- 12 Ağustos 2017
- 1.922
- 3.528
- 48
yaşın daha küçük gibi bence ailenin yanına dön iş bul çalış bu adamla ömür geçmezYani ne onla ne onsuz sonumuz ne olacak bilemiyorum akışına bıraktım zorlamıycaö artık
Hayır saten bişey dememiştim sabah ola hayrola diyene diyeceksin kuzenlerine? eşim izin vermiyor gelemem mi diyeceksin?
O konuda haklısınız rahatsızlığından ve zayıflıgından dolayı ısrar ediyorum benmde hoşuma gitmiyor zayıf olmasıAnnesi gibi değil karısı gibi davranman lazım.Hala mesajında bile ısrar ediyorsun.Yedin yemedin..
Yapma bunu.
Dışarı çıkman konusunda da nasıl alıştırırsan öyle gider.Baştan tamam deyip şimdi isyan edersen olmaz.
En sonuncusu da lütfen her tartışmada boşanma lafını ağzınıza almayın.İnandırıcılığınız kalmıyor bir süre sonra.Boşanacak insan bir kere söyler ve gider.Blöf yapılacak bişey değil bu.Hakkında hayırlısı.
Hayır saten bişey dememiştim sabah ola hayrola diye
Saten mesaj atmış sabah para bıraktım git diyeo zaman eşini arayıp ben çıkıyorum de bakalım ne diyecek
Bundan sonra öyle yapacağım yemeğini bile kendin koy diyeceğim ne kadar yerin var midende bilemem diyeceğim. Çünkü gece öyle dedi yok yeri yokmuşta zorla yedirmişim de of ofKaç yaşında bu adam ya 16 mı ? Ne bu böyle ergen ergen hareketler !
Sana karşı bi terbiyesizlik yapıldığında bunu görmemezlikten gelme. Bırak yemiyorsa yemesin, muzunu ananasını da kendisi alsın. Bu ne naz böyle!
ooo iyi :)Saten mesaj atmış sabah para bıraktım git diye
demekki bu sırf sana gıcıklık olsun diye böyle davranıyorooo iyi :)
demekki bu sırf sana gıcıklık olsun diye böyle davranıyor
sonra geçiyor
Saten değil zaten. Yemezse yemesin hiç bir şekilde ısrar etmeyin. Ben ısrardan hiç hoşlanmam eşiniz de hoşlanmıyor olabilir. Kahvaltıya da gitmezdim. Yok mu bir el becerin evden çalış paranı kazan bu adama muhtaç olma. Eziyor seni resmen. Gidemezsin ne demek ya!Saten mesaj atmış sabah para bıraktım git diye
V0Alla yazın İnş şimdi kızım büyüsün başka. Yolum yok becerimde yokSaten değil zaten. Yemezse yemesin hiç bir şekilde ısrar etmeyin. Ben ısrardan hiç hoşlanmam eşiniz de hoşlanmıyor olabilir. Kahvaltıya da gitmezdim. Yok mu bir el becerin evden çalış paranı kazan bu adama muhtaç olma. Eziyor seni resmen. Gidemezsin ne demek ya!
Valla öyle çok gıcık ve çok inatçı. İnadından kuru saten..şuan herşey akışında sonumuz hayrola bakalımama insanı yorar
Bu arada gidemedim zaten kuzenim rahatsızlanmış. İptal oldu ama eşime sebebini söylemeyeceğimSaten değil zaten. Yemezse yemesin hiç bir şekilde ısrar etmeyin. Ben ısrardan hiç hoşlanmam eşiniz de hoşlanmıyor olabilir. Kahvaltıya da gitmezdim. Yok mu bir el becerin evden çalış paranı kazan bu adama muhtaç olma. Eziyor seni resmen. Gidemezsin ne demek ya!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?