Çikolata kisti(Endometriozis) için hangi tüp bebek merkezini önerirsiniz?

flyingmom

CEM <3
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2013
1.385
675
248
Kızlar ilk tüp bebek denememi Acıbadem Maslakta yaptırdım ancak sonucum negatif.
Doktorum Bülent Tıraştı.Doktoru değil merkezi beğenmediğim için 2. denememi başka merkezde denemek istiyorum.Önerileriniz beni çok mutlu edecek.
Şimdiden teşekkür ederm.

canım öncelikle geçmiş olsun bende bülent beyde denemiştim ama negatifdi....kaçıncı evre seninki....operasyon filan geçirdin mi

önceikle geçmiş olsun. ben endometrioma sebebiyle iki kere açık ameliyat geçirdim. bir an önce bebek sahibi olmalısın, yoksa tekrar edecek kistler dendi. o dönemde çok araştırdım ve en iyisinin "istanbul tüp bebek merkezi dr.aret kamar" olduğuna karar verdim.
sonrasında tüp bebek için tüm gerekli testleri yaptırdık (rahim filmi, sperm testi cart curt) ve test sonuçlarımızla birlikte Aret Bey'e gittik. Sonuçlarımızı inceledi, sizin bebek sahibi olmanızda hiçbir engel yok dedi. "Kistleri kafana takma, şuan temizsin. en az 1-1,5 yıl dene, olmazsa görüşelim" dedi. Endişelerimi almak için epeyce konuştu, yüreklendirdi. Bu randevudan 8 ay geçtiken sonra hamile kaldım. Bebeğimi kucağıma almama ise bir aksilik olmazsa 8 gün var

ben objektif yorumları, yüreklendirmesi, hastayı ticari kaynak olarak görmemesi sebebiyle aret beyi kesinlikle öneririm. Daha geçende Aret Bey'in çalıştığı merkezden arayıp "nasılsınız, çalışmalar nasıl gidiyor, bize ihtiyacınız var mı" diye aradılar bile

Allah her isteyeni evlat sahibi yapsın ve inşallah hiç kimseyi evladı ile sınamasın... Umarım sen de evlat sahibi olursun. moralini yüksek ve içini ferah tut. Sevgiler..

canım ilk evredesin o zaman...doktorun dediği gibi biraz doğal yolları dene ama bence çok da bekleme...1 yıl en fazla...sonra aşılama veya tüp bebek tedavisi ol....inşallah en kısa zamanda bebiş sahibi olursun....malesef çikolata kisti için ayrı bir ilaç veya tedavi yapmıyorlar....en fazla 1 ay önceden doğum konntrol haplarıyla veya lucrin adlı ilaçla yumurtalıkları baskılıyorlar....

Allah analı babalı büyütsün inşallah :) Darısı başımıza :)

İlk tüp bebek denemesinde 2 ay hapla baskıladılar onunla birlikte de dhea diye bir ilaçla yumurtlamamı çoğalttılar sonra tüp bebek denedik 2 embriyo ile. Tutunamadı bebeişlerim

canım çok üzüldüm bende aynı şeyleri yaşadım ama denemekten başka çaremiz yokkk ...o yüzden ümidini yitirmememlisin....aynı merkezde de takılıp kalma ...başka merkezleri de dene....inşallah bizimde kucağımız bebişlerle dolacak....

Aynen öyle yapıyorum ilki negatif diye pes etmedim araştırmalara başladım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…