- 5 Kasım 2015
- 279
- 169
- 18
- 41
- Konu Sahibi guldamla90
-
canım bende yeniyim bu siteye ama bayadır takipteydim yeni üye olabildim,bnm arkadaşımda kist vardı hatta doktoru demişti senin çocuğun olmucak bekarken demişti,kız sonra evlendi çocuğu oldu hemde tedavisiz Allah vercem desin yeterki sıkma üzülme olmasaydı o kızın olmazdıÇikolata kisti ile hamile kalan var mı
canım bende yeniyim bu siteye ama bayadır takipteydim yeni üye olabildim,bnm arkadaşımda kist vardı hatta doktoru demişti senin çocuğun olmucak bekarken demişti,kız sonra evlendi çocuğu oldu hemde tedavisiz Allah vercem desin yeterki sıkma üzülme olmasaydı o kızın olmazdı
aynen öyle doktorlar abartıyo sen üzülme takma kafana Allah de ötesini bırak arkadaşım seninde olur bi bebişin Allah büyük
Kızlar benimde çikolata kistlerim var. Daha önce foruma yazmıştım iki tarafımdaki 5 cm lik kistlerimle kızıma hamile kaldım şimdi kocaman oldu Allaha şükür. Doğumu sezaryenle yaptım kistlerim alındı üzerinden 3 sene geçtikten sonra şuan aynı boyutlarda kistlerim sanki hiç alınmamış gibi :)) ve en güzeli 6 haftalık hamileyim inşallah ikinc kez anne olacağım :)) sakın kendinizi üzmeyin çikolata kistiyle çocuğunuz olmaz diyenlere gülün geçin ve bolca dua edin. Rabbim herkesin kucağını doldursun.
Ay canım çok mutlu oldum hikayeni öğrenince. Benim kistim 3 cm Dr emar ve hsg istedi. Bende şu aşamada gerek görmedim . Iki ay sonraya erteledim. Senin iki tarafındaki de 5 cm mi?senden de emar falan hsg istedilermi?Kızlar benimde çikolata kistlerim var. Daha önce foruma yazmıştım iki tarafımdaki 5 cm lik kistlerimle kızıma hamile kaldım şimdi kocaman oldu Allaha şükür. Doğumu sezaryenle yaptım kistlerim alındı üzerinden 3 sene geçtikten sonra şuan aynı boyutlarda kistlerim sanki hiç alınmamış gibi :)) ve en güzeli 6 haftalık hamileyim inşallah ikinc kez anne olacağım :)) sakın kendinizi üzmeyin çikolata kistiyle çocuğunuz olmaz diyenlere gülün geçin ve bolca dua edin. Rabbim herkesin kucağını doldursun.
Canım hayırlı uğurlu olsun yeni bebişin.Kızlar benimde çikolata kistlerim var. Daha önce foruma yazmıştım iki tarafımdaki 5 cm lik kistlerimle kızıma hamile kaldım şimdi kocaman oldu Allaha şükür. Doğumu sezaryenle yaptım kistlerim alındı üzerinden 3 sene geçtikten sonra şuan aynı boyutlarda kistlerim sanki hiç alınmamış gibi :)) ve en güzeli 6 haftalık hamileyim inşallah ikinc kez anne olacağım :)) sakın kendinizi üzmeyin çikolata kistiyle çocuğunuz olmaz diyenlere gülün geçin ve bolca dua edin. Rabbim herkesin kucağını doldursun.
Ay canım çok mutlu oldum hikayeni öğrenince. Benim kistim 3 cm Dr emar ve hsg istedi. Bende şu aşamada gerek görmedim . Iki ay sonraya erteledim. Senin iki tarafındaki de 5 cm mi?senden de emar falan hsg istedilermi?
Canım hayırlı uğurlu olsun yeni bebişin.
benimde çiko kistim var 4 yıldır
ilk etapta 4 cm di.
şimdi 1,5 cm boyutlarında uzun zamandır büyümüyor.
ama maalesef bu ay hemen yanında 1 cm lik daha çiko kisti oluştu
merak ettiğim bir konu var hiç AMH tahlili yaptırdınmı yani yumurtalık rezervin ne durumda ?
ayrıca ultrasonda hiç antral folikül sayımı yapılmı ?
benim kistten ziyede rezerv azlığı sıkıntım var
İstanbuldamısın canım? Dr un kim?evet iki tarafımda 5'er cmlik kistlerim vardı. doktorum iğne vs ile yumurtalıklarımı güçlendirdi ve yumurta takibi yaptı. bahsettiğiniz hiç bir testi yaptırmadm.
Ankara/Doç.Dr.Rana Karayalçınİstanbuldamısın canım? Dr un kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?