- 15 Ağustos 2016
- 3.020
- 4.121
- 133
- 35
- Konu Sahibi 90LaTahzen90
-
COK GUZEL BIR BAKIS ACISI.Bu tür konuları sabırla baştan sona kahırla okuyorum .
İçim acıyor ...Tüm insani duygularım depreşiyor,burnumun direği sızlıyor.
Bir yığın zahmet ,bir yığın çaba,bir yığın uğraş,bir yığın hayal,bir yığın iyi gün,bir yığın ağız dolusu kahkaha.
Bir yığın mavi gökyüzü,planlar,gelecek programı,emek,tanıma evresinin zorluğu,alışmak,her zorluğa katlanmak,
Bir sonraki günün bir önceki günden güzel olsun diye çalışmak.
ilk öpücük,ilk sevişme,ilk hatıralar,ilk kavgalar,ilk evet deyişler...
Bunlar gelince aklıma içim bir garip oluyor.
Allah kimsenin yuvasını başına yıkmasın.
Bu durumlar çok özel bence,asla tanımadığın hayatın hakkında zerre fikri olmayan.
3 satır biyografi ile alacağın hayatının kararına veya günahına kimseyi ortak etme.
Bu durumlarda BOŞAN 'cılar var üzülüyorum.
Hayatın çok da çekilmez değil bence ...
Konuşularak aşılmayacak bir şey yok.
Eşinin şuan bir boşlukta ve bunalımda olduğunu düşünüyorum .
Ve ilk defa sanırım ben seni suçluyorum anlattıklarına bakarak.
Hiç eşine ellerini tutup gözlerinin içine bakıp.Sorun ne olursa olsun ,sende veya bende .Biz sadece taşıyıcıyız.
Yazılan bir kader var. Allah istedi ve oldu o kadar.
Bizim burda yapmamız gereken tevekkül edip mücadele vermek ,sabır göstermek.
Bu durum kimsenin gururunu inciltecek bir durum değil,ben aylardır mücadele ettim bak hiç yılmadan.
Şimdi sıra sende kimsecikler duymadan ben sonsuza kadar yanındayım Allah verir veya vermez sonu ona kalmış.
Peki soruyorum sana? ; Bunalımda olduğunu var sayarak son defa soruyorum .Sen benim yanımda mısın?,
Bir cevabında artık bende sevmiyorum demişsin ;
O halde hakkında hayırlısı neyse o olsun ..
haklisiniz kesinlikle , amahem onun annesi hem benim annem surekli cocugunuz olursa esin duzelir cocuklugu gecer diye.. Bende cok cahildim. Ve cocuk istemem suc mu ?iyi de bu adama inatla çocuk verme merakı neden? sevişmek bu kadar ucuz olmamalı, hayata getirilecek çocuğun vebali bu kadar ucuz olmamalı.
doktor ozellikle dediki bu testler hep sabit kalacak diye bir sey yok belki 1 tane bile olsa saglam olan cikar ve onu asilariz.. Ama o buna bile yanasmadan annesyle konusup benden ayrilma karari almis :)Tabi bu testin disinda farkli sorunlariniz varsa onu bilelem.sadece cocuk uzerinden konusuyrm
COK GUZEL BIR BAKIS ACISI.
tesekkur ederim oncelikle.. Ama sorulariniza cevap olacaksa kocam her konuda benim ilkim oldu... Birbirimize cok sey kattik / cok sey goturduk. Ama emin olun cocuk konusunda hep dedim ki bak canim Ruhu uflenmemis bir sey icin hayiflanmak manasiz , ama sen bunun icin hemen benden uzaklasamazsin. Cocuk aslinda son radde oldu aramizda. Ama inanin beni uzen cok baska seyler var . Basta ailesine olan tutumu bas baya tek aktivitemiz kalmadi. Bana bu surecte Hadi artik bizim vaktimiz geldi ben cocuk istiyorum diye baslarda israr eden o ... Sonuc istedigi gibi olmayinca beni postalayan yine o. Olaylara onun acisindan bakmissiniz da ya benim ? Bende cok yarali idim. Ozellikle surekli aradim onu destek olmak icin annemle konustuk biz dedi.. yapmayin ama bence bu durum sizin soylediginiz kadar yada anladiginiz kadar basit degil. Herkes ne yasadigini kendisi biliyor. Onun psikolojisi bozulduysa benim de bozuldu. O uzgunse bende uzgunum. Ama bir fark var biliyor musunuz? o bana deger vermezken ben ona cok deger verdim cok sevdim. simdi esitlendik aslinda...
Cok tesekkur ederim degerli yorumunuz için , Allah razı olsun.. Kimse tatlisini aci yapmak istemez, inanin bir gun boyle olacagimiz aklima gelmezdi..Hayat :)Öyle diyorsan tabiki öyledir.
Bir ilişkide sevgi saygı merhamet bitmişse elde tutulacak katlanılacak birşey kalmamıştır demekki.
Bilmiyorum üzülüyorum yuvaların yıkılmasına ,ben kurmak için çok mücadele verdim belki ondandır.
Benim için çok kutsal belki ondandır..
Size aldığınız her kararda Allah yardım etsin ,hayır olsun dileklerimi iletiyorum..
bunu ben kendime yakistiramam ki.. hem babamda asla istemez , benim ailem ne olduysa saygiyla olmadi ama daygiyla bitsin bari diyorSenin yerinde olsam canlarını yaka yaka ayrılırdım ki anlasınlar şuan senin durumunu.Kaldıki sen şuan boşuna üzülüyorsun.
