Çıkmazz ...

Y_klbk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.124
89
113
korktuğum başıma geldiii ben şimdi naapıcam ..
Biliyosunuz ki 19 mayısta boşanma kararı aldım evlenirkende kaçarak evlenmiştim .. Eşimle bugün konuştuk ben istemiyorum diyemedim çünkü istiyorum .. Ama ailem yeni tamamen barıştııı tamamen herşey üzeldi .. Amcam görüştürdü yok istiyorum diyemedim numara yaptık ve gece anlaştık gece 2 de gelicek alıcak beni .. Hem girmek çok istiyorum hemde istemiyorum ailem için üzülüyorum aileme yine aynı şeyler yaşatmak off bikmiyorum .. Napmalıı naapmalı ?? Telefonumuda aldılar haberde veremiyorum biraz erteleyelim diycektim .. Şimdi gece saat 2 de gelecek benle kuzımı almak için ..
Kesin kararlıydım boşanmak içiçn dava bile açılıcaktı ben kandırılmayı zaten bekliyodum ama bu kadar çabuk değil ( sözler verdi içki içmemek iöin ölüyorum filan .. İkna oldum böyle şeyler hiç dumadım çok hoşuma gitti .. Gitmek çok istiyorum ama ailem ..
Müthiş derecede çıkmazdayımm (

Son düzenleme:
Ailemin yüreğine mi indireceksin? Tekrar dönmen gerekirse dönecek bi evin ve yüzün olacak mı? Azıcık akıllı olun yahu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ailemin yüreğine mi indireceksin? Tekrar dönmen gerekirse dönecek bi evin ve yüzün olacak mı? Azıcık akıllı olun yahu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gidersem ailede bitceeek evde bitcek yuva da ..

Canım konuştuğumuz kadarıyla boşanmak istiyordun sen de bu gece gitmezsin olur biter zorlarsa vazgeçtim dersin.
Çünkü içki problemi artık hastalığa dönüşmüş onda, beraberinde öfke kontrolünde de sorun yaşıyor.
Tedavi olması şart. Mahkemede bunu belirt, her halukarda tedavi olmalı ama bence bu gece bir yere çıkma ailene güven onlar senin ne olursa olsun arkandalar...

merhaba canim, istersen evine tekrar dönüp ona bir sans daha verebilirsin ama böyle degil
sakin yapma cok pisman olursun, evden 2. kez kacma plani yapmissiniz farkindamisin?
ailen seni bi kere affetmis bidaha affetmez

bak tekrar olsun istiyorsan ailenle konus bu sefer onlari ikna et bosanma davasi ertelensin
esinde yardim alsin, basarabilcegini göstersin sonra tekrar bir araya gelirsiniz hayirlisiysa

ama böyle degil.....

ailem hayatta izin vermez hayatta hele anneerm ..
O görüşmeye gitmemeliydim ( gitmemeliii (

ailenden birinin telefonunu iste bi arkadaşımı arıyacam vs diye ara gelmesin birazda burnu sürtsün hiç öyle şeyler duymamıştım ne demek ya çocukmusun birde kızın varmış ailenin yanına sığmışsın ailenden habersizmi kaçacakdın gec 2 de okadarda deildir heralde ailene açıkla gidiyosan öyle git bence bi kere daha deniyecem kızım için en sonunda ayrılırım vs de çabaladığını herşeye rağmen bitmesini istemediğini düşünürler hayır bir daha gelecek kağın olsun sonra biz demiştik sana gibi laflar duyma yani sen bilirsin yinede

herkese iyi geceler uzun süre sonra artık hep birlikteyim aranızdayım .. Bugün bitti herşey bilmiyorum kendimi nasıl hissediyorum ,. Ama yarın boşanma davası açılıyor severek kaçarak ailemi çiğneyerek evlendiğim adamla ömrüm dediğim hayatım bebeğim canım dediğim tek varlığım dediğim insanla bitiyor herşey bugün bütün eşyamızı topladık 4 aylık bebişimle.. Çok uzun uzun anlatıp sıkmak istemiyorum daha çok soru cevap tercih ediyim dedim sizi de sıkmamak adına..
Sebeplerden başlayım ben çok bunalıyordum sürekli kaçıp geldiğim için laflar söyleniyordu .. Bende birinde kaldırıyodum öbüründe kaldıramıyordum ,
İşsizlik problemimiz vardı,
İçki , kumar , uyuşturucu problemleri ..

