Çıkmazlardayım

4 yıl hiç farketmedim evet asla yaklaşmazdım sinir hastasıymış meğer anahtar unuttum bi kere öldürcekti nerdeyse beni yapmadığı hakaret kalmadı mesela. Kesinlikke evin içine girmeden anlayamadım
E ozaman can güvenliğin yok çocuk için hiç düşünme ne yapıcağı belli olmaz s.. git demiş git bakalım ne oluyor bırakın şöyle heriflerine kaf dağındaki totoları insin ;)

Mrb arkadaşlar. Kimseye anlatamıyorum içinde boğuluyorum artık birşeylerin. Artık tek başıma kaldıracagım bir yük değil sırtımdaki... 4 yıl görüşüp severek evlilik yaptık ama herşey o eve girene kadardı. 8 aylık evliliğim zehir oldu bana. Karşımda anlayışsız sorumsuz umursamaz bencil nankör bir insan var artık her gün daha kötüye gidiyruz. Elimden gelen herşeyi yaptım herşeyi benden bekliyor ama tek bir adım bile gelmiyor. Çok yoruldum. Benimle saygısızca konusuyor. En ufak olayda kıyametleri koparıyor bazen saçımı çekip canımı acıtıyor çok sinirlendiğinde küfürler savuruyor. Artık gücüm kalmadı kendi aileme uzak bir yerde yaşıyorum ve eşimden duygusal hiç bir destek görmüyorum. Hitapları bile saygısız ve hakaretvari salak karım gibi. Ben ailemde bu güne kadar tek kelime hakaret işitmemiştim. Çok konustum çok üzüldüğümü söyledim hiç kar etmedi. Yatakta işi yoksa arkasını dönüp yatıyor falan. En ufak duygusal destek görmüyorum kendimi çok yalnız hissediyorum. Ailem üzülmesin diye onlarlada paylaşamıyorum ama artık olmuyo. İşin kötü tarafı 4 aylık hamileyim istemeden süpriz bir sekilde oldu bu hamilelik. çıkmazlardayım yok mu bi çıkış yolu??
Bunu neden kendine yapıyorsun ? Git ailenin yanına. Ekonomik öZgürlüğün var mı?

E ozaman can güvenliğin yok çocuk için hiç düşünme ne yapıcağı belli olmaz s.. git demiş git bakalım ne oluyor bırakın şöyle heriflerine kaf dağındaki totoları insin :KK66:
Benimde psikolojimi oyle bir bozdu ki normalde asla kabul etmem dediğim seylere susuyorum siz soyledikçe dahada kendime geldi. Nasıl bir psikolojik baskı yaptı nasıl beni bile kendime değersizleştirmiş de kabul etmişim susmuşum

Sonrasını hiç iyi görmüyorum gebeliğin ileriki zamanları dogum lohusalik zaten zor süreçler bide bu adamla ömrünüz tükenir. Sinir hastası bi baba ve tükenmiş bi annne ile büyüyecegine en azından babasız ama sağlıklı bi anneyle buyur çocuğunuz

Evliliğinizin ilk başından beri böyleymiş bu kişi. Neden korunmadınız . Süpriz hamile kaldım diyenleri de anlamıyorum sen kendini korumuyosan neyin süprizi ? Değişmez o kişi o kadar lafı yutup hala düzelceğini mi bekliyorsunuz.

Sonrasını hiç iyi görmüyorum gebeliğin ileriki zamanları dogum lohusalik zaten zor süreçler bide bu adamla ömrünüz tükenir. Sinir hastası bi baba ve tükenmiş bi annne ile büyüyecegine en azından babasız ama sağlıklı bi anneyle buyur çocuğunuz
Haklısınız. Düzelir diye bekleyip kendimi avutuyorum olan bana oluyo okdr sey yaptm ki anlatsam gene kızarsınız ama hkletmedi geri tepti.

Haklısınız. Düzelir diye bekleyip kendimi avutuyorum olan bana oluyo okdr sey yaptm ki anlatsam gene kızarsınız ama hkletmedi geri tepti.
Emin olun düzelmez biliyorum insan ümid etmek istiyo hele ki gebelik daha cok belinizi bukuyodur ama anlattığınız tablo cok kotu ne yazikki. Allah sizin ve bebeğinizin yardımcısı olsun asla bir yuva yıkılsın istemem hele ki cocuk varsa ama sizin ki yuvadan cok işkencehaneye dönüşmüş bir an once kurtulun o adamdan

Emin olun düzelmez biliyorum insan ümid etmek istiyo hele ki gebelik daha cok belinizi bukuyodur ama anlattığınız tablo cok kotu ne yazikki. Allah sizin ve bebeğinizin yardımcısı olsun asla bir yuva yıkılsın istemem hele ki cocuk varsa ama sizin ki yuvadan cok işkencehaneye dönüşmüş bir an once kurtulun o adamdan
Duanız için çok teşekkür ederim amin. Allahım güç versin ki bu süreçi atlatatım en doğrusu ayrılmak

Allah yardimcim olsun kocan tam bi gavatmis kusura bakma ama sen hamileyken bile boyleyse o adami koca diye yaninda tasima tek basinada bakarsin bebegine devir degisti artik eskisi gibi kadinlar mahkum kalmiyor kocalarina terbiyesi herif azinin ortasina carpasim geldi

İşim var özel sektördeyim ailemin yanına gitsem işimden de olcm. Tamamen kesin bir karar verip uygulamam lazım
özel sektörde hamileliğin devamında sorun yaşarsın zaten, işinden olabilirsin,ben yerinde olsam daha fazla bu duruma tahammül edemezdim.bak şimdi hamilesin bebeğinin ve senin psikolojin böylesi hassas bir durumu ağırlaştırır,ailenin yanına git ve onlardan manevi destek al ..tahmin etmiyorum ama belki eşin düzelir,pişman olur,özür diler.en azından rest çek kendini toplaması için bir fırsat ver.ama mutlaka tavır alman gerek eşinin tavrı hiç anlayış gösterilebilir bir durum değil...

Çocuğu yalnız büyütmekten değilde o çocuğun psikolojisinden korkuyorum babasız büyüsün istemiyorım ama blmoyrm da
Baba mı? Baba yok ki saten nesinden korkuyorsunuz bu denli piskopat bir Ada'mla evlisiniz çocuğunuz saten tehlikede can olarak olmaya bilir ama psikolojik olarak anahtarı kaybettiniz ve sizi öldürecekti onca hakaret pis kötü kelimeler siz bu Ada'm için sitede yorum yapanlardan beklentiniz dediğiniz gibi kendi yazdığınız çocuk olacak şans vereyim mi gibi yorum yapılmasını bekliyorsun fakat zor Rabbim yardımcın olsun inş düşmüşsün bir kere bizler ne desek boş dua et düzelir birşeyler

Back
X