hexxe teşekkür ederim arkadaşım bu konuya yorum yapmışdım bu konu bu arkadaşınmıymış ya bırak boşuna bizde burda aklımızdakini aklına koyuyoruz bunları yazan bize sensin konu sahibi adamda yok yok muş yazmışdım zaten uyuşturucu kumar içki işsizlik kaçtın diye dünyanın lafını yiyordun ailenin yanına geldin baban afetti diye mutluydun noldu ya onu bırakda ailenin dediklerinin hepsi çıkmış adamı istememişler ve haklı çıkmışlar ve seni kabul etmişler sen yinemi kaçacan çocuğunla ya yakışıyomu bu nasıl ,işya madem bu kadar iraden yok aklın havada bize ne soruyon napsam diye off çok gerildim ya
bu kadar karsilarsa haklidirlar, sen aileni sec, olucaksa olur olmuyorsada birak, haber vermen sorun degilki gelsin
beklesin anlar gelmiyecegini gider. sen birde ailenin seni evde görmedigi halini düsün esine acidigin kadar onlara
acimiyormusun? bir babaya ikinci kez böyle birsey cok fazla sakin yapma
ailem hayatta izin vermez telefon internet bile yasak bana ..
korktuğum başıma geldiii ben şimdi naapıcam ..
Biliyosunuz ki 19 mayısta boşanma kararı aldım evlenirkende kaçarak evlenmiştim .. Eşimle bugün konuştuk ben istemiyorum diyemedimçünkü istiyorum .. Ama ailem yeni tamamen barıştııı tamamen herşey üzeldi .. Amcam görüştürdü yok istiyorum diyemedim numara yaptık ve gece anlaştık gece 2 de gelicek alıcak beni .. Hem girmek çok istiyorum hemde istemiyorum ailem için üzülüyorum aileme yine aynı şeyler yaşatmak off bikmiyorum .. Napmalıı naapmalı ?? Telefonumuda aldılar haberde veremiyorum biraz erteleyelim diycektim .. Şimdi gece saat 2 de gelecek benle kuzımı almak için ..
Kesin kararlıydım boşanmak içiçn dava bile açılıcaktı ben kandırılmayı zaten bekliyodum ama bu kadar çabuk değil( sözler verdi içki içmemek iöin ölüyorum filan .. İkna oldum böyle şeyler hiç dumadım çok hoşuma gitti .. Gitmek çok istiyorum ama ailem ..
Müthiş derecede çıkmazdayımm(
Hayir bir sey degil ailesinin kalbine indirecek, asla da sevmem ama mustahak kelimesi aklima geliyor geliyor gidiyor, neyse...
korktuğum başıma geldiii ben şimdi naapıcam ..
Biliyosunuz ki 19 mayısta boşanma kararı aldım evlenirkende kaçarak evlenmiştim .. Eşimle bugün konuştuk ben istemiyorum diyemedimçünkü istiyorum .. Ama ailem yeni tamamen barıştııı tamamen herşey üzeldi .. Amcam görüştürdü yok istiyorum diyemedim numara yaptık ve gece anlaştık gece 2 de gelicek alıcak beni .. Hem girmek çok istiyorum hemde istemiyorum ailem için üzülüyorum aileme yine aynı şeyler yaşatmak off bikmiyorum .. Napmalıı naapmalı ?? Telefonumuda aldılar haberde veremiyorum biraz erteleyelim diycektim .. Şimdi gece saat 2 de gelecek benle kuzımı almak için ..
Kesin kararlıydım boşanmak içiçn dava bile açılıcaktı ben kandırılmayı zaten bekliyodum ama bu kadar çabuk değil( sözler verdi içki içmemek iöin ölüyorum filan .. İkna oldum böyle şeyler hiç dumadım çok hoşuma gitti .. Gitmek çok istiyorum ama ailem ..
Müthiş derecede çıkmazdayımm(
ailem hayatta izin vermez telefon internet bile yasak bana ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?