• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata Kisti Doktor Tavsiyesi

minnosdag

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
39
Puanlar
3
Uzun yıllardır çikolata kisti ile mücadele ediyorum. Denemediğim kür, kullanmadığım ilaç kalmadı. Derin olduğundan 4. evre diyorlar. Artık ağrı yüzünden gündelik işlerimi bile yapamaz oldum. Psikolojim bozuldu. Gündelik hayata tutunamıyorum. Gittiğim bir doktor rahmimi kaybedeceğimi söyleyince çok korktum. Yaşım henüz 26 çok gencim. Ameliyat olmaktan çok korkuyordum fakat artık başka çarem kalmadı. Aklımda ameliyat sonrasında tekrar ederse diye korkuyorum. Araştırmalarım sonucunda birkaç doktor ismi öne çıkıyor.Mert Göl, Taner usta, Engin Oral . Acaba bu doktorları tanıyan var mı ameliyat olan var mı? Ameliyatı kime olacağım konusunda bir karar versem hemen olacağım ama dediğim gibi tekrar etmesinden korkuyorum. Bana yardımcı olacak olan var mı?

Merhaba geçmiş olsun. Benimde var ama sizinki çok fazla ilerlemiş durumda sanırım. Yaşınız genç evlilik olduğunda bebek sahibi olman zorlaşıyor. Benim bu yüzden çocuğum olmuyor Tüp bebek tedavisi görmek zorunda kaldım ama doktorum ameliyatı asla önermedi. Yumurta rezervi düşüyor bu da zorlaştırıyor durumları

Merhaba geçmiş olsun. Benimde var ama sizinki çok fazla ilerlemiş durumda sanırım. Yaşınız genç evlilik olduğunda bebek sahibi olman zorlaşıyor. Benim bu yüzden çocuğum olmuyor Tüp bebek tedavisi görmek zorunda kaldım ama doktorum ameliyatı asla önermedi. Yumurta rezervi düşüyor bu da zorlaştırıyor durumları
açıkcası ben ağrılarımdan kurtulmak istiyorum. Ciddi anlamda psikolojikmen bitik durumdayım. Tuvalete bile çıkmakta zorlanıyorum çok ağrım oluyor

açıkcası ben ağrılarımdan kurtulmak istiyorum. Ciddi anlamda psikolojikmen bitik durumdayım. Tuvalete bile çıkmakta zorlanıyorum çok ağrım oluyor
Allah yardımcın olsun. Çok iyi bir doktor bulmanı tavsiye ederim

tuvaletinizi yaparken ağrı oluyor mu kasıklarda idrar falan yaparken

Back
X