• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıkmazlardayım.......

Bitti diyorsun, bitsin. Hiç üzerine düşme. Seni, senin sandığın kadar düşünmüyor erkek arkadaşın. Ne demek erkek hocaya soru sorma? Ne demek derste dahi olsan telefon açacaksın? Bunların seni ne kadar zor duruma düşüreceğinin farkında bile değil. Dershanene git, sınavına hazırlan ve güzel bir yere atan. Bitsin gitsin. Yaşın daha küçük. 25 dediğin nedir ki? Zamanla evlilik de olur çocuk da olur. Önce ekmeğinizi elinize alın da kimseye muhtaç kalmayın.

tavrını belli ederek çok iyi yapmışsın..
nefes almanı bile yasaklayacak nerdeyse...
başkasının evinde kalmak çok zor..
bu ablan bile olsa..
ama başka çare yoksa akışına bırakmak lazım bazı şeyleri..
düşün düşün kendini yorarsın...

KIskançlık bu kadar kötü işte..
Belli ki erkek arkadaşın seni cok kıskanıyor.. kıskanan biri seviyordur zaten ama bu kıskançlığın sonu bunları doğuruyor..
Saygısızlık, güven duygusunu yok etme vb.
Benim erkek arkadaşım da cok kıskançtır bizde çok kavga ederiz.
Ama bu kadar değil.. Aslında bir nebze erkek arkadaşını da anlıyorum ben herkez ona suç bulmuş ama..
O da korkuyo belki dershane ortamının seni değiştirmesinden.. Ne bilim ayrı şehirdesiniz.. gözden uzak olan gönülden de uzaktır..
Ya biri belki aklını çelerse gibi düişüncelere kapılarak bunları size söylemiş.. Ama keşke daha güzel bir dille söyleseymiş iste o zaman halledermişiniz..
Fakat olmamış..
Bu kadar yıllık bir ilişkiyide böyle silip atmak ne kadar doğru bilmiyorum:26::26:
Dershaneye gitmeden kazanma sansınız yok mu dershaneler zaten genelde para tuzağı..
Ayrıca ablanın cocuğu olacakmış sen varsın diye o da yapamayacaklar belki kimseye yük olmaman daha iyi gibi ya.

Kusura bakma ama cahilmiş eski erkek arkadaşın.. Bir bayanı kovmak küfür etmek hemde böyle saçma sapan bi durum için. Adam olan destek olur oyüzden isterse kapında yatsın asla geri dönme derim, bu seni döverde ilerde:19: ablanda kalmak zor olabilir ama dediğin gibi kursta daha rahat çalışırsın hemde onları rahatsız ediyomuyum acaba diye düşünmezsin. biri yazmış yurttada kalabilirsin, öğretmen evlerinde falanda kalabilirsin en azından onlar oda yaptıktan sonra kalabilirsin biyerde 2 aylık part tıme çalışarak onun parası çıkar die düşünüyorum.. Yolun açık olsun cnm :31:

evet düşünceleri aynen öyle...inanın okumakla olmuyor bazenn...bence sadece kendini düşünüyor ya da egoları...benim hatam ilk olduğunda bırakmalıydım daha öncede kol sıktırma gibi bir durum olmuştu çünkü...bakalım artık zaman neyi gösterecek nasıl olacak bebek geldiğinde...

bence ne ablanda kal onları rahatsız et ne de sen tedirgin ol.al KPSS kitaplarını otur evinde çalış.dersanesiz de olabilir bu iş.onlarda kalıp tedirgin tedirgin gittiğin dersaneden de bişey anlayamayacaksın zaten.sonunda kimseye minnet borcun da olmaz.bazıları çıkıp "ne olacak ki orası senin ablanın evi" vs diyebilir,ama herkesin kendine ait özel bir hayatı var ayrıca ablan seni kırmamak için kalmanı zoraki kabul ediyor olabilir.bunlar benim düşüncem ,ben olsam böyle yapardım...

eminim onlarda rahatsız olacak ama zoraki kabul etme değil bu sene ev bulup çalışmayı düşünüyordum o olaydada çok karşı çıkmışlardı ne evi filan diye..bende kimseyi rahatsız etmek istemiyorum ama evdede inanın olmuyor dersane bir disiplin sağlıyor sana..

