- 16 Ağustos 2017
- 83
- 33
- 3
- 35
- Konu Sahibi 90LaTahzen90
-
ve bana ne diyor biliyor musunuz. Senin hayatta en istedigin seyi sana veremiyorum bubyuzden senden vazgeciyorum. Vazgecmesine boyle bir kilif uydurmus , kendi vicdanini rahatlatiyor..tamam da siz daha önce düşük yapmışsınız hem de iki defa.. demekki arada bir de olsa canlı sperm çıkıyor biraz ilaçla biraz bitkiyle çözülebilecek durumlar olabilir bunlar.. neden hemen en zoru en kötüsü düşünülüyo onu çözemedim.. Belki yarın tekrar örnek verse bu sefer aynı çıkmayacak test sonucu.. İnsanlar neler yaşıyor.. 10larca tüp bebek denemesi yapıyor.. yine de birbirinden kimse bu kadar kolay vazgeçmiyor.. Bu adam hem cahil,hem annesinin kuklası hem de sizden bu kadar kolay vazgeçebildiğine göre sevmiyor da.. Bence çocuğunuzun olmaması isabet olmuş.. bi an önce defedin bunu başınızdan.. Korkağın teki bu adam..
Mutlaka gelismelerinyazacagim buraya . Hepiniz beni cok guzel motive ettiniz , cok tesekkur ederimBizi de bilgilendir mutlaka edeceğiz merak etme... Ayrıca üzme kendini sen ondan çok daha güçlüsün ve daha iyisini hak ediyosun unutma
Kesinlikleinanın böyle insanlar hayatta adam olamaz
yani hiç konuşmadan apar topar tatile yollamak nedir.. İnsan birbirine demez mi "hayatım,sevgilim bunları da aşıcaz elimizden ne gelirse yapıcaz, olmazsa da kader kısmet biz birbirimize yeticez" demez mi!! Gıcık oldum adama yaa kusura bakmayım ama gerçekten çok kötü negatif ve zayıf bi bakış açısına sahip birisi.. Cehalet zaten diz boyu.. İnsan hiçbişey yapamıyosa bi tarayıcı açar yazar ne yapılır nasıl yapılır diye.. Tutar bu doktoru beğenmedim başka doktor bulalım der.. Hemen nasıl hazırmış herşeyin sonunu negatifini görmeye, pes etmeye,ayrılığa!! Bu kadar kolay mı yaa?? Demediniz mi bu kodar kolay mı sana diye?ve bana ne diyor biliyor musunuz. Senin hayatta en istedigin seyi sana veremiyorum bubyuzden senden vazgeciyorum. Vazgecmesine boyle bir kilif uydurmus , kendi vicdanini rahatlatiyor..
O bana yeniden test olurum ama negatif cikarsa bu sefer ciddice konusmamiz gerekiyor diyor. Oldu ki sprem bulundu ki bu sansimizda var, asilama yontemi bana yapildi ve tuttu. Ben bunlari nasil unutacagim ?yani hiç konuşmadan apar topar tatile yollamak nedir.. İnsan birbirine demez mi "hayatım,sevgilim bunları da aşıcaz elimizden ne gelirse yapıcaz, olmazsa da kader kısmet biz birbirimize yeticez" demez mi!! Gıcık oldum adama yaa kusura bakmayım ama gerçekten çok kötü negatif ve zayıf bi bakış açısına sahip birisi.. Cehalet zaten diz boyu.. İnsan hiçbişey yapamıyosa bi tarayıcı açar yazar ne yapılır nasıl yapılır diye.. Tutar bu doktoru beğenmedim başka doktor bulalım der.. Hemen nasıl hazırmış herşeyin sonunu negatifini görmeye, pes etmeye,ayrılığa!! Bu kadar kolay mı yaa?? Demediniz mi bu kodar kolay mı sana diye?
