Çıkmazlardayım..

Çok üzgünüm ama bebeğinizin olmaması sizin için büyük bir şans olmuş. Kimseye boşanın ya da boşanmayın denmez çünkü sizin hayatınız ve sorumluluk alacak olan sizsiniz. Ama buraya konu açmanıza sebep, "ne yapsam, eşimle aramı düzeltsem mi"minvalinde bir soruysa ne olur düzeltmeyin. Artı eksi meselesi, kimse dört dörtlük değil ama eksisi artısından bol insanu hayatta tutmaya sebep ne ola ki?

yanlış anlamazsınız umarım bişi sormak istiyorum;

acaba doktor canlı sperm yok diyince eşinizin hamile olma ihtimalinize takılma durumu olabilir mi? pat diye böyle annenize göndermesi, aramaması vs.

Bu durumu kim duyarsa duysun psikolojik olarak çöker. eşinizde iyi değil şu anda.

umarım yanlış anlamazsınız.

Kesınlıkle çok zor bı durumdasınız bence hıc bısey yapmadan bekleyın umarım hatasını anlar çok saçma davranmış

Canım konularımız çok farklı ama bende boşanma sürecindeyim. O kdr çok seviyordum ki eşimi, yaptığı hata mahvetti beni. Üstelik bizim 13 aylık bir oğlumuz var. Bu hatayı 2. Kez yapıyor. Ha beni istememiş kapıya koymuş , ha bizi kaybetmeye göze alarak hata yapmış aynı şey. Evliliğim ve flörtüm toplam 11 yıl. 30 yaşındayım şuanda. Sanki hayatım bitti, herşey bitti gibi hissediyorum. Ama öyle olmayacak eminim. Biraz zorlanacak, adapte olana kadar sıkıntı çekeceğim ama oğlum güç verecek Allahın izniyle. İnşallah Rabbim seninde yüzünü güldürsün . Birbirimize dua edelim. Çabucak aylatalım bu durumları

Keske esinle bu konuyu konusup ailelere yansitmasaydinz. Kv bilmeseydi mesela sorun yokmus beklicez deseydinz. Boyle mahrem konular herkesn agznda dilnde olmamali. Yoksa iste Boyle kendilerini laf soyleme Hakkina sahip saniyorlar.
Esin cok bencil ya tedavi yada bosanmak.. yoksa arada yipranir gidersin

Bdv de Bol bol hakedene, isteyene ver diye dua eden hatunlarımızın duasının tuttuğunun örneği..
Ne hak ediyor, ne de çok istiyor eşiniz..
Çocuk olunca düzelmez..
Okkalı bir lafa ihtiyaçları var kendisi ve ailesinin..

Canım Allah aşkına bencede sorun çocuk değil bahane arıyormuş sanki böyle saçma şeymi olur kalp ameliyatımı olacakmış bende tedaviyle bebek sahibi oldum aldığımız onca hormonun bizi kanser olma riskine bi tık daha yaklaştığının farkında değilmiki zamanı geldiğinde birliktw olmuyor boşver tatlım mevlam belki olmaması hayırlı oldu çocuk sahibi olmayı annesinin ailesinin dediğiyle karar verecekse yok ameliyat olma demişler sinir oldum ya ne beklenirki bu adamdan

kaynanaya bak. Allahım yarabbim ya. mutsuzsan bir de çocuk yapma, sen hem o adam yüzünden o kadar fedakarlık yapıp tedavi olup canından can çıkarmaya çalışacaksın bir de buna naz ediyorlar öyle mi? bence yol yakınken ayrılıp mutlu olmaya bak. canını da sıkma değmez.

