Çıkmazlardayım..

ve bana ne diyor biliyor musunuz. Senin hayatta en istedigin seyi sana veremiyorum bubyuzden senden vazgeciyorum. Vazgecmesine boyle bir kilif uydurmus , kendi vicdanini rahatlatiyor..

ve bana ne diyor biliyor musunuz. Senin hayatta en istedigin seyi sana veremiyorum bubyuzden senden vazgeciyorum. Vazgecmesine boyle bir kilif uydurmus , kendi vicdanini rahatlatiyor..
yani hiç konuşmadan apar topar tatile yollamak nedir.. İnsan birbirine demez mi "hayatım,sevgilim bunları da aşıcaz elimizden ne gelirse yapıcaz, olmazsa da kader kısmet biz birbirimize yeticez" demez mi!! Gıcık oldum adama yaa kusura bakmayım ama gerçekten çok kötü negatif ve zayıf bi bakış açısına sahip birisi.. Cehalet zaten diz boyu.. İnsan hiçbişey yapamıyosa bi tarayıcı açar yazar ne yapılır nasıl yapılır diye.. Tutar bu doktoru beğenmedim başka doktor bulalım der.. Hemen nasıl hazırmış herşeyin sonunu negatifini görmeye, pes etmeye,ayrılığa!! Bu kadar kolay mı yaa?? Demediniz mi bu kodar kolay mı sana diye?

O bana yeniden test olurum ama negatif cikarsa bu sefer ciddice konusmamiz gerekiyor diyor. Oldu ki sprem bulundu ki bu sansimizda var, asilama yontemi bana yapildi ve tuttu. Ben bunlari nasil unutacagim ?

Hakkaten de ayni kaderi paylasiyormusuz seninle .. ama fazlaca verici olmak herseyi daha da kotu yapiyomus ben bunu erken farkettim sanirim.. esim de tipki seninki gibi ailemin karsisinda sessiz sakin ama bide bana sor arkalarindan konusur surekli laf eder ve beni uzerdi.. kv kisi de seninki gibi sen benim öz kizimsin hic bi farkin yok derdi ama saolsun bunlari bana soylerken esimi doldurup uzerime yollardi ki ben bunu da cok gec farkettim...
Sadece bu kadar zorlukta sknti da ve bu surec de sunu anladim tek tarafli fedakarlik hic biseyi duzeltmedigi gibi daha da kotuye giduyo.. ki kisiligimizden odun verdikce multu olmak yerine uzaklasmayi tercih ediyolar.. Allah yardimcimiz olsun zor bir surec ama cocuk da yokken ki ailemizde arkamizdayken sanirim en dogru karar ayrilik olucak gibi.. Rabbim hayirli kapilar acsin onumuzde...

insani en cok uzende zaten bu durum ... Ben hep sessiz kaldim hep sakin kaldim hep onunla kaldim.. Annesinin bir dedigini iki etmedim. Diger gelini diyorum ya koca kis aramazdi ben hep arardim sorardim.. Herseyi gectim ben ne istedim ki ? Benim aileimin maddi durumu cok iyi idi ben evlendim yeri geldi cebimde 10 tl ile durdum bir kere gik demedim. Ama Allah cok buyuk.. sorar.. Siz ne yapiyorsunuz peki hala devam mi ?

O bana yeniden test olurum ama negatif cikarsa bu sefer ciddice konusmamiz gerekiyor diyor. Oldu ki sprem bulundu ki bu sansimizda var, asilama yontemi bana yapildi ve tuttu. Ben bunlari nasil unutacagim ?
unutamazsın arkadaşım.. Bu adam "gurur" adı altında senden vazgeçiyor bu kadar net.. Madem seni bu kadar çok seviyor düşünüyor o zaman tedavi olur.. Olmadı donasyon diye bişey var.. Hadi o da olmasın evlatlık diye bişey var.. O da olmazsa birbiriniz varsınız.. Hayat bu.. İnsanın başına herşey gelir..Evlenirken iyi günde kötü günde birlikte olmak üzere evleniyoruz ilk engelde kaçmak üzere değil.. Birbirimizi eksikleriyle sevmeye yemin ediyoruz.. Bu nasıl bi sevgi evlilik anlayışı..