Hakkaten de ayni kaderi paylasiyormusuz seninle .. ama fazlaca verici olmak herseyi daha da kotu yapiyomus ben bunu erken farkettim sanirim.. esim de tipki seninki gibi ailemin karsisinda sessiz sakin ama bide bana sor arkalarindan konusur surekli laf eder ve beni uzerdi.. kv kisi de seninki gibi sen benim öz kizimsin hic bi farkin yok derdi ama saolsun bunlari bana soylerken esimi doldurup uzerime yollardi ki ben bunu da cok gec farkettim...inanin ne yapacagimi sasirdim. Ona diyorum ki ben sana neyi eksik yaptim bana bir.tane cevap bulamiyor. Ama agzini acinca kayinvalidem beni asiri seviyor.. Ben ona inanin Anneme verdigim degeri verdim. Gotudum , gezdirdim bir dedigini iki etmedim ama degmezmis
insani en cok uzende zaten bu durum ... Ben hep sessiz kaldim hep sakin kaldim hep onunla kaldim.. Annesinin bir dedigini iki etmedim. Diger gelini diyorum ya koca kis aramazdi ben hep arardim sorardim.. Herseyi gectim ben ne istedim ki ? Benim aileimin maddi durumu cok iyi idi ben evlendim yeri geldi cebimde 10 tl ile durdum bir kere gik demedim. Ama Allah cok buyuk.. sorar.. Siz ne yapiyorsunuz peki hala devam mi ?Hakkaten de ayni kaderi paylasiyormusuz seninle .. ama fazlaca verici olmak herseyi daha da kotu yapiyomus ben bunu erken farkettim sanirim.. esim de tipki seninki gibi ailemin karsisinda sessiz sakin ama bide bana sor arkalarindan konusur surekli laf eder ve beni uzerdi.. kv kisi de seninki gibi sen benim öz kizimsin hic bi farkin yok derdi ama saolsun bunlari bana soylerken esimi doldurup uzerime yollardi ki ben bunu da cok gec farkettim...
Sadece bu kadar zorlukta sknti da ve bu surec de sunu anladim tek tarafli fedakarlik hic biseyi duzeltmedigi gibi daha da kotuye giduyo.. ki kisiligimizden odun verdikce multu olmak yerine uzaklasmayi tercih ediyolar.. Allah yardimcimiz olsun zor bir surec ama cocuk da yokken ki ailemizde arkamizdayken sanirim en dogru karar ayrilik olucak gibi.. Rabbim hayirli kapilar acsin onumuzde...
unutamazsın arkadaşım.. Bu adam "gurur" adı altında senden vazgeçiyor bu kadar net.. Madem seni bu kadar çok seviyor düşünüyor o zaman tedavi olur.. Olmadı donasyon diye bişey var.. Hadi o da olmasın evlatlık diye bişey var.. O da olmazsa birbiriniz varsınız.. Hayat bu.. İnsanın başına herşey gelir..Evlenirken iyi günde kötü günde birlikte olmak üzere evleniyoruz ilk engelde kaçmak üzere değil.. Birbirimizi eksikleriyle sevmeye yemin ediyoruz.. Bu nasıl bi sevgi evlilik anlayışı..O bana yeniden test olurum ama negatif cikarsa bu sefer ciddice konusmamiz gerekiyor diyor. Oldu ki sprem bulundu ki bu sansimizda var, asilama yontemi bana yapildi ve tuttu. Ben bunlari nasil unutacagim ?
Valla bende en son olanlardan sonra ciktim ailemin yanina geldim 1 ay oldu arayip sormadi bile.. beklemedeyim suan ama sanirim artik sona geldik .. bikac gune buraya gelicekmis onu duydum son bi gorusme olurda biseyler duzelirmi bilmiyorum.. yoksa davayi kndim acicam... ki bide boyle erkekler de kaybetme korkusu olmuyo cunku sen hep fedakar hep susan tarfsin yani senin birakip gitme ihtimalin bile yok onlara gore.. esim bunu soylemis acikca hic bi zaman beni birakip gidiceni dusunmezdim demis o soku atlatana kadar celp eline ulasicak anlasilan...insani en cok uzende zaten bu durum ... Ben hep sessiz kaldim hep sakin kaldim hep onunla kaldim.. Annesinin bir dedigini iki etmedim. Diger gelini diyorum ya koca kis aramazdi ben hep arardim sorardim.. Herseyi gectim ben ne istedim ki ? Benim aileimin maddi durumu cok iyi idi ben evlendim yeri geldi cebimde 10 tl ile durdum bir kere gik demedim. Ama Allah cok buyuk.. sorar.. Siz ne yapiyorsunuz peki hala devam mi ?
