Saç Rengi ve Saç Boyama Çikolata kahve saç rengi

Yorumlariniz icin tesekkür ederim zaten boyayali bir hafta olduki koyu renkten bu renge kadar acildi sacima bir süre islem yaptirmamayi düsünüyorum

Yorumlariniz icin tesekkür ederim zaten boyayali bir hafta olduki koyu renkten bu renge kadar acildi sacima bir süre islem yaptirmamayi düsünüyorum

İnşallah daha da açılır kendi kendine, papatya yağı sür mesela o bana etki ediyor bayağı. Biraz daha açılırsa sanki tam oturacak gibi. Biraz işlem yaptırma dediğin gibi sonra biraz daha açtırırsın -eğer ki açılmazsa-. Rica ediyorum iyi forumlar diliyorumm.

Sağolun tavsiyeniz için :) papatya yağını bende denerim belki aklımda bulunsun :)

canım açıcı varmış zaten saçında eğer açık renk istiyorsan boya silici uygularsın yıpranmadan açıcı vurulmuş haline döner.. ondan sonra ne renk istiyorsan kesin karar verip boyarsın.. bu kadar.. ama biraz dinlendir saçını bakım yap derim ben, yıpranmış saç ne renk olursa olsun güzel görünmez..

Tavsiyeniz icin tesekkür ederim:)

renk güzel evet saçını bu hızla boyamaya devam edersen üç beş seneye bu saçı bulamazsın bence saçlarına katsız güzel bi kesim yaptır sonrada mis gibi kullan derim

bencede renk gayet iyi genelde sarı ve alt tonları daha olgun gösterir, çikolata kahve ve kumralın alt tonları yaşı gizler bu da bir sır olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…