Çıkmazz ...

Kaçtın mı arkadaş? Kaçmadıysan bak bize bir şekilde internet yoluyla ulaşıyorsun, ona da bir şekil ulaşırsın anlatırsın aileni tekrar çiğneyemeyeceğini.

Zorla seni kaçırmaya kalkacağını düşünüyorsan zaten o hala akıllanamamış demektir.Sen de onun değişmeyeceğini biliyorsun demektir.

Önceden hadi bir hata yaptın ilk aşk, gençlik, heves diyelim de bak artık çocuğun da olmuş, kocanın türlü türlü kötü alışkanlıkları var, göz göre göre kendini çocuğunu çıkmaza sen sürükleniyorsun. Kocan akıllandıysa eğer, ailenle görüşüp değiştiğine ikna etsin onları.

Bu şekilde gidip eşinle körü körüne barışırsan daha burda çok konunu okuruz. Kendine çocuğuna yazık etme.

Telefonumu aldılar demişsiniz, evli barklı koca kadınsınız telefon almak nedir.. İster barışır ister barışmazsınız aileler sadece tavsiye verebilirler.
Ama bi yandan da gitmeyin öyle habersiz yazık anne babanıza ikinciye kaçmak filan çok kötü bişey, ailenize yazık. Yapmayın onu.
sabah ailenizle konuşun güzelce. Bi şans daha vereceğinizi söyleyin filan, itiraz edebilirler normaldir. Güzellikle rızalarını almaya çalışın ikna edin öyle gidin.
Yapmayın o kaçmayı yine. Allah korusun anne babanıza üzüntüden bişi olur falan.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnternet ve telefon yasak deyip gelip "internette" bi'konu açıp bize saatlerce çatır çatır cevap veriyo oluşunu nasıl açıklayacaksın

Valla aynı hatayı iki kere bile isteye yapana üzülmez kimse hatta başka şey de deniliyo da kızar, kırılırsın.
Millet üzülmeyeceği gibi bi'de oh olsun artık sana müstehak der.
Adam beni zorla götürür diyosun gerçekten çok düzelmiş maşallah.
Böyle manyak adamlara bi'de çocuk yapıyosunuz çocukların da hayatını karartıyosunuz.
Kim ister şimdi böyle bi'babayı? Allah düşman başına vermesin yani tüm olumsuzluklar tek bedende toplanmış mübarek.
Sen de bir "anne" olarak böyle bi'adam için o güzel aileni ikinci kez yerin dibine sokmayı düşünüyosun.
Tebrik ederim. Çocuğunu ailene bırak bari onun hayatı güzel olsun gül gibi bakar ailen

Son düzenleme:
Kusura bakmada sen kocanin sana yaptigi herseyi hakediyorsun. Madem geri donucektin ne diye ciktin ailene geldin. Hadi geldin ikinci defa onlari boyle yuzustu birakmaya utanmiyormusun ? Diyemedin mi ben tekrar sans vermk istiyorum diye. Cok karaktersizce yaptigin. Senin gibi kiz evladi dusman basina bile vemesi Allah.

Madem kacacaktin ne insanlarin basina coreklenip bosanmak istiyorum dedin? Yazik ailene..

Ne olmuş simdi kacmis mi? Dun gorseydim ben bu konuyu el atardim. Haber vermek isteyen haber verir. Kimseyi bulamadin ben bile arardim ben arkadasiyim gelmeyecek diye.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayni hatayi ins 2. Kez yapmamistir

Arkadaslar nasil inanbiliyorsunuz boylelerine anlamiyorm telefon yasak internet zaten yasak demis kk ne televizyonla mi girdi bu kadin ? Milletin isi gucu yok herhalde anca dalga gecsin burdaki insanlarin vakitlerini calsin.

Oisman olan erkek adam ailenin karsisina dikilir.boyle saygisizca seni kacirmaz

Donup dolasip uzulup geri ailene doneceksincbu lafi unutma buna 100 de 100 eminim..ve hep bir utanc olacaksin ailen icin ikinci ikez volye yaptigin icin.inan duzelme bi insan beyse o guclu durup beklicektin

senin ve eşin gibi insanlar anne baba olmasın ya...
zerre kafa yok macera peşindesiniz..
içki ve uyşturucu olan bir evden çocuğunu kurtaracağına hala koca derdindesin
üstelik aileni yine yok sayarak..
düşünme yetisi kaybolmayıversin insanda...

Adamda icki, kumar, uyusturucu varmis,sen hala donmeyi dusunuyosun. Aileni 2. kez kandiriyorsun. Uzuldum ailene. Aklini basina al bence. Yoksa cok uzulursun.

adam alışmış kaçırmaya.kolay yolu bulmuş...barışmayı düşünüyosanda böyle yapma.düzgünce otur ailenle konuş.ne kadar korkakça bu yaptığın.

kk candır..Connect to people😔 ya kaçmiştir ya keçileri kaçırmiştır...orta yolu yok.adamda yok yok arkadasın da hala bu adam da gönlü varsa söylenecek söz de yok!!!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah akil fikir versin
bebegi garantiye alin ailenize birakin
yazik cocuga
sizde kacin gidin zaten gideceksiniz yani

Aldatılmış ve boşanmış birisi olarak nedense yazdıgınız tek bir cümlenin bile samimiyetine yürekten inanasım gelmedi.Bilmiyorum ne yapmaya çalışıyorsunuz ama aklı mantıgı yerinde birisi oldugunuzu farz ederek yazıyorum bunları.Siz bu kadar güçsüzmüsünz sizin harcanan zamanınız gururunuz inancınız kırılan kalbiniz iki lafa tamir edilebilecek kadar ucuz mu ? Kadın olmayı sevmeyi aşşagılanmaktan ayırt edemiyecek bir yapıdamısınız? İnsanların boşanıp boşanmaması konusunda fikir yürütmeyi sevmem ama bir kadının kendi hayatını seviyorum aşıgım mantıgı ardına sıgınarak yok saymasınıda hemcinsi olarak kabullenemiyorum.Size bunca şeyi yaşatan sorumsuz bir insandan kendiniz ve çocugunuz için nasıl bir gelecek bekliyorsunuz.Sizi büyüten şuanda sahiplenen anneniz babanız hiçmi aklınıza gelmiyor.10 tane koca bulursunuzda bir tane anne baba bulamazsınız bunu unutmayın.Ve lütfen bu boşanma konularını açarak oyuncaga çevirmeyin.Forumda bu şekilde çok konu var elbette fikir almak istiyorsunuz yada dertleşmek ama bu şekilde degil.Neyse hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…