okurken gercekten cok duygulandim.. Evliligimiz benim sayemde ayaktaymis.. Ben bunu gecte olsa anladimunutamazsın arkadaşım.. Bu adam "gurur" adı altında senden vazgeçiyor bu kadar net.. Madem seni bu kadar çok seviyor düşünüyor o zaman tedavi olur.. Olmadı donasyon diye bişey var.. Hadi o da olmasın evlatlık diye bişey var.. O da olmazsa birbiriniz varsınız.. Hayat bu.. İnsanın başına herşey gelir..Evlenirken iyi günde kötü günde birlikte olmak üzere evleniyoruz ilk engelde kaçmak üzere değil.. Birbirimizi eksikleriyle sevmeye yemin ediyoruz.. Bu nasıl bi sevgi evlilik anlayışı..
Sanirim bende biraz daha zaman bekleyecegim ailemin yaninda sonrasi ise zaten belli... Bizi boyke uzdukten sonra acaba kendileri mutlu olacaklar mi ?Valla bende en son olanlardan sonra ciktim ailemin yanina geldim 1 ay oldu arayip sormadi bile.. beklemedeyim suan ama sanirim artik sona geldik .. bikac gune buraya gelicekmis onu duydum son bi gorusme olurda biseyler duzelirmi bilmiyorum.. yoksa davayi kndim acicam... ki bide boyle erkekler de kaybetme korkusu olmuyo cunku sen hep fedakar hep susan tarfsin yani senin birakip gitme ihtimalin bile yok onlara gore.. esim bunu soylemis acikca hic bi zaman beni birakip gidiceni dusunmezdim demis o soku atlatana kadar celp eline ulasicak anlasilan...
Suan ailenin yanida misin.. ve sana tavsiyem ailene yasadiklarini anlat bu zamana kadar tek basina bi evliligi yuruttugunu aslinda hic biseyin gordukleri.gibi olmadigini soyle onlara ki seni suclamasinlar.. benim ailem esimi o kadar cok sevrdki her zmaan beni sucladilar ta ki brn oturup onun gercek yuzunu onlara gosterip herseyi anlatana kadar.. bide boyleleri disardan bakinca dunya tatlisi efendi saygili gorunur yarin bi gun duydugun tek sey cocuk cok iyiydi demekki bunda bisey vardi olur... birak herkes herseyi bilsinSanirim bende biraz daha zaman bekleyecegim ailemin yaninda sonrasi ise zaten belli... Bizi boyke uzdukten sonra acaba kendileri mutlu olacaklar mi ?
