Çikmazlardayim

Ilk once fizyolojik olarak testlerden gecti.ve sonuc tamamen psikolojik.dediklerini yaptik arkadasim

anladım bunun için gerçekten iyi bir uzman şart burdan tavsıyeyle olucak iş değil.bence zafer akıncıyı youtubnden bı bakın ben begenıyorm kndısını szde tekrardan iyi bir uzman bulun araştırıcn mutlaka.bir yandan maddı butcenızıde zorlucak ama bu sklde evlılık ne kdr gıder bılemıcem sncta 1 taraf ıstıyor dıgerı yanaşmıyorsa düzelmesıı ıcın çaba gerekıyor her 2 tarafnda

Dr gittiniz ve hic bir cozum olmadi eşiniz hep isteksiz,peki evliligin ilk zamanlari nasildi 2 yildirmi bu boyle gitti?eşiniz konuskan birimidir yoksa kendine dönük duygularini belli etmeyen birimidir bu konuyu oturup knustgnzda size birseylr soylemesi gerekir varsa bir skntılı durum anlatmaliki bilesiniz cnku evlisiniz cocuk isteginizde var illaki cinsellik yasanmadan evliligi yurutmekte zor kendinizi olumsuz durumlara cekmeyin tabiki zor bir durum ama bunun cozumu eger psikolojikse size karsi iyi davranip sevgisini gosteriyorsa cinsel anlamdada bu sorunu cozmek icin oda istekli olmali bnce ugrasmali pes etmeyin ama burada eşinizinde açik olmasi lazim yoksa tek sizin zorlamanizla cozulmez , eşiniz ne istiyor peki bunu sorun olarak gormuyormu evliliginizde?

eşinizin evlilik öncesinde aktif bi cinsel hayatı varmıymış ? yani demek istediğim bu çok önceden süregelen bi durum mu yoksa size karşı mı isteksiz? ten uyuşmazlığı olabilir ,bu durumun sevgisizlikle de alakası yok ,allah yardımcınız olsun ne diyim

Esim sorunun farkinda ve duzelmesi icin cabaliyor.kendisi disa donuk sosyal bir insandir fakat bu konuda bir kac defa basarisizlik yasadiktan sonra sorunlar da beraberinde geldi..ilk 2 hafta pek sıkıntı yoktu.sonradan hersey kotuye gitti

Esim harama helale dikkat eden biri.ilk birlikte oldugu kisi benim.

Esim harama helale dikkat eden biri.ilk birlikte oldugu kisi benim.
Cinsellik kafasında ayıp-günah gibi mi acaba.
Bence eşinizle birbirinize dokunmayı, öpüşmeyi sık sık yapmaya çalışın.
Eş olduğunuzu birbirinizi cinsel olarak istemenin çok özel olduğunu vs hissettirin.
Sanki çok baskılanmış cinselliği gibi geldi.

Ozamam psikoljik yardima ihtiyaci var kendi icinde belliki aciklayamadigi bir durum bir psikoloji yasiyor caba sarfetmesi guzel ilerde bu sorunun cozulmesi adina bu gerekiyor suan biraz akisina birakin isterseniz cok ustune gider tarzda degilde yapici destekleyici olun, size karsi ilgiliyse sevgisini belli edip sizi dusunerek hareket ediyorsa bu sorun icin dr yardiminida alarak eşinize her konuda yardimci olun

Evt olabilir.aslinda cok rahat bir ailede buyumus.esim boyle cikmis.sevismek hep var aramizda sorun sehvet yok.doktorlarin ortak kanisi 'evlilikte sefkat degil sehvet olacak,sefkat cok tehlikelidir' biz o ayari yapamiyoruz herhalde

Evet
Evet bu yondende bakmak lazim hem psikolojik destek hemde eşinize daha yakin davranip birbirinize daha açik olmaniz gerekebilir

Olumlu yorum duymaya o kadar ihtiyacim vardi ki.beni anlamissiniz.tesekkur ederim

Burda sizin sehvetle sefkat sinirini ona anlatmaniz ve gostermeniz gerekecek demekki cinsel anlamda normal olmasi gereken seyleri eşiniz epey bir bastırmış icinde buda buyuye buyuye psikolojik olarak soruna donusmus icinde

Bnce hemen duzelemez ama zamanla aşilacak bir durum ortak çabanizla tabiki ara ara anlatin hatta daha yakin davranin surekli olmasada arada bunu:belli edin:bnce,olumlu:dusunmeyecek bir sorun olarak gormeyin illaki cozulecektir:yeterki karsilikli anlayis ve sevgi olsun:aranizda

Bu konuyu surekli konusuruz.hatta bazen dalgasini da geceriz.esim bana gore cok pozitif.bir gun gececek diyor,ama yikip geciyor farkinda degil.

Anliyorum umarim yillar surmezde hemen cozulur bu durum,siz biraz daha yakin olmaya calisin cinsel anlamda isteklerinizi bellide edin yani bu konunun sizi nekadar uzdugu ortada eşiniz pozitif dusunuyorsa bu daha kolay halledilmeli ne gerekiyorsa yapin cabalayin olumsuzluga dusmeden sadece buna yogunlasin

Insallah,yeni bir doktor bulduk.cift terapisi alacagiz.Rabbim herkesin yardimcisi olsun.Olumlu ve guzel yorumlariniz icin tekrar tesekkur ederim

Allah yardmcnz olsun halledeceksiniz merak etmeyin buna inanin kendinizide uzmeyin stres herseyin dusmani biliyorsunuz guzel dusunun dr da bulmussunuz hersey iyiye gidecektir ben tesekkuredrm herseyin hayirlisi olsun sizin adina

Ereksiyon sorunu mu var?

Adam sorunu kabul edip çabalıyor en azından sizde negatif olmayın destek olun,yaklaşın özel olduğunu hissettirin kırsın zincirlerini.Ne bileyim sorunu kabul etmeyen erkekler de var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…