çikolata kisti ile hamile kalan var mı

Selam kızlar ... 3 adet çikom var bir de Tüpte şişme var. Kistten değilde sismeden laparaskopi şart gibi görünüyor .

Cok geçmiş olsun Tüpte sisme oldugunu rahim filmylemi anladilar benden rahim filmi istemediler de..
Evet canim rahim filminde Belli oldu ve filmi çeken doktor bir sorun yok dedi aynı filmi başka doktora gösterdim. Şişme olduguni söyledi ki ben de gördüm. Rahim filmi mutlaka çektir canım

Evet canim rahim filminde Belli oldu ve filmi çeken doktor bir sorun yok dedi aynı filmi başka doktora gösterdim. Şişme olduguni söyledi ki ben de gördüm. Rahim filmi mutlaka çektir canım
Ben doktora söylemiştim eğer tüplerde bi sorun varsa tikaniklik fln dedim nasil olur dedim senin tüplerde tıkanıklık ta olsa tüp bebeğe engel değil ki demişti direk embryoyu rahime bırakıyoruz demişti

Ben doktora söylemiştim eğer tüplerde bi sorun varsa tikaniklik fln dedim nasil olur dedim senin tüplerde tıkanıklık ta olsa tüp bebeğe engel değil ki demişti direk embryoyu rahime bırakıyoruz demişti
Evet tüplerin tıkalı olması tup bebege engel değil doğru .benim tüplerim açık ama tupun birinde şişme var bu hidrosalpinks yani embriyo konuda bile düşük riski var

İyi akşamlar herkese bende de çikolata kisti var evlendikten sonra bilmiyordum çikolata kisti olduğunu bir sene korunduk sonra bebek düşününce doktora gidip bir muayene olalım dedik ve çikolata kistim olduğunu öğrendim kistlerim iki taraflıydı sağda ve solda biri 6 cm diğeri 4 cm di bir ay sonra rahim filmi çektirecektik gitmek istemedim ve 2 ay sonra hamile kaldım :) ümidinizi yitirmeyen sizlere de moral olsun diye yazıyorum ben sadece o iki ayda soğan kürünü uygulamıştım şimdi 4 aylık hamileyim kistler giderek küçülüyor allah isteyen herkese nasip etsin diyorum

Ay maşallah canım.çikolata kisti olup hamile kalanı görünce ayrı seviniyorum

ayy bende aynı senin gibi hsg cektirmedim.soğan kürüne bende baslayım dedim ama ya hamile olursam da bebişe bişi olursa kürden dolayı emin olamadım.sen nasıl yaptın kürü

Allah tamamına erdirsin, bizede nasip etsin arkadaşım. Banada rahim filmi çektir dedi. Korktum çektirmedim. Bekliyorum. İnşallah gelir bebeğim

Slm Arkadaslar benimde sag yumurtalikda 5 cm kistim vardi bugun ücüncü kez kontrolüm vardi hastahane de ama kistim hala yerinde duruyo yerini sicak buldu heralde yurtdisinda yasiyorum ve kistimin hangi tür oldugunu bilmiyordum bugun dr.Endometrios gibi bisey deyince bende internetten cok arastirdigim icin kisti hemen doktora cikolata kistimi dedim evet dedi benim kistim de ne yazikki cikolata kistiymis tamda cocuk isterken subata kadar bekliyelim olmassa ameliyat edelim kurtul dedi aybasilarim cok sancili ve uzun geciyo benim merak ettigim acaba yumurtaliklarim zarar görürmü ameliyattan sonra hamile kalabilirmiyim bu durumu yasayanlar cevaplayip icimizi bi nebzede olsa rahatlatirlarsa cok sevinirim herkese gecmis olsun.

Ameliyat olursanız zarar görebiliyor. Olmadan önce bir çocuk tedavisi deneyin bence hem bu kistin en iyi tedavisi o

Ameliyat olursanız zarar görebiliyor. Olmadan önce bir çocuk tedavisi deneyin bence hem bu kistin en iyi tedavisi o
Eger tüplerde hidrosalpinkse neden olmuşsa düşük veya dış gebelik oluşma riski varmış. Bende yeni öğrendim malesef ameliyat olmak zorundayım

Eger tüplerde hidrosalpinkse neden olmuşsa düşük veya dış gebelik oluşma riski varmış. Bende yeni öğrendim malesef ameliyat olmak zorundayım
Öncelikle geçmiş olsun. Ben yine de bir kaç doktora daha görünürdüm böyle bir karAr almadan önce belki gitmişsinizdir bilemiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…