- Konu Sahibi miss polat
-
gercekten cok güzel bir konu acmissin ve benimde hep icimi kemiren düsünceleri dile getirmissin..
ayni dertten muzdaripiz... ameliyat, igne, basarisiz bir asilama ve giderek azalan umutlar..hayattan kendimi soyutladim sadece hayirlisini diliyorum ve bekliyorum
cok gecmis olsun ...senin derdin benimkinin yaninda daha fazla gercekten..ben ameliyat olduktan sonra sikayetlerim bitti...zaten doktorun demesine göre kistler azmis laserle yaktim dedi..ama hala hamile kalamamak benim sorunum..milletin aaa senin hala cocugun yok mu seninle bir evlenenler ikinciyi dogurdu sen hala duruyosun demeleri..kiz yoksa kisirmisin diye sormalarindan nefret ediyorum nerden buluyorlar bu hakki kendilerinde anlamiyorum. hatta kisir kelimesinden bile nefret ediyorum..
bu bir hastalik tedavisi olmayan bir durum kimse bunu anlamiyo...hemen kisir diye yapistiryolar damgayi..biz istemedik böyle olmayi ama buda bizim diyetimiz..cekmek zorundayiz
merhaba canım yaşım 26 ilk aşılamam başarısız bende 2 tane hakkımı kullanıp tüp bebeğe gitmeyi düşünüyorum ama çok fazla hormona maruz kalacağım için pek istemiyorum. yani sinirlerim çok bozuk. bundan sonra ne yaparım. doktorlar ne karar verir bilmiyorum.
senin kaçıncı aşılaman, inşallah sonucuna varır. hayırlı sağlıklı evlatlar kucağına almayı, yaradanımız izin verir.:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu
canım kendini strese sokma inşallah güzel haberlerini alıcaz. dediğin gibi Allah hakedenlere versin......haberlerini bekliyorum............kaydirigubbakcemile3:1hug:
benim de dünle bügün kanamam oldu sonu ne olur bilmiyorum. reglime daha çok var. her şeyin hayırlısı....................:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?