Ama erkekler iste bu meseleyi malesef erkeklikle eslestiriyirlar ve depresyona giriyorlar.bende kv me soyledigimde oglunda problem diye ki soylemek zorunda kaldim herkesin icinde surekli benden olmadigini ima ediyordu.oglunda diyince bana kizdi bi akilli ol ne doktorlara gidiyorsun sen daha 2 sene olmus evleneli kendi kendine is cikariyorsun bilmem ne.sonra hamile kaldim ikizlere ozamanda bak ogluma kusur ayiriyordum temize cikti diye tepki verdi ilk.ama malesef ikizlerimin kalbi durdu gecen hafta aldilar.bizdede hasarli spermler ve ondan hem gec oldu olanda oyle oldu sanirim ve esim suan yine cok uzgun kendini sucluyor.erkekler boyle malesefdoktor ozellikle dediki bu testler hep sabit kalacak diye bir sey yok belki 1 tane bile olsa saglam olan cikar ve onu asilariz.. Ama o buna bile yanasmadan annesyle konusup benden ayrilma karari almis :)
onun haricinde Ailemle olan durumlarida var. Hakli oldugu yerler illaki var ama bosanalim , senin icin yapiyorum falan demesi beni cok yikti.. bu arada biz 4 aydir zaten pek konusmuyoruz. son 1 haftadir da ayri yatip ayri yiyip ayri iciyoruz ... Sanirim deger gormek istiyorum bende. herseye hayir diyen bir adamla omur devam ettirmek cok zor. Ben ne zaman doktora gitsem kadin doguma , diyorum ki benim esimden test falan beklemeyin yaptirmaz . Doktorlar bile sasip kaliyor. Basiniz sagolsun bu arada.. Rabbim hayirlisini nasip etsin.Ama erkekler iste bu meseleyi malesef erkeklikle eslestiriyirlar ve depresyona giriyorlar.bende kv me soyledigimde oglunda problem diye ki soylemek zorunda kaldim herkesin icinde surekli benden olmadigini ima ediyordu.oglunda diyince bana kizdi bi akilli ol ne doktorlara gidiyorsun sen daha 2 sene olmus evleneli kendi kendine is cikariyorsun bilmem ne.sonra hamile kaldim ikizlere ozamanda bak ogluma kusur ayiriyordum temize cikti diye tepki verdi ilk.ama malesef ikizlerimin kalbi durdu gecen hafta aldilar.bizdede hasarli spermler ve ondan hem gec oldu olanda oyle oldu sanirim ve esim suan yine cok uzgun kendini sucluyor.erkekler boyle malesef
haklisiniz kesinlikle , amahem onun annesi hem benim annem surekli cocugunuz olursa esin duzelir cocuklugu gecer diye.. Bende cok cahildim. Ve cocuk istemem suc mu ?
evet kendimi bos yere avuruyordum haklisiniz.. Bastan neyse odur. evliligimde bunu ogrendim kimse degismez . Kabullenici olmak lazimevet suç.
evlenince düzelir demişsiniz. evlenmişsiniz ve düzelmemiş.
şidmdi de çocuk olursa düzelir dediler diyosunuz.
zaten bundan dolayi diyecekler. Cunku ben her yikimin ardindan , hic bir sey yok gibi davrandim. Galiba cesaret edemedim ve cok seviyordum. bundan sonraki surec icin dua istiyorum .Şerde hayir vardir cocugunuz olmadan bitir derim cunku omur gecmez böyle. Yalnız guclu durmaya calis,belki bosanmanizi sirf buna baglayabilirler.
Saolasim canim allah razi olsun.hepimize nasip etsin ins o duyguyu.yani bu olaydan once aranizin nasil oldugunu en iyi sen bilirsin.ailevi meselelere bisey diyemiyrm.bende esimin ailesinden cok rahatsizm.kv me ragmen olan bi evlilikti bizimkisi.kv kendi akrabasini istyordu ama biz esimle birbirimizi birakmadik evlendik.2.5 yil oldu kv hala kabullenmis deil altli ustluyuz ama hic hazetmiyrm kendisinden bana olan davranislarindan.ama onun yuzunden esimi birakmam cunku esimle aram cok sukur iyi.evin icini insan en iyi kendisi biliyor oyuzden acele karar vermeden gerekirse destek alarak karar ver bence ilerde pisman olamamk icin.hakkinizda hayirlisi olsun.soz konusu cocuk olunca kendimden bildigim icin insan yipraniyor uzuluyor yuvalarin yikilmasina icin hic elvermiyoronun haricinde Ailemle olan durumlarida var. Hakli oldugu yerler illaki var ama bosanalim , senin icin yapiyorum falan demesi beni cok yikti.. bu arada biz 4 aydir zaten pek konusmuyoruz. son 1 haftadir da ayri yatip ayri yiyip ayri iciyoruz ... Sanirim deger gormek istiyorum bende. herseye hayir diyen bir adamla omur devam ettirmek cok zor. Ben ne zaman doktora gitsem kadin doguma , diyorum ki benim esimden test falan beklemeyin yaptirmaz . Doktorlar bile sasip kaliyor. Basiniz sagolsun bu arada.. Rabbim hayirlisini nasip etsin.
Aslında suan o durumda olan benim. o bu sorunlardan sonra ben tedavi olmam diyen tarafSeninle cocuk icin evlenmis demekki.Cocuk olmuyorsa evli kalmayi istememis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?