Bi kızım var maddi gücümde yok açıkçası. Güvenemiyorum yapamam gibime geliyor. Allah yardım et yaE niye döndünüz bile bile?
Kim değişmiş ki bu adam değişsin?
SAĞOLUNo nasi bi üsluptur oyle. ananlarda kalsaydin, ananlara git vs.
aranızda saygının kırıntısı dahi kalmamis gibi gorunuyor. boyle ancak biraz daha uzatmalari oynarsınız bence.
hakkinizda hayirlisi..
Konu uzun baştan söyleyim. Eski konumu bilen bilir eşimle boşanmanın eşiğinden döndük. Sonra eve döndüm..............
....... Oysa ben onu düşündüm kızlar çok zayıf eşim kek yesin sonra meyve yesin yatmadan dedim düşünmez olaydım hata ettim.
,....... Bu sabahta dısarda kuzenlerim le kahvaltıya gidecektim . Eşim başladı hele bi git. Git bakalım nasıl gideceksin falan izin vermedi. Oysa............. Yada bi plan yaptıysam hemen iptal eder gidemezsin.ler falan .. Facebook falan kapattırdı bana suan ben kendi ayağımla geldim diye baya eziliyorum. Tahammül edemiyorum . Sonradan adam oldum havalarında of of of yardım edin bana.
Yani ne onla ne onsuz sonumuz ne olacak bilemiyorum akışına bıraktım zorlamıycaö artıkbu adamla neden barıştın acaba merak ettim cidden . Üslubu çok bozuk bir kere ayrıca kendini ne sanıyorsa . Konunun başında komşunun kocasına kek yap demesi ne kadar ağır bir laf yarabbim o lafı ona yedirirdim ben olsam sana boşan demiyorum gece gece çok sinirlendim gerçekten
Doğru söylüyorsunuz ne deyim ki.. Hata ediyorum üzerine düşüyorum. Ama eşimin bağırsaklarında problem var çok zayıf hani benimde hoşuma gitmiyor zayıf olması oyüzden ısrar ediyorumböyle bir ömür geçmez tabi de siz eşinizden önce bi kendinizi değiştirmeye çalışın
onu düşünmeyin, teklif edin ama bırakın yemezse yemesin, siz onun annesi misiniz? ben çocuklarıma yapıyorum bu dediğinizi
gidemezsin nedir? izin istemiyorum, haber veriyorum deyip gidin
hele şu facebook "kapattırdı" olayına çok uyuz oluyorum
sizin kendi kişiliğiniz yok mu? neden kapatıyorsunuz
kusura bakmayın ama eşinizin size saygısı yok çünkü sizin kendinize saygınız yok
Evet haklısınız bundan sonra öyle yapacağım ve akışına bırakacağımAdamın huyunu biliyorsanız uğraşmicaksınız
Yani boşvetin yemezse de yemesin uğraşmayın, yorum yapmayın
Adam öküzce belli ki, ne kadar az konuşturursanız o kadar az kavga edersiniz
Evet haklısınız bundan sonra öyle yapacağım ve akışına bırakacağım
Maddi durum için çalışmak gerekir .kimseye gökten yağmıyor .. bir süre sıkıntı çekersin sonrasında duzenini oturtur ,kafama tüküreyim, daha önceden niye yapmamışım, dersin ..Bi kızım var maddi gücümde yok açıkçası. Güvenemiyorum yapamam gibime geliyor. Allah yardım et ya
Ozman susmayı deneyeceğim. Bende herseye çok karışırım.ya ama ne olursa olsun gerçekten iyiliğini düşündüm. Boşan diyorum çok istemiyorsan sürekli git gelme demenden bıktım diyorum. Sen boşanmazsın diye boşanmıyorum diyor.. Bi insan istemese eli kanda daha olsa boşamazmıArkadaşım böyle sokak ağzıyla konuşan adama sende onun dilinde cevap verirsen kaybedersin gururun incinir bırak sükut altındır..orası senin evin izin verme bunlara..o adamı tek lafınla ya sustur bunu yapamıyorsan sen sus..ananemin bir lafı var "uymamazlık beğenmemezliktir" diye..suskun kal ezil demiyorum yanlış anlama senin bu lafcı hallerini beğenmiyorum sinyali çak adama..emin ol bir süre sonra bir toparlanma olacaktır onda..bir erkeğin en korktuğu şey tarzının aşağılanmasıdır ister istemez düzeltecektir
Kızım var öncesinde çalışmışlığım. Var suan bakacak kimse yok seneye kreşe verip çalısacagım satenMaddi durum için çalışmak gerekir .kimseye gökten yağmıyor .. bir süre sıkıntı çekersin sonrasında duzenini oturtur ,kafama tüküreyim, daha önceden niye yapmamışım, dersin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?