Ailenin yüreğine mi indireceksin? Tekrar dönmen gerekirse dönecek bi evin ve yüzün olacak mı? Azıcık akıllı olun yahu
Ailemin yüreğine mi indireceksin? Tekrar dönmen gerekirse dönecek bi evin ve yüzün olacak mı? Azıcık akıllı olun yahu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sakın ailenle olan ilişkini bir kez daha riske atma hele ki herşey yoluna girmşken... Eş bulunur aile bulunmazgidersem ailede bitceeek evde bitcek yuva da ..
Sakın ailenle olan ilişkini bir kez daha riske atma hele ki herşey yoluna girmşken... Eş bulunur aile bulunmaz[/QUObende bu kanıdayım ama nasıl ha er vericem gelmiycem diyee ?? Gece geldiğinde söylerse zorlar götürür bu sefer huyunu biliyorum .. Haber verecek telefonda yok(
merhaba canim, istersen evine tekrar dönüp ona bir sans daha verebilirsin ama böyle degil
sakin yapma cok pisman olursun, evden 2. kez kacma plani yapmissiniz farkindamisin?
ailen seni bi kere affetmis bidaha affetmez
bak tekrar olsun istiyorsan ailenle konus bu sefer onlari ikna et bosanma davasi ertelensin
esinde yardim alsin, basarabilcegini göstersin sonra tekrar bir araya gelirsiniz hayirlisiysa
ama böyle degil.....
gidersem ailede bitceeek evde bitcek yuva da ..
ailenden birinin telefonunu iste bi arkadaşımı arıyacam vs diye ara gelmesin birazda burnu sürtsün hiç öyle şeyler duymamıştım ne demek ya çocukmusun birde kızın varmış ailenin yanına sığmışsın ailenden habersizmi kaçacakdın gec 2 de okadarda deildir heralde ailene açıkla gidiyosan öyle git bence bi kere daha deniyecem kızım için en sonunda ayrılırım vs de çabaladığını herşeye rağmen bitmesini istemediğini düşünürler hayır bir daha gelecek kağın olsun sonra biz demiştik sana gibi laflar duyma yani sen bilirsin yinede
Yani hem bunu biliyosun hem de sozlesmissin şu saatte kaçalim diye. Ne kadar ayıp ya. Ailene hiç mi değer vermiyorsun? Kaçmana rağmen sana sahip çıktılar, arkanda durdular. Ikinci kez nasıl yikarsin onları. Hem de nasıl bir adam için. Gerçekten akıllı olun biraz
bende bu kanıdayım ama nasıl ha er vericem gelmiycem diyee ?? Gece geldiğinde söylerse zorlar götürür bu sefer huyunu biliyorum .. Haber verecek telefonda yok(
herkese iyi geceler uzun süre sonra artık hep birlikteyim aranızdayım .. Bugün bitti herşey bilmiyorum kendimi nasıl hissediyorum ,. Ama yarın boşanma davası açılıyor severek kaçarak ailemi çiğneyerek evlendiğim adamla ömrüm dediğim hayatım bebeğim canım dediğim tek varlığım dediğim insanla bitiyor herşey bugün bütün eşyamızı topladık 4 aylık bebişimle.. Çok uzun uzun anlatıp sıkmak istemiyorum daha çok soru cevap tercih ediyim dedim sizi de sıkmamak adına..
Sebeplerden başlayım ben çok bunalıyordum sürekli kaçıp geldiğim için laflar söyleniyordu .. Bende birinde kaldırıyodum öbüründe kaldıramıyordum ,
İşsizlik problemimiz vardı,
İçki , kumar , uyuşturucu problemleri ..
Sevdiğim için katlandım hep dua ettim yardım et Yarrabim dedim .. Annemlere geldim pazartesi günü oturmak için hiç aklımda yoktu dökülmek .. Birşeyler oldu bende ağlayarak anlatmaya başladım sabahlara kadar eve gelmiyor filan diye annem seni yollamam dedi nye anlatmadın filan dye kızdı bende anlatamadım dedim babam kaçtığım için hala küstü konuşmuyordu buyüzden anlatamadım .. Babam şimdi başımın üstünde yeri var dedi .. Bu 2. Gecemiz .. Üzgünmsün mutsuzmusun derseni hayır.. Kaçarken çok üzülmüştüm ama gelirken hiç üzülmedim hiç pişmanlık duymadım ..
Özlermiyim bilmiyorum belki..
Ama ailemin yanında daha mutluyum babamla aynı sofraya oturuyoruz aynı yemeği yiyoruz 2 seneden sonra .. Durum böyle şimdi sorularınızı ve yorumlarınızı bekliyorum..
Aslında benimki dert değil sanırım sadece paylaşım ..
Herkese teşekkürler :)
Bunlar senin bosanma konundan, bence tekrar bir oku, ozellikle kirmizi ile isaretledigim yeri...
Bu kadar iradesiz olmayin, ya olmayin, uyusturucu kullanan bir adama kizinizla, ikinci kez ailenizi cigeneyerek gidiyorsunuz...
Bu nasil kendini bilememek, guzsuzluktur, kusura bakmayin...
Ikinci dondugunde o babanin tavri ne olacak acaba? Ya da ikinci kez hayal kirikligina ugrattigin annenin...
Yazik...
ailem hayatta izin vermez hayatta hele anneerm ..
O görüşmeye gitmemeliydim( gitmemeliii (
Sakın ailenle olan ilişkini bir kez daha riske atma hele ki herşey yoluna girmşken... Eş bulunur aile bulunmaz[/QUObende bu kanıdayım ama nasıl ha er vericem gelmiycem diyee ?? Gece geldiğinde söylerse zorlar götürür bu sefer huyunu biliyorum .. Haber verecek telefonda yok(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?