korktuğum başıma geldiii ben şimdi naapıcam ..
Biliyosunuz ki 19 mayısta boşanma kararı aldım evlenirkende kaçarak evlenmiştim .. Eşimle bugün konuştuk ben istemiyorum diyemedimçünkü istiyorum .. Ama ailem yeni tamamen barıştııı tamamen herşey üzeldi .. Amcam görüştürdü yok istiyorum diyemedim numara yaptık ve gece anlaştık gece 2 de gelicek alıcak beni .. Hem girmek çok istiyorum hemde istemiyorum ailem için üzülüyorum aileme yine aynı şeyler yaşatmak off bikmiyorum .. Napmalıı naapmalı ?? Telefonumuda aldılar haberde veremiyorum biraz erteleyelim diycektim .. Şimdi gece saat 2 de gelecek benle kuzımı almak için ..
Kesin kararlıydım boşanmak içiçn dava bile açılıcaktı ben kandırılmayı zaten bekliyodum ama bu kadar çabuk değil( sözler verdi içki içmemek iöin ölüyorum filan .. İkna oldum böyle şeyler hiç dumadım çok hoşuma gitti .. Gitmek çok istiyorum ama ailem ..
Müthiş derecede çıkmazdayımm(
Kusura bakmada sen kocanin sana yaptigi herseyi hakediyorsun. Madem geri donucektin ne diye ciktin ailene geldin. Hadi geldin ikinci defa onlari boyle yuzustu birakmaya utanmiyormusun ? Diyemedin mi ben tekrar sans vermk istiyorum diye. Cok karaktersizce yaptigin. Senin gibi kiz evladi dusman basina bile vemesi Allah.korktuğum başıma geldiii ben şimdi naapıcam ..
Biliyosunuz ki 19 mayısta boşanma kararı aldım evlenirkende kaçarak evlenmiştim .. Eşimle bugün konuştuk ben istemiyorum diyemedimçünkü istiyorum .. Ama ailem yeni tamamen barıştııı tamamen herşey üzeldi .. Amcam görüştürdü yok istiyorum diyemedim numara yaptık ve gece anlaştık gece 2 de gelicek alıcak beni .. Hem girmek çok istiyorum hemde istemiyorum ailem için üzülüyorum aileme yine aynı şeyler yaşatmak off bikmiyorum .. Napmalıı naapmalı ?? Telefonumuda aldılar haberde veremiyorum biraz erteleyelim diycektim .. Şimdi gece saat 2 de gelecek benle kuzımı almak için ..
Kesin kararlıydım boşanmak içiçn dava bile açılıcaktı ben kandırılmayı zaten bekliyodum ama bu kadar çabuk değil( sözler verdi içki içmemek iöin ölüyorum filan .. İkna oldum böyle şeyler hiç dumadım çok hoşuma gitti .. Gitmek çok istiyorum ama ailem ..
Müthiş derecede çıkmazdayımm(
Ya ne insanlar var yaa internet yasak ama kk ya gırebılıyorsun yanı o da ılgınc. Kaçmak ne hemde sorunlu bırıne. Kac da adam agzına etsın bakalım nereye donup gelecrksın cajıl olmayın yaa koca cok yavrumm ama ana baba bulunmaaaaazzzzz
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayir bir sey degil ailesinin kalbine indirecek, asla da sevmem ama mustahak kelimesi aklima geliyor geliyor gidiyor, neyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?