Yahu birde sana tedaviye başlamadan bakılmadımı spermlere yani eşinde muayne olmadımı? Buda sinir bozucu sen boş yeremi ümit bağladın ilaç kullandın

Doktor bu sonuclari soylerken Allahtan ki yanimdaydi nasil cocugumuz oldu diyince cok andir de olsa bir sprem canli olarak cikabiliyor , bundan dolayi olmustur. Yasayan hastam cok dedi. Ve esim benim ne kadar namuslu oldugumu biliyor. Bunun imasini bile yapmadi , bir o kaldi daha dogrusu :)

Canim insallah hepsi gecip gidecek , seneler sonra neden bu kadar bekledim bile diyecegiz. Aileniz ne diyor ?, umarim size destektirler

Canim zaten hep ben tedavinoldum ustelik hic bir sorunum yokken.. Evet kayin validemin oglumuzu yem ettirmeyiz aciklamalari sahiden cok sacmalik.. Eden bulur

Aslinda ailelerimize hic bir sey anlatmamaya ben ozen gosteriyordum ama o 13 gunde ben o kadar aglayinca bir patlama yasadik.. Annem de bastan soyleseydin neden bekledin ben bunu bileydim seni asla tutmazdik dedi.. Iyiki aileme anlatmisim yoksa kafayi yerdim..

Yahu birde sana tedaviye başlamadan bakılmadımı spermlere yani eşinde muayne olmadımı? Buda sinir bozucu sen boş yeremi ümit bağladın ilaç kullandın
Aslinda bir kere test yaptirdik. orada esimin debisi yani sivisi az ama spermleri cok cikti. Ama bu baska bir test hani sperm olu mu yasiyor mu diye detali bir teste girdim.. O kadar cok igne ve tedavi gecirdim ki , inanin onun bunun%1 inden haberi olmadi..

Mrb öncelikle Allah yardımcınız olsun kimsenin derdi kimseninkine benzemiyor bende sekiz yıllık evliyim yedi yaşında kızımız var geçtiğimiz yıl haziran ayından beri ikinci çocuğu istiyoruz bu geçen bi yıl içinde sizin gibi hiç bi sorunum olmamasına rağmen klomen tedavisi femara tedavisi vs gördüm kasımda bi düşük yaptım en son eşimi ikna edip sperm tahlili yaptırdık çok önemli bi sorun değilmiş ama sperm iltihabı ve yavaşlık çıktı antibiyotik tedavisi gördü sperm hızını artırmak için bi ilaç kıllanıyor ama sorun şuki iki aydır yanıma yaklaşmıyor yumurtlama günlerini umursamıyor vitamini kullanmaya devam ediyor ama ben şuan çocuk istemiyorum diyor mesele büyümesin diye üstelemiyorum ama kendi içimde çok zor bir dönemden geçiyorum ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum

Canim insallah hepsi gecip gidecek , seneler sonra neden bu kadar bekledim bile diyecegiz. Aileniz ne diyor ?, umarim size destektirler

Ailem herkes çok destek şükürler olsun, kendim çalışıp aldığım evim var. Kredisini ödüyorum gerçi hala ama olsun. Tek başımada ayakta durabilecek gücüm var hamdolsun. Sadece kalbim ağrıyo, içimde fırtınalar kopuyo, ciğerim yanıyo sorun bu.......

Zaten böyle bir adama çocuk yapma sakın, ömrünü böyle bir adama adama...
Ben de senin yaşında boşandım, dünya başıma yıkıldı sandım... ama sonra hayatımın aşkı çıktı karşıma... çok mutlu bir evliliğim var, 2.5 sene sonra yeniden evlendim, aslına bakarsan normal evlenme yaşında yeniden evlenmiş oldum:)
Boşan ya da boşanma diyemem ama dik dur, ezdirme kendini ne kocana ne kv he

Erkekler icin boyle bi sonuc travma etkisi olusturuyor.ona hak verin empati yapin.benim esimdede sonuc kotu ciktiginda psikolojisi cok bozulmustu.boyle bi donemde hemen icimde bisey kalmadi fln demek cok aceleci ve yanlis bi karar bence.o testlerede cok aldanmayin iki kez hamile kaldiginiza gore olabiliyor bitkisel takviyeler var cok ise yariyor.boyle bi surecte ciftlerin birbirine destek olmasi lazim.siz ona daha once hamile kaldiginza gore ciddi bi problemin olmadigini soyleyin.dogal karsilarin.kendi dunyasinda depresyona girmesine musade etmeyin. Dunyanin deismezse onu tavri kararlarida deismez emin olun.1 tanecik spermiogram testi bukadar uzaklastirmamli birbirnzden bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…