• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çikolata bağımlılığım :((

ssirun

BOY:1.75 BAŞLANGIÇ:74,5 GÜNCEL:72,1 HEDEF:65
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
319
593
33
kızlar merhaba;

normalde bunun yeri diyet sağlık başlığı falan. ama inanın benim durumum bunu aştı. bile bile kendime zarar veriyorum resmen. karaciğer iltihabım var normalde çok hassas olmam gerekir. ama olamıyorum. hergün muhakkak bir bazen2-3 çikolata yemeden duramıyorum. eve gidene kadar yememişsem bakkaldan alıyorum yine alıyorum :( eğer o gün yememişsem inanılmaz sinirli ve gergin oluyorum. kilo deseniz aldı başını gidiyor tartı her gün ileriye koşuyor.

bana bi akıl verin kızlar sinir oluyorum kendime ama duramıyorum imdaaat :skandal:

Bir ara ben de her yemekten sonra tatlı bir şeyler yerdim.
En güzeli bir anda kesmek.
Yoksa başka türlü kurtulamıyor insan.

kızlar merhaba;

normalde bunun yeri diyet sağlık başlığı falan. ama inanın benim durumum bunu aştı. bile bile kendime zarar veriyorum resmen. karaciğer iltihabım var normalde çok hassas olmam gerekir. ama olamıyorum. hergün muhakkak bir bazen2-3 çikolata yemeden duramıyorum. eve gidene kadar yememişsem bakkaldan alıyorum yine alıyorum :KK43: eğer o gün yememişsem inanılmaz sinirli ve gergin oluyorum. kilo deseniz aldı başını gidiyor tartı her gün ileriye koşuyor.

bana bi akıl verin kızlar sinir oluyorum kendime ama duramıyorum imdaaat :skandal:

eti nin %82 kakaolu çikolatası var ondan ye, şeker oranı düşük ama ülkerin %80 kakaolu çikolatası aşırı tatlı, ithal bitterlerde az şekerli oluyor

Bir ara ben de her yemekten sonra tatlı bir şeyler yerdim.
En güzeli bir anda kesmek.
Yoksa başka türlü kurtulamıyor insan.

ama muhakkak çikolatalı bişiler olmalı olmazsa delirecek gibi oluyorum :D

Hiç sevmediğim, aramadığım, yemediğim bir şeydir.
Normalde tatlı pek sevmem ama bir dönem bende de yemek sonrası tatlı krizleri tutmaya başladı. Bir süre yedim ve tabii kilo aldım. Şimdi ekmeği çok az yiyorum ve tatlı krizim tutarsa bir avuç dut kurusu veya iğde atıyorum. Oldukça bastırıyor.

ben böyle durumlarda ölümü düşünürüm biraz kötü ama hastalanıp yatağa düşmeyi aklıma getiririm bunu kendime yapmak istemem daha gencecik insanlarız vücudumuzu ne kadar geç yıpratırsak bizim karımızadır. bence sende sağlığın için bırakmalısın tabi hemen olmaz ama ilk başta aldığın paketin hepsini değilde 9 parçadan 6sını ye sonra 4ünü sonra 3ünü zaten bir günde 4-3 parçadan bir şey olmaz sonra 2 günde 3 günde bir pakete düşür ne bileyim kendince bir yol bul mutlaka başarabilirsin...

Back
X