Çıkmazlardayım....

Yani ne onla ne onsuz sonumuz ne olacak bilemiyorum akışına bıraktım zorlamıycaö artık

onunla olmayacağı kesin. kendinize güvenin biraz. en acilinden bir iş bulun ve bu adamla aynı evde yaşamayın. bir de çocuğunuz var onun ruh sağlığı nasıl olur hiç düşünüyor musunuz?

Benzer seyleri yazacaktim yazmissiniz
Ben bu iliskiyi hic anlamadim
Birakin adam ne yemek istiyorsa onu yesin
Bakin baski kuruyorsunuz karsiliginda o da size baski kuruyor
Yaptiginiz sey masum vr iyi niyetli degil adi ustunde baski , o da size karsilik verip kahvaltiya gidemezsin demis
9 yasinda cocuklar gibisiniz ki brnim 9 yasindaki ogluma bile istemiyorsa ben zorla kek falan yediremem yedirmem

Önceki durumlarınızı bilmiyorum ama İki taraflı da hatalısınız.
Genel olarak üslup sorunu zaten var.
Fakat sizin hatanız o sizin eşiniz siz onun annesi değilsiniz ; çocuk gibi sürekli ye ,tadına bak demeler nedir ? ben okurken daraldım. biri bana yapsa ehh yetti be derim yani.
adamın ne yiyip ne iceceğine de karışmayın bir zahmet.

Eşiniz çok kaba. Siz kendi benliğinizi savunamıyorsunuz ki. Herkesin kişisel alanı var. senin faceni kuzenlerini engellemesine göz yumarsan daha niceleri olacak...

Yarın annesigil in memlekete gidecektik uzak değil bize 2 saat. Onlar dönmeden bi uğrayalım demişti eşim bana. Sizce nasıl bi tavır sergileyim. Ben gitmek istemiyorum bu yaptığından dolayı . Ama gitmezsem oda aynı şeyi yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…