KIskançlık bu kadar kötü işte..
Belli ki erkek arkadaşın seni cok kıskanıyor.. kıskanan biri seviyordur zaten ama bu kıskançlığın sonu bunları doğuruyor..
Saygısızlık, güven duygusunu yok etme vb.
Benim erkek arkadaşım da cok kıskançtır bizde çok kavga ederiz.
Ama bu kadar değil.. Aslında bir nebze erkek arkadaşını da anlıyorum ben herkez ona suç bulmuş ama..
O da korkuyo belki dershane ortamının seni değiştirmesinden.. Ne bilim ayrı şehirdesiniz.. gözden uzak olan gönülden de uzaktır..
Ya biri belki aklını çelerse gibi düişüncelere kapılarak bunları size söylemiş.. Ama keşke daha güzel bir dille söyleseymiş iste o zaman halledermişiniz..
Fakat olmamış..
Bu kadar yıllık bir ilişkiyide böyle silip atmak ne kadar doğru bilmiyorum:26::26:
Dershaneye gitmeden kazanma sansınız yok mu dershaneler zaten genelde para tuzağı..
Ayrıca ablanın cocuğu olacakmış sen varsın diye o da yapamayacaklar belki kimseye yük olmaman daha iyi gibi ya.

herşeyin bir sınırı vardır diye düşünüyorum hep değişmesini bekledim ama artık baktımki değişmiyor...burda arkadaşlarımın evine dahi göndermeyen bir insan...seven insan bence küfür edip masasından kovmaz onun canını acıtmaz...artık 3 yıl olmuş ve çok şey atlattık benim değişmeyeceğimi bilmeliydi...
bu sene evdeydim inanın evde olmuyor bilmiyorum yapan arkadaşlarım olabilir ama özdisiplini olan biri değilim sanırım...bende kimseye yü olmak istemiyorum çünkü iki taraf içinde zor olacak biliyorum.../

tavrını belli ederek çok iyi yapmışsın..
nefes almanı bile yasaklayacak nerdeyse...
başkasının evinde kalmak çok zor..
bu ablan bile olsa..
ama başka çare yoksa akışına bırakmak lazım bazı şeyleri..
düşün düşün kendini yorarsın...

yasaklayacak değil yasakladı gibi birşey bu dershane olayına özgü birşey değil burda arkadaşlarımın evlerine bile göndermez...
gerçekten zor ve bu aralar çok düşünüyorum düşündükçede kendimi üzüyorum...çok ince düşünen biriyim maalesef...

herşeyin bir sınırı vardır diye düşünüyorum hep değişmesini bekledim ama artık baktımki değişmiyor...burda arkadaşlarımın evine dahi göndermeyen bir insan...seven insan bence küfür edip masasından kovmaz onun canını acıtmaz...artık 3 yıl olmuş ve çok şey atlattık benim değişmeyeceğimi bilmeliydi...
bu sene evdeydim inanın evde olmuyor bilmiyorum yapan arkadaşlarım olabilir ama özdisiplini olan biri değilim sanırım...bende kimseye yü olmak istemiyorum çünkü iki taraf içinde zor olacak biliyorum.../

Ayrılman bir bakıma iyi olmuş ama..
3 yılı silip atmak zor olsa gerek bende böyle durumları yaşadım yaşıyorum..
İlerisini düşünmüyor değilim düşünüyorum ama napacaksın seviyorsun işte su an o cesareti kendimde bulamıyorum..
O zaman artık ayrılmışında herşeyi sineye çekip ablanın yanına git bakalım inşallah bu kararlarında da pişman olmasın ..
Bizim burada ilçe ama cok dershane var keske sizin orda da olsaymış
İnşallah bundan sonra düzelir herşey

Ayrılman bir bakıma iyi olmuş ama..
3 yılı silip atmak zor olsa gerek bende böyle durumları yaşadım yaşıyorum..
İlerisini düşünmüyor değilim düşünüyorum ama napacaksın seviyorsun işte su an o cesareti kendimde bulamıyorum..
O zaman artık ayrılmışında herşeyi sineye çekip ablanın yanına git bakalım inşallah bu kararlarında da pişman olmasın ..
Bizim burada ilçe ama cok dershane var keske sizin orda da olsaymış
İnşallah bundan sonra düzelir herşey

bende ilerisi için bitmesini istiyorum çünkü ilerisi yok diye düşünüyorum eğer evlenirsem beni çok üzer ve çok zorlar her konuda....bende çoğu kez ayrılamadım bilmiyorum bunun sonuda ne olur daha 5 günlük birşey...
hepimiz için inşallah hakkımızda hayırlısı ne ise o olur...

