çikolata kisti ameliyatından sonra aşılma yaptıranlar???

lifegame

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
13
14
8
41
arkadaşlar ben endo madurlarındanım.yaklaşık 1 yıl önce 5.5 cm lik kistimi aldırdım. rezervim zarar görmedi. eşimde de sorun yok. ilk aşılama deneyimim bugün negatif sonuçlandı. ara vermeden ikinci aşılamaya geçeceğiz. benzer durumda olan arkadaşlarla konuşmaya ihtiyacım var :(

lifegame arkadaşım, benim de her iki yumurtalığımda çikolata kisti var. ama gittiğim doktorların hepsi aşılamanın zaman kaybı olduğunu, direkt tüp bebek yapmamız gerektiğini söylediler. biz de 2 defa deneme yaptık ama maalesef olumsuz sonuçlandı. inşaallah senin tedavinden iyi sonuç alırsınız, Allah hepimizin yardımcısı olsun...

lifegame arkadaşım, benim de her iki yumurtalığımda çikolata kisti var. ama gittiğim doktorların hepsi aşılamanın zaman kaybı olduğunu, direkt tüp bebek yapmamız gerektiğini söylediler. biz de 2 defa deneme yaptık ama maalesef olumsuz sonuçlandı. inşaallah senin tedavinden iyi sonuç alırsınız, Allah hepimizin yardımcısı olsun...
merhaba bitter 81. moral bulabileceğim küçük bi umut arıyorum ama maalesef yok galiba. ikinci aşılamam da negatif sonuçlandı. şimdilik 2 ay kadar ara verdik. ikinci aşılamada çok fazla yumurta oluşmuştu ve adetimde hepsi çatlamamıştı. bu durumda üçüncü aşılamayı yapamayacakları için ara verdik. yine negatif olursa tüp bebeğe geçeceğiz. her şeye rağmen inancımızı kaybetmemeliyiz.inşallah en kısa zamanda bebek sahibi oluruz.

Merhaba lifegame, umudunu hicbir zaman yitirme bizden cok daha umutsuz durumda olup da hala uğraşanlar ve netice alanlar var. Aslında herkes kaderini yaşıyor, sana tek tavsiyem bıkmadan usanmadan dua et ve inancını kaybetme inşallah en kisa zamanda güzel haberlerini alırız, gorusmek uzere...

Bende endoluyum;-((

Iki asilama maalesef bosa harcanmis zmn aldigimiz hormonlar vs endolulara asilama zmn kaybi

tup bile zorken ben yakinda tupe basliyorum

Back
X