Sevdiğim için katlandım hep dua ettim yardım et Yarrabim dedim .. Annemlere geldim pazartesi günü oturmak için hiç aklımda yoktu dökülmek .. Birşeyler oldu bende ağlayarak anlatmaya başladım sabahlara kadar eve gelmiyor filan diye annem seni yollamam dedi nye anlatmadın filan dye kızdı bende anlatamadım dedim babam kaçtığım için hala küstü konuşmuyordu buyüzden anlatamadım .. Babam şimdi başımın üstünde yeri var dedi .. Bu 2. Gecemiz .. Üzgünmsün mutsuzmusun derseni hayır.. Kaçarken çok üzülmüştüm ama gelirken hiç üzülmedim hiç pişmanlık duymadım ..
Özlermiyim bilmiyorum belki..
Ama ailemin yanında daha mutluyum babamla aynı sofraya oturuyoruz aynı yemeği yiyoruz 2 seneden sonra .. Durum böyle şimdi sorularınızı ve yorumlarınızı bekliyorum..
Aslında benimki dert değil sanırım sadece paylaşım ..
Herkese teşekkürler :)

Bunlar senin bosanma konundan, bence tekrar bir oku, ozellikle kirmizi ile isaretledigim yeri...
Bu kadar iradesiz olmayin, ya olmayin, uyusturucu kullanan bir adama kizinizla, ikinci kez ailenizi cigeneyerek gidiyorsunuz...
Bu nasil kendini bilememek, guzsuzluktur, kusura bakmayin...
Ikinci dondugunde o babanin tavri ne olacak acaba? Ya da ikinci kez hayal kirikligina ugrattigin annenin...
Yazik...

gidersem ailede bitceeek evde bitcek yuva da ..

Yani hem bunu biliyosun hem de sozlesmissin şu saatte kaçalim diye. Ne kadar ayıp ya. Ailene hiç mi değer vermiyorsun? Kaçmana rağmen sana sahip çıktılar, arkanda durdular. Ikinci kez nasıl yikarsin onları. Hem de nasıl bir adam için. Gerçekten akıllı olun biraz

ailem hayatta izin vermez telefon internet bile yasak bana ..

haklısınız beynimi yıkamasına izin vermemeliyim ...

Bir kez aileni ezip geçmişsin kıymet bilmemiş.
Artık ailenin değerli olduğunu söyle bari.
Çocuğun için bir şans verebilirsin, gitme demiyorum.
Ama bu şekilde gitme.

Gelip sizi alcam demiş mesela. Ailemi ikna etmen gerekir, artık onlar arkamda olmadan
hiç bir adım atmam diyebilirdin..

Madem düzeltecek kendini. İşe ailenin gönlünü yapmaktan başlasın. Ara söyle..

bende bu kanıdayım ama nasıl ha er vericem gelmiycem diyee ?? Gece geldiğinde söylerse zorlar götürür bu sefer huyunu biliyorum .. Haber verecek telefonda yok (

Zorla mi goturur, bu korkaklik, sinmislik nedir ya? Neyse ben gidiyorum, umarim size, ailenize, kiziniza zarar verecek bir karar vermezsiniz...

hexxe teşekkür ederim arkadaşım bu konuya yorum yapmışdım bu konu bu arkadaşınmıymış ya bırak boşuna bizde burda aklımızdakini aklına koyuyoruz bunları yazan bize sensin konu sahibi adamda yok yok muş yazmışdım zaten uyuşturucu kumar içki işsizlik kaçtın diye dünyanın lafını yiyordun ailenin yanına geldin baban afetti diye mutluydun noldu ya onu bırakda ailenin dediklerinin hepsi çıkmış adamı istememişler ve haklı çıkmışlar ve seni kabul etmişler sen yinemi kaçacan çocuğunla ya yakışıyomu bu nasıl ,işya madem bu kadar iraden yok aklın havada bize ne soruyon napsam diye off çok gerildim ya

ailem hayatta izin vermez hayatta hele anneerm ..
O görüşmeye gitmemeliydim ( gitmemeliii (

bu kadar karsilarsa haklidirlar, sen aileni sec, olucaksa olur olmuyorsada birak, haber vermen sorun degilki gelsin
beklesin anlar gelmiyecegini gider. sen birde ailenin seni evde görmedigi halini düsün esine acidigin kadar onlara
acimiyormusun? bir babaya ikinci kez böyle birsey cok fazla sakin yapma

zorla goturur demissin seni zorla goturen bir adam bence de duzelmemistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…