- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
- Konu Sahibi miss polat
-
bayanlar oncelikle hepinize gecmis olsun olsun. insallah en kisa zamanda hayirlisiyla ve saglikla bebislerinize kavusursunuz.
benim bir sorum olacak. ben 22 yasindayim. kendimi bildim bile cok agrili adet kanamam olmustur. ozellikle ilk seneler. son bir senedir biraz iyi gibiydi ama yine cok sancili olmaya basladi. verdiginiz linki okudum. orda adet sancisiyla cikolata kisti arasinda bag kurulmus. bu arada ilk adet olmaya basladigimda sanciya dayanamadigim icin doktora gtmistim. ultrason fln kan tahlili ama bisey cikmamisti. ama simdi korkmaya basladim. bugun kasiklarimda cok agrim var ve kanli akinti gelior. bu kanli akinti icin doktorum yumurtlama doneminde olur demisti ama agrim da var.acaba usutmus olabilir miyim ondan olabilir mi?:1no2:
buarada normalde agrim sadece adet gunelrimde ozellikle ilk gun olur. hicbir yere hareket edemem. midem bile bulanir. son adetimin baslangici uzerinden 14 gun fln gecmis bugun. ve agrim var. umarim acik yazabilmisimdir:çok üzgünüm:
sizin sikayetleriniz ne idi doktora gitmeden once? nedir bu hastaligin yaygin belirtileri??
a.s.a.s.
burda ki doktorlar 6 ay veriyolar ama abenim doktorum onu bile vermemisti ameliyattan hemen sonra asilama yapti tutmadi..beklemeye gerek yok dedi zaten uzun evli oldugumuz icin bide endo oldugu icinde beklemeyelim beklesekte olmayabilri demisti.neyse zaten bende 3 gün önce adet oldum yine yani bu ayda yok bebek hayali rafa kalkti..artik ocak sonunda asilama yolu göründü..
sen ne zaman test yaptin ki idrarda silik ciktiysa birde kanda baktir belki vardir biseyler hadi hayirlisi valla cok sevinirim...
ocak ayı geldi bakalım hayırlısıyla sabırla bekliyorum. neler olacak. ip aldım bebek yeleği başladım. sen neler yapıyorsun...............
dogru duymussun agrili adet görenlerde oluo zaten kist agrili adet görmeye sebep oluyo..ama her agrili adet görende cikolata kisti olacak diye bisey yok.sen bir jinekologa görün anlat derdini..gerci bekarim diosun sana vajinal ultrason da yapmazlar,,neyse doktorla konus anlat durumunu eger varsa endometrioz süphesi caresine baktir hemen..sonra bizim gibi olma,,,merhabalar ben evli değilim ama çikolata kisitinin çok fazla adet sancısı çekenlerde çıktığını duydum doğru mu benim çok ama çok şiddetli ağrım mide bulantılarım olur bazen bayılacak duruma geliyorum adetimin ilk günü o yüzden merak ettm size sorayım dedim
merhabalar ben evli değilim ama çikolata kisitinin çok fazla adet sancısı çekenlerde çıktığını duydum doğru mu benim çok ama çok şiddetli ağrım mide bulantılarım olur bazen bayılacak duruma geliyorum adetimin ilk günü o yüzden merak ettm size sorayım dedim
bebek yelegi mi bende yeni evliyken aldigim bir sürü ebbek kiyafetilerini birisine vermek istiyorum..bebek olmadan kiyafet almak ugur getirmedi anladim...
p.tesi randevum var icim karadi coktan.neler hisstettigimi bilmiyorum
tek bildigim bebege dair hicbirsey yapmak istememem hatta düsünmek bile istemiyorum..
zaten k.k ya da fazla takilmama karari aldim..sadece arada ugruyorum cevap veriyorum okadar..burda cok takildigim süre icinde bebek konusunu cok fazla kafama taktigimi ve sinirlerimi yiprattigimi farkettim..
yinede hayirlisi gelismelerden seni haberdar ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?