Sakın boşluğa düşüp de geri dönme.
Ömür boyu böyle bir adam çekilir mi. Akıllı insan işi değil. Emin ol daha iyisiyle karşılaşırsın.

Ablanın yanında kalmak zorundasın madem senin yapacağın şey ablanla konuşmak.

Rahatsızlık vermek istemiyorum. Hoslanmadigin bir durum olursa mutlaka söyle abla gibisinden.. evde biraz işlere yardım edersin. Hem hamile zaten. İş yükü hafifler.

Başarılar dilerim.

Sakın boşluğa düşüp de geri dönme.
Ömür boyu böyle bir adam çekilir mi. Akıllı insan işi değil. Emin ol daha iyisiyle karşılaşırsın.

Ablanın yanında kalmak zorundasın madem senin yapacağın şey ablanla konuşmak.

Rahatsızlık vermek istemiyorum. Hoslanmadigin bir durum olursa mutlaka söyle abla gibisinden.. evde biraz işlere yardım edersin. Hem hamile zaten. İş yükü hafifler.

Başarılar dilerim.

işinden izin almış geliyordu şimdi daha 1 hafta önce dönmüştü oysaki bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü yaptım döndürdüm onu birşekilde:/

ne kadar düşüncelı bırısın canım ya cıdden sana hayran kaldım.... sevgılın olacak adam senın gıbı bı kız buldugu için cok sanslı bence bu devırde böyle ince düşüneneler yok artık masallh:16:

ne kadar düşüncelı bırısın canım ya cıdden sana hayran kaldım.... sevgılın olacak adam senın gıbı bı kız buldugu için cok sanslı bence bu devırde böyle ince düşüneneler yok artık masallh:16:

yanlış anlaşılma oldu sanırım o geliyordu benim oturduğum yere gelmesini istemediğim için döndürdüm..

Okurken sinirlendim.Aşk acısıyla ilgili birşey soracaksın sandım ama neyse ki akıllı kızmışsın bırakmışsın o dar zihniyetli,her erkeği tecavüzcü coşkun sanan zavallıyı.Oh de kurtuldum de.Kıskanç adam seviyordur düşüncesini beynine yerleştirme.Yaşın çok genç.Kısmet öyle birşeydir ki ansızın gelir.Vakti zamanını mevlam bilir.Herkes yuva kurdu ben yuvasızım diye düşünme.Sen geleceğini inşa ediyorsun.Ne güzel ablan ailen var.
Ablana gelince,zaten çocuk doğduğunda uzun bir süre annesinin odasında kalır.Sonuçta ablan o senin.Varlığın bile yardımcı olur ona.Geçici bir durum.Bugün senin ona işin düşer,yarın onun sana.Böyle düşünme.
Taaktir ettim seni.Bir erkek uğruna geleceğini hiçe saymadın.

Okurken sinirlendim.Aşk acısıyla ilgili birşey soracaksın sandım ama neyse ki akıllı kızmışsın bırakmışsın o dar zihniyetli,her erkeği tecavüzcü coşkun sanan zavallıyı.Oh de kurtuldum de.Kıskanç adam seviyordur düşüncesini beynine yerleştirme.Yaşın çok genç.Kısmet öyle birşeydir ki ansızın gelir.Vakti zamanını mevlam bilir.Herkes yuva kurdu ben yuvasızım diye düşünme.Sen geleceğini inşa ediyorsun.Ne güzel ablan ailen var.
Ablana gelince,zaten çocuk doğduğunda uzun bir süre annesinin odasında kalır.Sonuçta ablan o senin.Varlığın bile yardımcı olur ona.Geçici bir durum.Bugün senin ona işin düşer,yarın onun sana.Böyle düşünme.
Taaktir ettim seni.Bir erkek uğruna geleceğini hiçe saymadın.

