- Konu Sahibi 90LaTahzen90
Bu kadınlar nasıl erkek çocuk yetiştiriyor ki böyle. Her biri birer şehzade sanki 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamını okumadınız anlaşılan kız tedavi olurken birliktelik zmanlarını kaçıran adam destek olmayan adam şimdi öğrendi psikolojisi bozuldu öncesinde neydi??? Neden destek olmadıErkekler icin boyle bi sonuc travma etkisi olusturuyor.ona hak verin empati yapin.benim esimdede sonuc kotu ciktiginda psikolojisi cok bozulmustu.boyle bi donemde hemen icimde bisey kalmadi fln demek cok aceleci ve yanlis bi karar bence.o testlerede cok aldanmayin iki kez hamile kaldiginiza gore olabiliyor bitkisel takviyeler var cok ise yariyor.boyle bi surecte ciftlerin birbirine destek olmasi lazim.siz ona daha once hamile kaldiginza gore ciddi bi problemin olmadigini soyleyin.dogal karsilarin.kendi dunyasinda depresyona girmesine musade etmeyin. Dunyanin deismezse onu tavri kararlarida deismez emin olun.1 tanecik spermiogram testi bukadar uzaklastirmamli birbirnzden bence
onun ki psikolojide benimkisi ney ? :)Tamamını okumadınız anlaşılan kız tedavi olurken birliktelik zmanlarını kaçıran adam destek olmayan adam şimdi öğrendi psikolojisi bozuldu öncesinde neydi??? Neden destek olmadı
Şu an ailenin yanındamısın canım diğer taraftan hiç konuşma yokmu?Arkadaslar son gelisme olarak babamla konustuk.. ve Babam benim biraz daha beklememi rica etti o surectede burada kal dedi. bende babama en fazla 10 gun boyunca dayanacagimi soyledim. Icim nasil rahat etti anlatamam.. Babamin bu kadar olgun davranmasi beni bin kat daha kararli yapti..
Arkadaslar son gelisme olarak babamla konustuk.. ve Babam benim biraz daha beklememi rica etti o surectede burada kal dedi. bende babama en fazla 10 gun boyunca dayanacagimi soyledim. Icim nasil rahat etti anlatamam.. Babamin bu kadar olgun davranmasi beni bin kat daha kararli yapti..
Evet canim babamlardayim sabah babam esin benim icin oldu diyor. Allah bin kere razi olsunŞu an ailenin yanındamısın canım diğer taraftan hiç konuşma yokmu?
Babasi diyormus ki ben oglumu harcatmam.. Zaten cocuk falan sevmiyorlardi ve iyikide olmamis . Allahin sevdigi kuluymusum canim. Babam sabah benim icin o adam oldu diyor. Yolumuza bakacagiz artik diyor. Allah razi olsuj canim destekleriniz icinaklı başına gelsin durumun ciddiyetini anlasın. bir sürü erkek geçiriyo ameliyatı hiç bişi yok ki onda.
baban arkandaymış, hakkında hayırlısı olsun.
Babasi diyormus ki ben oglumu harcatmam.. Zaten cocuk falan sevmiyorlardi ve iyikide olmamis . Allahin sevdigi kuluymusum canim. Babam sabah benim icin o adam oldu diyor. Yolumuza bakacagiz artik diyor. Allah razi olsuj canim destekleriniz icin
Artik olsa bile bir sey fark etmiyor malesef , sonraki hayati icin yaparsa kendi biliryalnız sana söyleyim; gizlice gidip ameliyat olacak adım gibi eminim nedense.
Onlar suan bana cok uzak geliyor biliyor musunuz ? yeni bir es bir duzenn..Bence de ölmüs sayin.. yepyeni bir yuva kurun insallah
Artik hicbisey eskisi gibi degil. Onceden bosanmis kadin evlenemezdi yasakti adeta . Simdi cok sukur cok normal l. Bir trafik kazasi gibi dusunun arkanizda babanizda var. Hayata bir defa geliyoruz . Kapilarinuzi kapatmayin mutlu olmak herkesin hakki.Onlar suan bana cok uzak geliyor biliyor musunuz ? yeni bir es bir duzenn..
Kesinlikle..Artik hicbisey eskisi gibi degil. Onceden bosanmis kadin evlenemezdi yasakti adeta . Simdi cok sukur cok normal l. Bir trafik kazasi gibi dusunun arkanizda babanizda var. Hayata bir defa geliyoruz . Kapilarinuzi kapatmayin mutlu olmak herkesin hakki.
Tabi canim adamin canli spermi yokmus alt tarafi tedavi olacak degil ya! En iyisi ben gidip tedavi olayim da spermler duzelsin annecim deseydiniz keske.
Kurtuldugunuza sevinin. Sizi gercekten sevip de cocuk sahibi olmak isteseydi o tavirlari sergilemezdi. Bu konunun gururu mu olur saglik sonucta. Caninizi sıkmayın aileniz de arkanizda destekse unutur gidersiniz.