Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok çok çok tatlıbenimde çiko adında bi kedim vardı maalesef artık yoksenağlama
Ya hep böyle oluyo yaaaa :bbo:
Yeni foto eklendi sandım.. :çok üzgünüm:
Öpücükler Çikoma ve sahibesine.. opuyorumnanaktan
ya bşy sorucam,bnde yeni golden aldım, 2 aylk olcak 3 gun sora. elimizi ayagimizi isirmaya çalışıyo sürekli, canımızı Acıtmıyo ama nasıl durdurabilirz bunu? yada normal mi böyle yapması? cevap verirseniz sevinirim
Bebek ve köpek ikilisi mükemmel oluyor. Çiko bebeğinizi sahiplenecek ve çok güzel oyunlar oynayacak, bebeğinizin en iyi oyun arkadaşı, dostu, koruması olacak.. Bbek ve köpeğin oynaştığı videoları izlemeye bayılıyorum, çok tatlı oluyorlar :)))
Çok güzel yaaa :asigim:
Şeniz Şeniz Şeniz
Muhteşem 3'lüm bir arada.
23 gün önce ailemize yeni bi minnoş katıldı. çiko başta çok heyecanlandı ama bikaç günde alıştı bu yeni kalıcı misafire. vee karşınızda iki kuzum ve ben boshayallersmile
]
23 gün önce ailemize yeni bi minnoş katıldı. çiko başta çok heyecanlandı ama bikaç günde alıştı bu yeni kalıcı misafire. vee karşınızda iki kuzum ve ben boshayallersmile
![]()
resim şahane.... hayırlı olsun...
lina'ya sağlıklı güzel kaderli mutlu bir hayat diliyorum çiko ile beraber :)
benim de iki köpeğim var ve şuan hamileyim...
bebiş doğunca arkadaslıklarını görmek için şimdiden sabırsızlanıyorum.
nasıl sorun yaşıyor musunuz?![]()
Çiko da çok sosyal yalnız![]()
bayıldımmmçok yaışıklı bir çocuk :)
mrb. ben evli değilim ama yanıtlamak istedim.dikkat ederseniz sorun yaşamazsınız :) ben doğduğumda da dedemlerin evi kedi doluydu ve uzun yıllar beslediler ben de onları severek büyüdüm ve kendi evimizde de köpeğimiz vardı.2 aylıkken almıştık ben 10 yaşındaydım. 15 yaşında vefat etti 3 ay önceşuan bahçemizde köpeklerimiz var ve sokakta sevip beslediklerimi saymadım bile...yani çocukluğum hep onlarla geçti ve hiçbir zararını görmedim hiç de hastalık mikrop kapmadım..:86:
çokk teşekkürler
ne güzel çok şanslıymışsın gercekten, ben de bi kedi veya köpekle büyümeyi çook isterdim:)
![]()