Arkadasim denk gelmemissin sanirim ama oyle bir ustalikla basariyorlar ki bunu bazen sen bile supheleniyosun acaba iki yuzlu olan ben miyim diye dusun yanii ...yaa ben sunu anlamıyorum ailenizin yüzüne sessiz sakin efendi arkalarından nasıl atabiliyor
siz duyuyorsunuz sonucta gidip ailenize dersenz yada onu gectim bu hareketini görüyorsunz iki yüzlülüğüü hiç mi utanmıyor bu insan yahu ben buna sastım kaldım pesss
böyle insanlar sinsi olur ve konu sahibi inan koca diye su kişiye güvenmeyin
cocukta aman ha diyeyim
ne demek ayrıca her baba kızına araba alıyor ne cahil ne görgüsüz birisi bu ne münasebet canım babanız szi büyütmüş daha ne olsun
YARABBİM SÖYLE TEMİZ AİLE KIZLARINA SÖYLE İNSANLAR DENK GELİYOR YAA İNAN ÜZÜLÜYORUM
ben aileme tek kelime etmezdim bunu biliyordu.. Evet aynen bunu soyledi burada ima ettigi ailemin bana deger vermedigiydi . babamla abim ortak calisiyor . Babam abime jeep aldi cok calistigi icin bunun icin bildiginiz sinir krizine girdi bak ona jeep aliyor sana hic bie sey almiyor. iste yakinda gelininize araba alir bak demedi deme. Beni surekli bu sekilde gazlamaya calisti ama ben ona hep sen bubkonularda konusacak kisi degilsin dedim . Ailemin maddi olarak bana surekli bir seyler vermesini istiyordu, babanin yaninda calissana falan filan da diyordu. olayin icindeyken anlamiyorsunuz ama disaridan bakinca mide bulandiriciyaa ben sunu anlamıyorum ailenizin yüzüne sessiz sakin efendi arkalarından nasıl atabiliyor
siz duyuyorsunuz sonucta gidip ailenize dersenz yada onu gectim bu hareketini görüyorsunz iki yüzlülüğüü hiç mi utanmıyor bu insan yahu ben buna sastım kaldım pesss
böyle insanlar sinsi olur ve konu sahibi inan koca diye su kişiye güvenmeyin
cocukta aman ha diyeyim
ne demek ayrıca her baba kızına araba alıyor ne cahil ne görgüsüz birisi bu ne münasebet canım babanız szi büyütmüş daha ne olsun
YARABBİM SÖYLE TEMİZ AİLE KIZLARINA SÖYLE İNSANLAR DENK GELİYOR YAA İNAN ÜZÜLÜYORUM
Anneme asla anlatmiyordum ta ki tatile cikana kadar bildiginiz bir bosalma yasadim. Kadin sok oldu ne ara bublar oldu diye.. beni 23 yasinda aldi istedigi gibi kullandi. Simdi isine gelmedi tum mesele bu..Suan ailenin yanida misin.. ve sana tavsiyem ailene yasadiklarini anlat bu zamana kadar tek basina bi evliligi yuruttugunu aslinda hic biseyin gordukleri.gibi olmadigini soyle onlara ki seni suclamasinlar.. benim ailem esimi o kadar cok sevrdki her zmaan beni sucladilar ta ki brn oturup onun gercek yuzunu onlara gosterip herseyi anlatana kadar.. bide boyleleri disardan bakinca dunya tatlisi efendi saygili gorunur yarin bi gun duydugun tek sey cocuk cok iyiydi demekki bunda bisey vardi olur... birak herkes herseyi bilsin
Anneme asla anlatmiyordum ta ki tatile cikana kadar bildiginiz bir bosalma yasadim. Kadin sok oldu ne ara bublar oldu diye.. beni 23 yasinda aldi istedigi gibi kullandi. Simdi isine gelmedi..
TEK YAPMAN GEREKEN ondan uzakta ailenle zaman gecirmen düşünsün tasınsın sessiz duvarlara baksın anasıyla bir yasasın görsün gö...ünüben aileme tek kelime etmezdim bunu biliyordu.. Evet aynen bunu soyledi burada ima ettigi ailemin bana deger vermedigiydi . babamla abim ortak calisiyor . Babam abime jeep aldi cok calistigi icin bunun icin bildiginiz sinir krizine girdi bak ona jeep aliyor sana hic bie sey almiyor. iste yakinda gelininize araba alir bak demedi deme. Beni surekli bu sekilde gazlamaya calisti ama ben ona hep sen bubkonularda konusacak kisi degilsin dedim . Ailemin maddi olarak bana surekli bir seyler vermesini istiyordu, babanin yaninda calissana falan filan da diyordu. olayin icindeyken anlamiyorsunuz ama disaridan bakinca mide bulandirici
canım çok zor bir durum.erkeler tuhaf sanırım eşin şok olmuş canlı sperm yok deyince doktor.tabiki anlayışlı olması gerekirdi ama o da sarsılmış belli ki.kvalidene gelince hepsi aynı ya sen iyiysen iyi kötüysen kötü.hepsi oğlu için sana tahammül ediyor ben sevdiklerine filan inanmıyorum içten.Allah yardımcın olsun umarım düzelir herşey...Oncelikle herkese Merhaba . Büyük bir çikmazin içerisindeyim... Daha doğrusu bir şeyleri yapmak ve karar vermek için sanırım cesarete ihtiyacım var...
