çikolata kisti ile hamile kalan var mı

Çikolata kisti ile hamile kalan var mı
canım bende yeniyim bu siteye ama bayadır takipteydim yeni üye olabildim,bnm arkadaşımda kist vardı hatta doktoru demişti senin çocuğun olmucak bekarken demişti,kız sonra evlendi çocuğu oldu hemde tedavisiz Allah vercem desin yeterki sıkma üzülme olmasaydı o kızın olmazdı

Yorumunuz için teşekkürler çok mutlu etti umut verici , bazı doktorlar ''çocuğun olmaz, olmayabilir,zor çocuk sahibi olursun'' gibi şeyler diyorlar, morallerimizi çok yüksek tutmamız lazım hele ki kistleriniz varsa daha da stresi azaltmamız lazım hayatmızdan...

aynen öyle doktorlar abartıyo sen üzülme takma kafana Allah de ötesini bırak arkadaşım seninde olur bi bebişin Allah büyük

Bugün renkli ultrason çektirdim kızlar. Çikolata kisti olduğu kesinleşti. Rahim arkasına yerleşmiş. Yapışıklık yapmamış etrafta. Diğer Yumurtalık temizmiş. Inşallah ameliyat falan olmadan hamile kalabilirim kızlar. Henüz doktoruma göstermedim ultrasonu çeken bayandan bilgi aldım.

Kızlar benimde çikolata kistlerim var. Daha önce foruma yazmıştım iki tarafımdaki 5 cm lik kistlerimle kızıma hamile kaldım şimdi kocaman oldu Allaha şükür. Doğumu sezaryenle yaptım kistlerim alındı üzerinden 3 sene geçtikten sonra şuan aynı boyutlarda kistlerim sanki hiç alınmamış gibi :)) ve en güzeli 6 haftalık hamileyim inşallah ikinc kez anne olacağım :)) sakın kendinizi üzmeyin çikolata kistiyle çocuğunuz olmaz diyenlere gülün geçin ve bolca dua edin. Rabbim herkesin kucağını doldursun.

çok sevindirici bir haber, tecrubelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler Allah evlatlarınızı bağışlasın, sağlıkla kucağınza almayı nasip etsin ikinci evladınızı :)

Ay canım çok mutlu oldum hikayeni öğrenince. Benim kistim 3 cm Dr emar ve hsg istedi. Bende şu aşamada gerek görmedim . Iki ay sonraya erteledim. Senin iki tarafındaki de 5 cm mi?senden de emar falan hsg istedilermi?

Canım hayırlı uğurlu olsun yeni bebişin.

benimde çiko kistim var 4 yıldır
ilk etapta 4 cm di.
şimdi 1,5 cm boyutlarında uzun zamandır büyümüyor.
ama maalesef bu ay hemen yanında 1 cm lik daha çiko kisti oluştu

merak ettiğim bir konu var hiç AMH tahlili yaptırdınmı yani yumurtalık rezervin ne durumda ?
ayrıca ultrasonda hiç antral folikül sayımı yapılmı ?

benim kistten ziyede rezerv azlığı sıkıntım var

kızlar aynı durumdan bende müzdaripim karbonatı denemenizi tavsiye ediyorum tamamen kistlerinizden kurtuluyorsunuz birde beta glukan kullanın sadece 1 ay sonra tertemizsiniz. deneyin muhakak

en ıyısı ıyı bir doktora gitmek hele kist varsa evde ugrasmayın zaman kaybetmeyin.

Ay canım çok mutlu oldum hikayeni öğrenince. Benim kistim 3 cm Dr emar ve hsg istedi. Bende şu aşamada gerek görmedim . Iki ay sonraya erteledim. Senin iki tarafındaki de 5 cm mi?senden de emar falan hsg istedilermi?

evet iki tarafımda 5'er cmlik kistlerim vardı. doktorum iğne vs ile yumurtalıklarımı güçlendirdi ve yumurta takibi yaptı. bahsettiğiniz hiç bir testi yaptırmadm.

AMH tahlili nasıl yapılır nedir bilmiyorum açıkcası. ancak yumurtalıkları güçlendirici iğne kullanarak doktorum tarafından yumurta takibi yapıldı. bu şekilde gebe kaldım. belkide doktorum durumuma bakarak gerek görmedi bilmiyorum.

kızlar benimde kistlerim var çift taraflı sağda 5 solda3 cm di 6 aydır visanne diye bir ilaç kullanıyorum sağdaki 3 soldaki 2.5 cm e düştü bu ay hsg çektirdim tüplerim temizmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…