Çıkmazz ...

Hayir bir sey degil ailesinin kalbine indirecek, asla da sevmem ama mustahak kelimesi aklima geliyor geliyor gidiyor, neyse...

Ya kaçmayı düşündüğün adam uyuşturucu alıyor, işsiz güçsüz. Nesine güveniyorsun Allah aşkına?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hic demiyorsun ki ailem kactigim halde arkamda durdu, bana sahip cikti. Simdi sana hayati zindan eden esrarkes alkolik serserinin tekine mi cigneteceksin onlari? Hic hakediyorlar mi bak bakalim. Yaptiginiz buyuk bir yanlis ailenize. Size bisey demiyorum zaten asiksiniz ya hani ne desek bos. Hadi kactiniz diyelim bu herifin duzelecegi zaten yok belli. E mecbur tekrar doneceksiniz. Peki bu sefer hangi yuzle? Ayrica iletisim araclarimi elinizden almalari iyi olmus, zira hic olgun bir kadin gibi davranmiyorsunuz.

ailem hayatta izin vermez telefon internet bile yasak bana ..

İnternet yasak mı? Peki siz bir yolunu bulup internete bağlanmışsınız.. İsteyince yol bulunuyor demek ki.
Siz macera arıyorsunuz.
Kızınızı ve ailenizi düşünmüyorsunuz...
Uyuşturucu, kumar ve alkol bağımlısı bir adamın sözlerine inanıyor, ailenizi hiçe sayıyorsunuz... Bunu daha önce yapmışsınız. Ders almanız gerekmez miydi? Bu kadar aciz misiniz? Bakın onları hiç saymış olmanıza rağmen onlar size kucak açmışlar....
Size söylenecek pek birşey yok aslında...
Geçmişinden ibret almaz ise kişi... Geleceğe ibret olmaktır işi...
Allah kızınızın yardımcısı olsun... ​

Sanırım siz aksiyon seviyorsunuz.

Böyle enteresan şeyler yapacağınıza ailenizle düzgün bir biçimde konuşsanız daha mantıklı olur.

Sonuçta kimse kızının çocuğunun babasız büyümesini istemez.

Bence siz kocanizla gidin
hem ailenizide sizin gibi nankor bir evlattan kurtarmis olursunuz
siz aileniz gibi sizi degerverini degil kocaniz gibi bir alkoligi daha cok hakediyorsunuz
ama kiziniza yazik

İşsizlik içki kumar uyuşturucu hepsi siz evlendikten sonra mı ortaya çıktı daha önce yokmuydu. Sizi kimse zorla vermemiş kaçarak evlenmişsiniz. Insanlar kendi kararlarının ve yaptıkları eylemlerin sonuçlarına katlanmak zorundadırlar. Bir çocuğu babasız bırakarak baba evine kaçmak bencilce olur. Sizin hatalı kararınız çocuğun bütün hayatını etkileyecek. Kaçarak evlenmek hata olmuş baba evine geri kaçmak daha büyük bir hata olur

Hayir bir sey degil ailesinin kalbine indirecek, asla da sevmem ama mustahak kelimesi aklima geliyor geliyor gidiyor, neyse...

ben babalara dayanamiyorum, bizim icin sabah aksam calisiyorlar, iki kurus ekmek parasi icin ölüyorlar (
cocuklarima bakayim, okusunlar mutlu olsunlar diye... cocuklari icin cirpinan bir aile böyle seyleri hic haketmiyor.

bir daha babana annene bu aciyi yasatma arkadasim isterse karsindaki dünyanin en iyi adami olsun.

Konunuzla ilgili pek bilgim yok ama aileniz sizin destekçiniz olmuş sanırım. Aileyi kaybetmeyin, alkolik bir eş gitse de bir şey kaybetmezsiniz.

Peki tekrar hayal kirikligi ugradiginda ailene dönmeye yüzün olacakmi. Onlar seni belki yine kabul edecekler icleri sizlayarak. Evlat sonucta atsan atilmaz satsan satilmaz. Onlarin rizasini almadan gidersen cok pisman olursun..

ailem hayatta izin vermez telefon internet bile yasak bana ..

internet yasakmı bize nerden bağlanıyorsun uydudanmı iman gücüylemi arkadaşım alah aşkına şurda bize konu açıp sorana kadar 40 kere eşine ulaşmış gelme demiştin ilk başda kaçarken bu adamı tanımıyodun sonrasında alah ne verdiyse adam yağdırmış tanımışsın ailen sana sahip çıkmış şimdi tekrardan ailenden habersiz kaçacağını söylüyorsun bizim ne dememizi bekliyorsun kanma sonra konu açarsın eşim kafa dumanlı geldi uyurken beni boğmaya çalıştı çocuğuma şiddet gösterdi napmalıyım ailemde yok gidecek diye yapma yazık o çocuğa ailene yazık

kesinlikle ailene sırt çevirme ..
Koca bulunur ama aile asla. ..

Hayatiniz ordan oraya kacmakla ki gececek. Dur kocaya kacayim, yok begenmedim eve kacayim, boyle de hic olmadi biraz daha mi kocaya kacsam?

Cikmazda falan degilsiniz. Apacik belli ne yapmaniz gerektigi siz kendinizi zorla cikmaza sürüklüyorsunuz. Birkez daha hayal kırıklığına ugratacaksiniz ailenizi. Suan acikcasi tek uzuldugum cocugunuz ve aileniz. Onu da kendi hatalariniza alet ediyorsunuz. Yazik.

Son düzenleme:
Ya ne insanlar var yaa internet yasak ama kk ya gırebılıyorsun yanı o da ılgınc. Kaçmak ne hemde sorunlu bırıne. Kac da adam agzına etsın bakalım nereye donup gelecrksın cajıl olmayın yaa koca cok yavrumm ama ana baba bulunmaaaaazzzzz

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…