Ben 27 yaşındayım 4.5 yillik evliyim. Birbirimizi çok severek evlendik. Ne kadar kavga etsekte evlenince duzelir dedik , ama düzelmiyormuş...
Eşim iyi bir işi olan , aileme hic bir saygisizligi olmana birisi.Hatta dışarıdan bakılınca inanilmaz duzgun. Ama bir laf varya hani ga gorundugun gibi ol , ya oldugun gibi gorun diye. 4.5 senedir hayatimi ona adadim desem abartmam. Ben cok sosyal bir insandim , bitirdi. Oraya gitme , bunla gorusme onu bosver vs vs. yeri geldi ailemle bile gorusmemem icin elinden geleni yapti. Kendi anne /babasina inanilmaz duskun bir adam. Tabiki insan ailesini sever ama bizim cift olarak haftasonu bir aktivitemiz hic bir zaman olmadi. Hadi anneme gidelim , hadi Annemin yazliginda (yazlik dedigim 1+1 ev) kalalim ki evde yatacak ozel bir oda dahi yok ve abileride geliyor. Ben hep onu kirmamak icin dayandim sabir ettim ama o istedikce fazlasini istedi. Cok huzursuz son derce memnuniyetsiz bir insan. Ailemin yuzune gulup arkasindan konusan son derece sinsi bir tip.Ben ise en ufak seyden mutlu olan bir tipim..
Gel gelelim konumuza 2 sefer dusuk yaptim. Bir turlu cocugumuz olmadi , en son yaklasik 1 ay once test yaptirdi esim ve canli sperm hic cikmadi . Doktor donemselde olabilir , yada hep boyleydi ama bir sans eseri hamile kalmista olabilirsin dedi. Ve bize tedavi olma ihtimalimiz oldugunu (aşilama) bu sekilde hamile kalabilecegimi soyledi. Esim bunu duyar duymaz annemle beni tatile yolladi 13 gun beni hic aramadi sormadi , ben 13 gun her gunu aglayarak gecirdim. Allah razi olsun biricik annemden , beni hep o teselli etti. Kizim olur duzelir vs diyerek . Ama onlarda isler oyle olmamis basta beni cok sevdigini , kizim olsa bu kadar olur diyen kayinvalidem e cocuk cok istiyor olmuyorsa da sen tedavi olacak degilsin ya bosver diyormus.. benim derdim cocuk hic bir zaman olmadi , ama hadi oyle olsun diyelim Bu kotu bir sey mi ? ustelik daha once gebelik gecirmisim. istanbul a dondugum gun ailenle kal sen haftasonu dedi gelmedi. Pazar gunu aksam 10 da geldi kapidan bir selam verdi beni aldi. Ve o zamandir tek kelime konusmadik. Bakiyorum suan ona ama ona bakarken icimde sevgiye dair hic bir sey kalmadi. Sanirim kafamda tamamen bitirdim. Ama bundan sonraki surec beni cok korkutuyor. Ailem arkamda destekcim bu arada ne olursa olsun yavrumuzsun diyorlar. Bir gun bu satirlari gozyaslari icinde yazacagim aklimin ucuna gelmezdi...
Lutfen deneyimlemis olan arkadaslarimiz yazabilir mi ? Simdiden okuyup yorumladiginiz icin tesekkur ederim , Allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?