Çıkmazlardayım....

Annesi gibi değil karısı gibi davranman lazım.Hala mesajında bile ısrar ediyorsun.Yedin yemedin..
Yapma bunu.
Dışarı çıkman konusunda da nasıl alıştırırsan öyle gider.Baştan tamam deyip şimdi isyan edersen olmaz.
En sonuncusu da lütfen her tartışmada boşanma lafını ağzınıza almayın.İnandırıcılığınız kalmıyor bir süre sonra.Boşanacak insan bir kere söyler ve gider.Blöf yapılacak bişey değil bu.Hakkında hayırlısı.

ne diyeceksin kuzenlerine? eşim izin vermiyor gelemem mi diyeceksin?

O konuda haklısınız rahatsızlığından ve zayıflıgından dolayı ısrar ediyorum benmde hoşuma gitmiyor zayıf olması

Kaç yaşında bu adam ya 16 mı ? Ne bu böyle ergen ergen hareketler !

Sana karşı bi terbiyesizlik yapıldığında bunu görmemezlikten gelme. Bırak yemiyorsa yemesin, muzunu ananasını da kendisi alsın. Bu ne naz böyle!

Bundan sonra öyle yapacağım yemeğini bile kendin koy diyeceğim ne kadar yerin var midende bilemem diyeceğim. Çünkü gece öyle dedi yok yeri yokmuşta zorla yedirmişim de of of

Saten mesaj atmış sabah para bıraktım git diye
Saten değil zaten. Yemezse yemesin hiç bir şekilde ısrar etmeyin. Ben ısrardan hiç hoşlanmam eşiniz de hoşlanmıyor olabilir. Kahvaltıya da gitmezdim. Yok mu bir el becerin evden çalış paranı kazan bu adama muhtaç olma. Eziyor seni resmen. Gidemezsin ne demek ya!

V0Alla yazın İnş şimdi kızım büyüsün başka. Yolum yok becerimde yok

Bu arada gidemedim zaten kuzenim rahatsızlanmış. İptal oldu ama eşime sebebini söylemeyeceğim

izin almayı ve bişeyler için ısrar etmeyi bırak. yemeyecekse yemesin yani kek muhabbsetini bu kadar uzatmanın naması ne, hele böyle bi adama. dışarı çıkmak için de izin alma, çıkıyorum de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…