- 30 Ağustos 2017
- 193
- 94
- 98
- 33
Eczaneden sodyum bi karbonat al canım sabah ve akşam aç karnına bir bardak suya 1 cay kaşığı koyup iç ben içine organik elma sirkeside ekliyorum biraz tadı kötü burnumu kapatıp içiyorum vucudu alkalin yapmak için içiyorum faydasını görenler olmuş denemekte fayda varKarbonat nasıl oluyor peki.işe yararsa bende yapayım inşallah
Evet sodyum bi karbonat (ingiliz karbonatıda deniliyormuş ) internetten araştır istersen önce oku yazılanları. Omega3 ve beta glukan kullanıyor musunEczanaye gidip sodyum karbonatmı diyim gülüm.
Kistim için hiçbirşey yapmıyorum gülüm.sadece soğan kürü yaptım hiçbir işe yaramadı.hap kullandım doğum kontrol bir mm bile gerilemedi.öyle eriyecek yok olacak cinsten değil benimkisi sanırımEvet sodyum bi karbonat (ingiliz karbonatıda deniliyormuş ) internetten araştır istersen önce oku yazılanları. Omega3 ve beta glukan kullanıyor musun
Çikolata kisti öyleymiş maalesef Canım ama hemen vazgeçme Sogan kürüne 3 ay devam etmek lazımmış testere dişli Aslan pençesi ve civan perçemi kürü yapmak lazımmış zayıf olmama rağmen diyete başladım et ve süt ürünleri beyaz un tüketmemek gerekiyormuş ilaç olarak beta glukan ve omega 3 kullanıyorum bu hastalık bağışıklık sistemiyle alakalı olduğu için bugün çatlatma iğnesi vurundum pek umudum olmasada hiç degilse birşeyler yapmak için gelecek aylarda da tüp bebek düşünüyorum ama bu hastalıkla hamile kalıp düşük yapan çok ondan korkuyorum. Tek içimi rahatlatan bu derdi bize veren Allah şifasında verir inş Buda bizim imtihanımızKistim için hiçbirşey yapmıyorum gülüm.sadece soğan kürü yaptım hiçbir işe yaramadı.hap kullandım doğum kontrol bir mm bile gerilemedi.öyle eriyecek yok olacak cinsten değil benimkisi sanırım
Merhaba, polip’i aldırmak için mi operasyonu önerdi? Bende de kucuk bir kist ve polip var. Şu anda doktorum onları almak için hiç bir öneride bulunmuyor. Doğal yolla hamile kalamayıp tüp bebek denemesi yaparsak ileride, tüp bebekten önce sadece polip’in alınmasını önerdi.İyi günler bende dün aşılama için doktora gittim umutla çikolata kistim olduğunu öğrendim solda 3 cm büyüklüğünde bir tanede polip varmış bu ikisi varken aşılama yapmak mantıksız ameliyat edeyim seni dedi senin aşılaman nasıl oldu olumlu sonuç aldın mı
Merhaba, polip’i aldırmak için mi operasyonu önerdi? Bende de kucuk bir kist ve polip var. Şu anda doktorum onları almak için hiç bir öneride bulunmuyor. Doğal yolla hamile kalamayıp tüp bebek denemesi yaparsak ileride, tüp bebekten önce sadece polip’in alınmasını önerdi.[/QUO
Doktorum tüp bebek yaparsak yumurta toplama esnasında polipin alınabileceğini söyledi ayrı bir zamanda almaya gerek Yok zaten anestezili olacaksın dedi hatta aynı anda kistin içinide boşaltabilirim dedi
senin kistin ne kistiMerhaba, polip’i aldırmak için mi operasyonu önerdi? Bende de kucuk bir kist ve polip var. Şu anda doktorum onları almak için hiç bir öneride bulunmuyor. Doğal yolla hamile kalamayıp tüp bebek denemesi yaparsak ileride, tüp bebekten önce sadece polip’in alınmasını önerdi.
Cikolata kistisenin kistin ne kisti
Benimkide çikolata kisti (2.3 cm) ve polip (yarım cm ) bu ay ögrendim hemen Sogan kürü ve karbonatlı su içmeye başladım birde yumurtam gelişmişti çatlatma iğnesi yaptırdım hatta iki gündür hafif kanamam var çok az acaba kist mi eriyor bilmiyorum bir sonraki hastalığımı bekliyorumCikolata kisti
Sonuctan haberdar et lütfen, durumlarımız çok benziyorBenimkide çikolata kisti (2.3 cm) ve polip (yarım cm ) bu ay ögrendim hemen Sogan kürü ve karbonatlı su içmeye başladım birde yumurtam gelişmişti çatlatma iğnesi yaptırdım hatta iki gündür hafif kanamam var çok az acaba kist mi eriyor bilmiyorum bir sonraki hastalığımı bekliyorum
Ederim canım inş bir sonraki adet tarihini beklemek lazım öğrenmek içinSonuctan haberdar et lütfen, durumlarımız çok benziyor
Omega3 ve bera glukan ne içinEvet sodyum bi karbonat (ingiliz karbonatıda deniliyormuş ) internetten araştır istersen önce oku yazılanları. Omega3 ve beta glukan kullanıyor musun
Helloğğ kızlar benim sol overde 2cm çikolata kisti var.Bugün 2.aşılamamı oldum.Çikolata kisti olup doğal yolla ya da tedavi ile gebe kalan arkadaşlarımız var mi?
Ne macunu kullandin ?Benimde 3bucuk cm den biraz daha buyuk sagda cikolata kistim vardi. Ve buyuyordu.Bi macun kullandim. Ikinci ay dogal yolla hamile kaldim. Doktor keseyi gorurken kiste de bakti ama goremedi kaybolmustu
Bagisilik sistemini gelistirmek icinOmega3 ve bera glukan ne için
Ne macunu kullandin ?
Zaten hamile olanlar hic beklemedikleri ands oluyor stres orani en dusuk zamanda ben stres yapmayi birakamiyorum malesef3 cm çikolata kisti ile hamile kaldım 6 ay boşuna üzüldüm.ve hiç ummadığım anda gebe kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?