereken karşı tarafı arzulama bitmiş,duygusallık,sevgi,mutluluk bitmiş ne kaldı elinizde 3 senenin saygısı için evlenilmez.
Bu duyguları bitirecek neler yaşadığınızı düşünün önce evlilikte yaşanılacaklarla aynısı olacak.
O mutlu olsun diye belirttiğiniz ifade aklıma şu soruyu getirdi karşı taraf çok mu baskıcı,manifüle eden biri?

Yol yakınken dürüst olmanı tavsiye ederim. Sırf o mutlu olsun diye evlenilir mi? Sevgilinden ayrılmayı mı,kocandan ayrılmayı mı seçerdin? Boşanmak daha zor. Kendine zaman ver. Ya da ilişkiye heyecan kat, belki de herşey rutine binmiştir. Ama bu şeklide sana de yazık, sevgiline daha da yazık.

evlenirseniz 7/24 aynı evin içinde daha büyük sıkıntı yaşarsınız. Yol yakınken ayrılın o insana da haksızlık etmeyin.

Bence adamı uzmekten çok, bu yaştan sonra kimi bulacağım diye devam ediyorsunuz ama heyecan ve sevgi olmadigi için bu sizin işinizi zorlaştırıyor.

Şöyle yirmilerin baslarinda olsaydınız, bile bile lades dermiydiniz, hic sanmam.

29 da geç bir yaş değil bu arada ama siz bu ruh haline girmissiniz. Tavsiyem, açık açık hiçbir şey hissetmiyorum bu sartlarda evlenemem demeniz, dürüst olmanız. Yok sen uzulme sen kirilma diye devame diyorum deyip, adamı yerin dibine sokmadan gerçek hislerinizi söyleyin.

Sıfırsanız neden zorluyorsunuz ki??

Böyle bir ayrılmama sebebi mi olur? 🙄
Acilen ayrıl ya da ver numarasını biz konuşalım

Adama haksızlık. Bir iki ay üzülür ama unutur. Evlenip hayatını kaydırma çocuğun.

Hislerinize güvenin... Ama şunu da düşünün ne zamandır böyle hissediyorum ne oldu sevgim azaldı... 3 yıl içinde ilişkiniz aşktan sevgiye evrilmiş olabilir ve belki tutku azaldı diye sevmediğinizi düşünüyor olabilirsiniz... Önce bunların içinizde muhasebesini yapın... Eğer kendinizden eminseniz sevginiz yoksa o zaman da yaşım 29 diye sorumluluk kapısı olan bi evlilik hayatını bide sevmediğiniz eşle daha meşakkatli bir hale getirmiş olabilirsiniz.. Seçim sizin hisleriniz size ait bırakın size hisleriniz rehberlik etsin.

Artık dediğinize göre önceden hissediyordunuz sanırım. Peki ne oldu da soğudunuz? İş ciddiye binmeye başlayınca etkilenmiş olabilir misiniz?
Belki evlilik size uygun değildir o yüzden istemiyorsunuzdur onu.
Keşke iş ciddiye binmeden ayrılsaydınız tabi geç değil. Mutlu olmayacağınız ilişkileri devam ettirmek zorunda değilsiniz. Karşımdaki üzülür diye kendimi mutsuzluğa atamam değil mi?
Evet seviyordum tabiki ama ne olduda içimdeki duygular öldü bilmiyorum

Back
X