Valla bende en son olanlardan sonra ciktim ailemin yanina geldim 1 ay oldu arayip sormadi bile.. beklemedeyim suan ama sanirim artik sona geldik .. bikac gune buraya gelicekmis onu duydum son bi gorusme olurda biseyler duzelirmi bilmiyorum.. yoksa davayi kndim acicam... ki bide boyle erkekler de kaybetme korkusu olmuyo cunku sen hep fedakar hep susan tarfsin yani senin birakip gitme ihtimalin bile yok onlara gore.. esim bunu soylemis acikca hic bi zaman beni birakip gidiceni dusunmezdim demis o soku atlatana kadar celp eline ulasicak anlasilan...

okurken gercekten cok duygulandim.. Evliligimiz benim sayemde ayaktaymis.. Ben bunu gecte olsa anladim

Sanirim bende biraz daha zaman bekleyecegim ailemin yaninda sonrasi ise zaten belli... Bizi boyke uzdukten sonra acaba kendileri mutlu olacaklar mi ?

yaa ben sunu anlamıyorum ailenizin yüzüne sessiz sakin efendi arkalarından nasıl atabiliyor
siz duyuyorsunuz sonucta gidip ailenize dersenz yada onu gectim bu hareketini görüyorsunz iki yüzlülüğüü hiç mi utanmıyor bu insan yahu ben buna sastım kaldım pesss
böyle insanlar sinsi olur ve konu sahibi inan koca diye su kişiye güvenmeyin
cocukta aman ha diyeyim
ne demek ayrıca her baba kızına araba alıyor ne cahil ne görgüsüz birisi bu ne münasebet canım babanız szi büyütmüş daha ne olsun
YARABBİM SÖYLE TEMİZ AİLE KIZLARINA SÖYLE İNSANLAR DENK GELİYOR YAA İNAN ÜZÜLÜYORUM

Sanirim bende biraz daha zaman bekleyecegim ailemin yaninda sonrasi ise zaten belli... Bizi boyke uzdukten sonra acaba kendileri mutlu olacaklar mi ?
Suan ailenin yanida misin.. ve sana tavsiyem ailene yasadiklarini anlat bu zamana kadar tek basina bi evliligi yuruttugunu aslinda hic biseyin gordukleri.gibi olmadigini soyle onlara ki seni suclamasinlar.. benim ailem esimi o kadar cok sevrdki her zmaan beni sucladilar ta ki brn oturup onun gercek yuzunu onlara gosterip herseyi anlatana kadar.. bide boyleleri disardan bakinca dunya tatlisi efendi saygili gorunur yarin bi gun duydugun tek sey cocuk cok iyiydi demekki bunda bisey vardi olur... birak herkes herseyi bilsin

Arkadasim denk gelmemissin sanirim ama oyle bir ustalikla basariyorlar ki bunu bazen sen bile supheleniyosun acaba iki yuzlu olan ben miyim diye dusun yanii ...

ben aileme tek kelime etmezdim bunu biliyordu.. Evet aynen bunu soyledi burada ima ettigi ailemin bana deger vermedigiydi . babamla abim ortak calisiyor . Babam abime jeep aldi cok calistigi icin bunun icin bildiginiz sinir krizine girdi bak ona jeep aliyor sana hic bie sey almiyor. iste yakinda gelininize araba alir bak demedi deme. Beni surekli bu sekilde gazlamaya calisti ama ben ona hep sen bubkonularda konusacak kisi degilsin dedim . Ailemin maddi olarak bana surekli bir seyler vermesini istiyordu, babanin yaninda calissana falan filan da diyordu. olayin icindeyken anlamiyorsunuz ama disaridan bakinca mide bulandirici

Anneme asla anlatmiyordum ta ki tatile cikana kadar bildiginiz bir bosalma yasadim. Kadin sok oldu ne ara bublar oldu diye.. beni 23 yasinda aldi istedigi gibi kullandi. Simdi isine gelmedi tum mesele bu..

TEK YAPMAN GEREKEN ondan uzakta ailenle zaman gecirmen düşünsün tasınsın sessiz duvarlara baksın anasıyla bir yasasın görsün gö...ünü
basını duvarlara vurur cokkkk iyi anlar zamanla ama adam olmaz pişman olsada karakter meselesi
keske dengınız düzgün bir insanla evlenseydinz nerden cıktı bu karakter yoksunu karsınıza

Esin son derece bencil ve sinsi bir insanmis. Cocugunun olmamasi bu adamdan bence bir nimet. Arkanda ailen de varmis, e daha ne? Kimseyi mutlu etmek icin mutsuz olacak halin yok, hayat bunun icin cok kisa. Ayril gitsin

canım çok zor bir durum.erkeler tuhaf sanırım eşin şok olmuş canlı sperm yok deyince doktor.tabiki anlayışlı olması gerekirdi ama o da sarsılmış belli ki.kvalidene gelince hepsi aynı ya sen iyiysen iyi kötüysen kötü.hepsi oğlu için sana tahammül ediyor ben sevdiklerine filan inanmıyorum içten.Allah yardımcın olsun umarım düzelir herşey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…