Keske olsa..onu sevmemek ve ayrilmam icin bahanem olurdu..Başkası olmasın?
Aylarca. .
Hiç normal değil. .
Keske olsa..onu sevmemek ve ayrilmam icin bahanem olurdu..
En unlu prf doktorlara gittik.seans basina 600 tl odedigimiz gunler oldu.hepsi para tuzagi gibi hic bir ise yaramadi..bir sey demedilerDoktorlar ne dedi peki?
keşke olsamı ? Bu halinden daha kötüdür aldatılmak... herkes aynı istekle olmuyor demekki..Keske olsa..onu sevmemek ve ayrilmam icin bahanem olurdu..
Hayir..bu bir hastalik..çaba sarfetmese ayrilirdim..iyi gunde kotu gun de dedik..ama akil da basimda degilBoşanmayı düşünüyor musunuz?
İsi ruyaya kaliyor arkadasim..eminim baska yontemler olmadigina3-4 aysa adamda ya psikolojik ya da fiziksel bir sorun var. Veya da isini baska yontemlerle hallediyor.
Hayir..bu bir hastalik..çaba sarfetmese ayrilirdim..iyi gunde kotu gun de dedik..ama akil da basimda degil
Esimle konusuyoruz bu durumu.ortada ki sorunun farkinda ve çabaliyorda ama duzelme yok.Bana gore daha pozitif.Bir gun duzelecek diyor.Ama o bir gun ya hic gelmezse?Ay valla zor durum.Peki eşinizle açık açık bu konuyu konuştunuz mu? Yani doktora gitmeyi kabul ettiğine göre sanki onunda elinde olmayan birşey bu.bu garip durumu size açıklamıyor mu yada bende uzuluyorum niye böyle oluyor falan demiyormu
Cozum mu bu?bosandiktan sonra daha mi mutlu olacagim?baskasiyla evlilik yapinca cinsel hayatim on numara mi olacak?hadi diyelim oldu peki esim gibi yuce gonullu mu olacak?Zorlanıyorsanız boşanın bence. Cinsellik kadınlar için de önemli
Bilmiyordum.Cinsellik evlilik için önemli. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?