Ilk once fizyolojik olarak testlerden gecti.ve sonuc tamamen psikolojik.dediklerini yaptik arkadasimcinsel terapstler dısında doktora gıttınızmı belkı bazı değerlerı düşüktür bu yuzden isteksizlik oluyor olblir.bide pahalı dıye o kısı ıyı bır uzman olmyblır bazı uzmanlar var sureye bakar ne zamn bıtcek dıye para gozlu olanlar malsf var .( ilk önce yüz yüze konuşup neden böyle oldugunu sordukdan sonra size cevabı neydı belkı sıze karşı bır ten uyumu yok sizn ona karşı arzunuz belkı wrdır ama blkı onun yoktur.bunun sebebını psıkoljk olarak ne dıyor.benım size tavsye edıcegım uzmanlar sunlar olur gökçen erdogn zafer akıncı cem keçe ama önce bunların youtubdekı vıdeolarını ızleyın samımı gelırse sıze belkı onlarada gıdeblrsnız.
Esim sorunun farkinda ve duzelmesi icin cabaliyor.kendisi disa donuk sosyal bir insandir fakat bu konuda bir kac defa basarisizlik yasadiktan sonra sorunlar da beraberinde geldi..ilk 2 hafta pek sıkıntı yoktu.sonradan hersey kotuye gittiDr gittiniz ve hic bir cozum olmadi eşiniz hep isteksiz,peki evliligin ilk zamanlari nasildi 2 yildirmi bu boyle gitti?eşiniz konuskan birimidir yoksa kendine dönük duygularini belli etmeyen birimidir bu konuyu oturup knustgnzda size birseylr soylemesi gerekir varsa bir skntılı durum anlatmaliki bilesiniz cnku evlisiniz cocuk isteginizde var illaki cinsellik yasanmadan evliligi yurutmekte zor kendinizi olumsuz durumlara cekmeyin tabiki zor bir durum ama bunun cozumu eger psikolojikse size karsi iyi davranip sevgisini gosteriyorsa cinsel anlamdada bu sorunu cozmek icin oda istekli olmali bnce ugrasmali pes etmeyin ama burada eşinizinde açik olmasi lazim yoksa tek sizin zorlamanizla cozulmez , eşiniz ne istiyor peki bunu sorun olarak gormuyormu evliliginizde?
Esim harama helale dikkat eden biri.ilk birlikte oldugu kisi benim.eşinizin evlilik öncesinde aktif bi cinsel hayatı varmıymış ? yani demek istediğim bu çok önceden süregelen bi durum mu yoksa size karşı mı isteksiz? ten uyuşmazlığı olabilir ,bu durumun sevgisizlikle de alakası yok ,allah yardımcınız olsun ne diyim
Cinsellik kafasında ayıp-günah gibi mi acaba.Esim harama helale dikkat eden biri.ilk birlikte oldugu kisi benim.
Evt olabilir.aslinda cok rahat bir ailede buyumus.esim boyle cikmis.sevismek hep var aramizda sorun sehvet yok.doktorlarin ortak kanisi 'evlilikte sefkat degil sehvet olacak,sefkat cok tehlikelidir' biz o ayari yapamiyoruz herhaldeCinsellik kafasında ayıp-günah gibi mi acaba.
Bence eşinizle birbirinize dokunmayı, öpüşmeyi sık sık yapmaya çalışın.
Eş olduğunuzu birbirinizi cinsel olarak istemenin çok özel olduğunu vs hissettirin.
Sanki çok baskılanmış cinselliği gibi geldi.
Evet bu yondende bakmak lazim hem psikolojik destek hemde eşinize daha yakin davranip birbirinize daha açik olmaniz gerekebilirCinsellik kafasında ayıp-günah gibi mi acaba.
Bence eşinizle birbirinize dokunmayı, öpüşmeyi sık sık yapmaya çalışın.
Eş olduğunuzu birbirinizi cinsel olarak istemenin çok özel olduğunu vs hissettirin.
Sanki çok baskılanmış cinselliği gibi geldi.
Olumlu yorum duymaya o kadar ihtiyacim vardi ki.beni anlamissiniz.tesekkur ederimOzamam psikoljik yardima ihtiyaci var kendi icinde belliki aciklayamadigi bir durum bir psikoloji yasiyor caba sarfetmesi guzel ilerde bu sorunun cozulmesi adina bu gerekiyor suan biraz akisina birakin isterseniz cok ustune gider tarzda degilde yapici destekleyici olun, size karsi ilgiliyse sevgisini belli edip sizi dusunerek hareket ediyorsa bu sorun icin dr yardiminida alarak eşinize her konuda yardimci olun
Bu konuyu surekli konusuruz.hatta bazen dalgasini da geceriz.esim bana gore cok pozitif.bir gun gececek diyor,ama yikip geciyor farkinda degil.Bnce hemen duzelemez ama zamanla aşilacak bir durum ortak çabanizla tabiki ara ara anlatin hatta daha yakin davranin surekli olmasada arada bunu:belli edin:bnce,olumlu:dusunmeyecek bir sorun olarak gormeyin illaki cozulecektir:yeterki karsilikli anlayis ve sevgi olsun:aranizda
Insallah,yeni bir doktor bulduk.cift terapisi alacagiz.Rabbim herkesin yardimcisi olsun.Olumlu ve guzel yorumlariniz icin tekrar tesekkur ederimAnliyorum umarim yillar surmezde hemen cozulur bu durum,siz biraz daha yakin olmaya calisin cinsel anlamda isteklerinizi bellide edin yani bu konunun sizi nekadar uzdugu ortada eşiniz pozitif dusunuyorsa bu daha kolay halledilmeli ne gerekiyorsa yapin cabalayin olumsuzluga dusmeden sadece buna yogunlasin
asil anlatsam bilmiyorum.Hic birsey hayallerimdeki gibi gitmedi.Ben evliligi bu sekilde hayal etmemistim..
2 senedir evliyim.esimle gorucu usulu tanistik.1 sene sonra da evlendik.ikimizde muhafazakar yapiya sahip oldugumuz icin hersey inancimiz cercevesinde helal daire de ilerledi.
Evlendikten sonra esimi daha cok sevdim.huyu suyu karakteri bana yaklasimi kendini daha cok sevdirdi.o da beni cok seviyor farkindayim fakat iş cinsel hayata gelince kocaman bir boşluk oluyor..cinsel olarak cok isteksiz..benim zorumla birseyler baslayinca bile sonuca ulasamiyoruz.3 - 4 ay kardes kardes uyudugumuz oluyor.Bu konuda doktorlara gittik,psikologlarla gorustuk.terapi aldi ama hic birsey fayda etmedi.ne yapacagimi nasil davranacagimi bilmiyorum artik..yasim da geciyor ve cocuk da istiyorum.ama bu sekilde nasil? Ben sonumu goremiyorum..cikmazlardayim..icimde kimselere anlatamadigim yangin her gecen gun buyuyor.herseyi birakip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?