Cozum mu bu?bosandiktan sonra daha mi mutlu olacagim?baskasiyla evlilik yapinca cinsel hayatim on numara mi olacak?hadi diyelim oldu peki esim gibi yuce gonullu mu olacak?
İste bazen umutsuzluga kapiliyorum..Bir omur boyu boyle gececek gibi geliyorAdam sorunu kabul edip çabalıyor en azından sizde negatif olmayın destek olun,yaklaşın özel olduğunu hissettirin kırsın zincirlerini.Ne bileyim sorunu kabul etmeyen erkekler de var..
Guluyorum umarim sizin basiniza boyle bir sey gelmez.Hicde zor bi durum degil. Ne o yapamiyo diye adami bosuycakmis keske aldatsaymis adamda bahanesi olsaymis. Doktorlar bisey dememismis biri demesse biri der sorun su bu su sebep bu sebep diye mutlaka bir rahatsizliktan mutevellit boyledeee bunu icin bosanilirmi sevginiz cinselligemi bagli ayni seyi erkek yapsa kadin vajinusmus iliskiye giremiyo erkek terkedip gitse sirf cinsellik yok diye kadini biraksa vay adama bak vay bilmemne diye neler derdi herkes. Sizin sevginiz gercek degil ozaman eger sevseydiniz keske aldatsa diyemezdiniz esiniz adina cok uzuldum....
Nasil anlatsam bilmiyorum.Hic birsey hayallerimdeki gibi gitmedi.Ben evliligi bu sekilde hayal etmemistim..
2 senedir evliyim.esimle gorucu usulu tanistik.1 sene sonra da evlendik.ikimizde muhafazakar yapiya sahip oldugumuz icin hersey inancimiz cercevesinde helal daire de ilerledi.
Evlendikten sonra esimi daha cok sevdim.huyu suyu karakteri bana yaklasimi kendini daha cok sevdirdi.o da beni cok seviyor farkindayim fakat iş cinsel hayata gelince kocaman bir boşluk oluyor..cinsel olarak cok isteksiz..benim zorumla birseyler baslayinca bile sonuca ulasamiyoruz.3 - 4 ay kardes kardes uyudugumuz oluyor.Bu konuda doktorlara gittik,psikologlarla gorustuk.terapi aldi ama hic birsey fayda etmedi.ne yapacagimi nasil davranacagimi bilmiyorum artik..yasim da geciyor ve cocuk da istiyorum.ama bu sekilde nasil? Ben sonumu goremiyorum..cikmazlardayim..icimde kimselere anlatamadigim yangin her gecen gun buyuyor.herseyi birakip kacasim var bu hayattan.mutsuzluktan keske ölünse
sizin eşiniz de cınsel soğukluk dışında cinsel anlamda sorun var mıydı acaba?Muhafazakar yapısı cinsel tercihini kapatıyor olabilir mi?
Bak arkadaşım sakın olumsuz yönlendirmeye çalıştığımı düşünme,ama bizzat edindiğim tecrübemi paylaşacağım.
Ben de 1 yıl nişanlılık ardın 1 yıl evli kaldım eski eşim(1ay önce boşandım) cinsel anlamda isteksizdi aylarca denemediğim yöntem kalmadı nasıl kazanırım diye ama olmadı namazında nizayında bana her fırsatta Ümre'ye gidelim diyen adam biseksüel çıktı ve ben buna kendi gözlerimle şahit oldum. Benden öncede evlendikten sonrada hep devam etmiş .O adam dan böyle bir karakter çıkması hayatımın en büyük şokunu yaşattı bana.Demem o kii eşim muhafazakar yapmaz etmez deme kontrol et.İlla öyledir demiyorum ama muhakkak kontrol et canım.
Ben de mi böle olacağımAyyy canım benim ya konuyu okuyunca tüylerim diken diken oldu. Kendi yaşadıklarım geldi aklıma. Benim eşimde isteksizdi yaklaşık 12 yıllık evliyim hala düzelmedi hala bu konuda uyuzİlk başlardan çok ağlatdım canım çok yanıyordu, belki komik gelebilir sana ama aynaya bakıp bakıp ah gençliğim ah güzelliğim diyip ağlardım. İlk sene hiç beraber olamadık eşimdeydi sorun, daha sonrada senede üç bilemedin dört kez beraber olmuşuzdur. Zamanla alıştım bu duruma, artık benimde içimdeki istek ve arzular köreldi. Allaha havale ettim onu...
Evt olabilir.aslinda cok rahat bir ailede buyumus.esim boyle cikmis.sevismek hep var aramizda sorun sehvet yok.doktorlarin ortak kanisi 'evlilikte sefkat degil sehvet olacak,sefkat cok tehlikelidir' biz o ayari yapamiyoruz herhalde
Nasil anlatsam bilmiyorum.Hic birsey hayallerimdeki gibi gitmedi.Ben evliligi bu sekilde hayal etmemistim..
2 senedir evliyim.esimle gorucu usulu tanistik.1 sene sonra da evlendik.ikimizde muhafazakar yapiya sahip oldugumuz icin hersey inancimiz cercevesinde helal daire de ilerledi.