yok ama şimdide üzüldüm ona buraya 11 saatlik bir yola geliyormuş anladı tabi nekadar ciddi olduğumu şimdi geri çevirdim oonu 4 5 saatlik yol sonunda..tamamen bitti sanırım...artık o da beni aramaz...sevgisinden eminim ama yapılmayacak çok şey yaptı bana bu olayı 2 kez daha yaşattı 3.de affımın olmayacağını bilmeliydi...ama dua ediyorum inşallh hakkımda hayrlı ne ise o olur..şuan çok kötüyüm ama bu olay dahada yıprattı beni burnum kanadı artık..
tabiki yardım etmeye çalışırım bir hafta önceden gidip hem odamı yerleştirmeyi hemde evi temizlemeyi düşünüyorum...

Ayrılman bencede iyi olmus bugun gıttıgın dershaneye ablanda kalmaya erkek hocalara karısan yarından sonra evledııgınızde nelere karısırdı merak etmek ıstemıyorum ıs arkadaslarına calısacagın yere, ablana gıtmek ıcın alınacak ızne eve gırıs saatlerıne . kıyafetını makyajını katmıyorum bıle evlenseydınız bunları unut derdım zaten sana .Sonrasında kabalıgına gelelım aşırı derece kaba ir yapıya sahip sana her istediğini soyleyebilecegını dusunuyor uzun bır donem sevgılı olmanızın getırmıs oldugu bır rahatlıgı var ve bunların ılk defa yasandıgını da dusunmuyorum nedense . En dogrusunu yapmıssın . Akraba yanında kalmaya gelınce ablan aksıne boyle bır donemde yanında olduguna sevınecektır cunku hamılelıkte genel olarak duygular cok gelgıt oluyor sevkat ve sevgıye ıhtıyac duyuluyor . Bu yuzden onun yalnıslıgını paylasacak en yakın kısı senden baskası olmaz . Cocuk odası olaıyna gelınce ınan cocuk dogduktan sonra zaten hemen onun odası kurulmaz . Bır sure ablan kendı odansından ayıramaz onu o yuzden telas etme derım

Ayrılman bencede iyi olmus bugun gıttıgın dershaneye ablanda kalmaya erkek hocalara karısan yarından sonra evledııgınızde nelere karısırdı merak etmek ıstemıyorum ıs arkadaslarına calısacagın yere, ablana gıtmek ıcın alınacak ızne eve gırıs saatlerıne . kıyafetını makyajını katmıyorum bıle evlenseydınız bunları unut derdım zaten sana .Sonrasında kabalıgına gelelım aşırı derece kaba ir yapıya sahip sana her istediğini soyleyebilecegını dusunuyor uzun bır donem sevgılı olmanızın getırmıs oldugu bır rahatlıgı var ve bunların ılk defa yasandıgını da dusunmuyorum nedense . En dogrusunu yapmıssın . Akraba yanında kalmaya gelınce ablan aksıne boyle bır donemde yanında olduguna sevınecektır cunku hamılelıkte genel olarak duygular cok gelgıt oluyor sevkat ve sevgıye ıhtıyac duyuluyor . Bu yuzden onun yalnıslıgını paylasacak en yakın kısı senden baskası olmaz . Cocuk odası olaıyna gelınce ınan cocuk dogduktan sonra zaten hemen onun odası kurulmaz . Bır sure ablan kendı odansından ayıramaz onu o yuzden telas etme derım

hep değişirmi diye bekledim ama olmadı en son olaaylar kolumu sıktırmaya masasından kovmaya kadar geldi...küçük bir ilçede yaşıyorum zaten buraya geliyormuş beyimiz tersledim rezil ettiğin yetmedimi diye...benim için çok zorlu bir süreçten geçiyorum...rabbim yardım etsin hepimize...desteğin için teşekkür ederim, sevgiler...:16::16:

evet düşünceleri aynen öyle...inanın okumakla olmuyor bazenn...bence sadece kendini düşünüyor ya da egoları...benim hatam ilk olduğunda bırakmalıydım daha öncede kol sıktırma gibi bir durum olmuştu çünkü...bakalım artık zaman neyi gösterecek nasıl olacak bebek geldiğinde...

boşver onu artık, sana değer verecek biri umarım çıkar karşına.. Sen bundan sonra sadece kpss yi düşün ona odaklan inş başarırsında burdan güzel haberlerini okuruz :16:

Back
X