- 25 Ağustos 2015
- 10
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi yasemin6945
-
Öncelikle merhaba;
Saclarimi oryalle actirma islemini yaptiktan sonra en son olarak sarimsi karamel sac rengini elde ettim sonra cikolata kahve rengine boyatali 5 gün sonra altın kahveye boyadim 2-3 gün once boyanin akipta acilma ihtimali varmi cünkü cikolata kahve beni oldugundan yaslı ve solgun gosteriyor koyu bir renk gibime geldi yorumlarinizi bekliyorum hanımlar Yardim edin acil ! Suanki halinide atabilirim . Isıgın altında boyle gozukuyor
Kısa saci pek tercih etmiyorum ne yazıkkı bana yakısan bir sac sekli degil ... Ve attigim fotograflarda farkındaysaniz yüzüm dogru durust gozukmuyor eskiden saclarim sariydi aslinda ozlemiyor da degilim o saclarimi ... Peki nasıl tekrar sarıya dondurebilirim veya röfle yaptirabilirmiyim ki sizce ?yakışmamış yüzüne kısa kestir sarıya boyat sonra da
Teşekkür ederim :))Rengini ben beğendim:))
Kızın yuzu gozukmuyo nerden yakistirmadinyakışmamış yüzüne kısa kestir sarıya boyat sonra da
yok canım ben şaka olsun diye öle yazdım yaşın 18 25 arasıysa sac rengın gayette güzel bence kullan bıraz derim benKısa saci pek tercih etmiyorum ne yazıkkı bana yakısan bir sac sekli degil ... Ve attigim fotograflarda farkındaysaniz yüzüm dogru durust gozukmuyor eskiden saclarim sariydi aslinda ozlemiyor da degilim o saclarimi ... Peki nasıl tekrar sarıya dondurebilirim veya röfle yaptirabilirmiyim ki sizce ?
Teşekkür ederim :) bende sizinle hem fikirim zaten boyamaktan korkar oldum bu aralar :/Renk gayet guzel olmus zaten saca bu kadar sık islem yaparsan yerden toplarsin saclari dinlendir 2 ay
Teşekkür ederim :)yok canım ben şaka olsun diye öle yazdım yaşın 18 25 arasıysa sac rengın gayette güzel bence kullan bıraz derim ben
şaka yaptım pardon kıza yazdım sonra yorumu muKızın yuzu gozukmuyo nerden yakistirmadin
Hanımefendi , bu sitede her insan istedigi konuyu acabilir , yorum yapabilir veyahutta bir konu üzerinde tartisilabilir . Biz burda yanlis bir sey konusmuyoruz ve ben bu konuyu acarakDoğru yerin konusu değil sanki.Yanlışım varsa düzeltin.
Bakınız , sunu belirtmek isterimki burda herkesin kendi düsüncesine gore dogrusu yanlisi vardir . Bir insan bir konu üzerinde konusmak ister atıyorum dertlesmek ister sizin su sacma sapan dertler dediginiz durumlar bile olabilir farklı insanlar bu konu hakkında yorum yapar senin bir eksigin vardir tanımadıgın insanin bazi fikirleri seni tamamlamaya yeter . Ben bu sitede sac konusunun acilmasinda pek yanlis bir durum goremedim acikcasi isteyen istedigi konu hakkında konusur, yorum yapar veyahutta tartisilir ... İyi gecelerDoğru yerin konusu değil sanki.Yanlışım varsa düzeltin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?