Evlendikten sonra esimi daha cok sevdim.huyu suyu karakteri bana yaklasimi kendini daha cok sevdirdi.o da beni cok seviyor farkindayim fakat iş cinsel hayata gelince kocaman bir boşluk oluyor..cinsel olarak cok isteksiz..benim zorumla birseyler baslayinca bile sonuca ulasamiyoruz.3 - 4 ay kardes kardes uyudugumuz oluyor.Bu konuda doktorlara gittik,psikologlarla gorustuk.terapi aldi ama hic birsey fayda etmedi.ne yapacagimi nasil davranacagimi bilmiyorum artik..yasim da geciyor ve cocuk da istiyorum.ama bu sekilde nasil? Ben sonumu goremiyorum..cikmazlardayim..icimde kimselere anlatamadigim yangin her gecen gun buyuyor.herseyi birakip kacasim var bu hayattan.mutsuzluktan keske ölünse
Senin eşin yine durumunu kabullenip çare aramış, benim eşim bırak doktora gitmeyi kesinlikle bu konu hakkında konuşmazdı, hep normal bazı erkekler az istekli oluyor derdi. Ahh ilk sene hiç bişey olmadı keşke o zaman yolumu ayırsaydım onunla diyorum, ama cinsellikten dolayı değil, başka sebeplerden dolayı, eşim çok sinirli hemen kızıp bağırır çağırır onunla oturup sakin sakin bir konuyu çözmek mümkün değil, bağırmalarından utanıyorum komşular duyuyo diye düşün o derece bağırıyor. bana deyerli olduğumu hiç hissettirmedi,doğum günümde evlilik yıl döneminde hediye falan alır ama ben daha farklı şeyler istiyorum böyle nasıl anlatayım sıcaklık şefkat istiyorum beni nazlamasını istiyorum, yeni evliyiz çarşıda geziyoruz elini tutmak istedim oda tutmadı sevmiyormuş öyle şeyleri, çarşının ortasında usul usul gözlerimden akan yaşları hiç unutmam. Sanki tutup gönlümü yapsaydı elimi kırılırdı..Ben de mi böle olacağımsizin eşiniz bu durumu normal mi görüyor? benim eşim bu durumu normal görmeyip çare arıyor
belirtilerini nasıl anladınız siz.. bu kadar saklamayı nasıl beceriyorlar..dinini yaşıyormuş gibi göstermek sadece üzerini örtmek içinmiMuhafazakar yapısı cinsel tercihini kapatıyor olabilir mi?
Bak arkadaşım sakın olumsuz yönlendirmeye çalıştığımı düşünme,ama bizzat edindiğim tecrübemi paylaşacağım.
Ben de 1 yıl nişanlılık ardın 1 yıl evli kaldım eski eşim(1ay önce boşandım) cinsel anlamda isteksizdi aylarca denemediğim yöntem kalmadı nasıl kazanırım diye ama olmadı namazında nizayında bana her fırsatta Ümre'ye gidelim diyen adam biseksüel çıktı ve ben buna kendi gözlerimle şahit oldum. Benden öncede evlendikten sonrada hep devam etmiş .O adam dan böyle bir karakter çıkması hayatımın en büyük şokunu yaşattı bana.Demem o kii eşim muhafazakar yapmaz etmez deme kontrol et.İlla öyledir demiyorum ama muhakkak kontrol et canım.
Evlilikte şefkat cok gizli dusmanmis.sehvetin yerini sefkat alabilirmis bu da sevdigine cinsel soguklugu beraberinde getiriyormusmusmus'şevkat çok tehlikelidir' derken ne demek istediniz anlayamadım?
Kiyamam.Allah yardimcimiz olsun.Senin eşin yine durumunu kabullenip çare aramış, benim eşim bırak doktora gitmeyi kesinlikle bu konu hakkında konuşmazdı, hep normal bazı erkekler az istekli oluyor derdi. Ahh ilk sene hiç bişey olmadı keşke o zaman yolumu ayırsaydım onunla diyorum, ama cinsellikten dolayı değil, başka sebeplerden dolayı, eşim çok sinirli hemen kızıp bağırır çağırır onunla oturup sakin sakin bir konuyu çözmek mümkün değil, bağırmalarından utanıyorum komşular duyuyo diye düşün o derece bağırıyor. bana deyerli olduğumu hiç hissettirmedi,doğum günümde evlilik yıl döneminde hediye falan alır ama ben daha farklı şeyler istiyorum böyle nasıl anlatayım sıcaklık şefkat istiyorum beni nazlamasını istiyorum, yeni evliyiz çarşıda geziyoruz elini tutmak istedim oda tutmadı sevmiyormuş öyle şeyleri, çarşının ortasında usul usul gözlerimden akan yaşları hiç unutmam. Sanki tutup gönlümü yapsaydı elimi kırılırdı..
Öyle aşkım hayatım diye hitap etmez.
Severek evlendik, yapısı böyle alıştım bu durumlara ama içim kırık, ona karşı büyük bir öfke var içimde. Benim içinde büyük bir hayal kırıklığı oldu ben birde ailemden çok uzaga gelin gittim.
Evlilikte şefkat cok gizli dusmanmis.sehvetin yerini sefkat alabilirmis bu da sevdigine cinsel soguklugu beraberinde getiriyormusmusmus
Butunun sadece ufak bir parcasi bu.derinlerini bilemeyecegim.saçma olacak biraz ama bunu nasıl anlayacağız yani yer değiştirdiğini..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?