- 30 Ağustos 2017
- 193
- 94
- 98
- 33
Teşekkürler canım ilk defa duydumC life diye bi macundu. Hatta burda konusu da acilmisti. Kullanan cok kisi var
Ben tüp bebeğe hazırlanıyordum.kara kara düşünüyordm kaç lira kredi çeksem diye.nasıl ödeyeceğim diye.rabbime şükür böyle şeylere gerek külmadan gebe kaldım.herkese nasip etsin isteyen ve hakeden iyi kalpli olan herkese inşallahZaten hamile olanlar hic beklemedikleri ands oluyor stres orani en dusuk zamanda ben stres yapmayi birakamiyorum malesef
Amin canım inş sanada sağsağlim kucağına almayı nasip etsin bende düşünüyorum kara kara yurt dışındayım burada 60bin tl tüp bebek fiyatı hadi birinciyi yaptık tutmazsa 2,3 nasıl olur bilmem hayırlısı inş en başta Rabbim ol demeliBen tüp bebeğe hazırlanıyordum.kara kara düşünüyordm kaç lira kredi çeksem diye.nasıl ödeyeceğim diye.rabbime şükür böyle şeylere gerek külmadan gebe kaldım.herkese nasip etsin isteyen ve hakeden iyi kalpli olan herkese inşallah
Bendede çikolata kisti var 3 cm.doktor şuan sadece çatlatma iğnesi deniyor birincisi olumsuz oldu.şimdi pazartesi ikincisini olacağım
Döllenme derken anlamadım gülüm.zaten döllenirse bebek olmuyormu.bende kist vardı doğum kontorol kullardım.2 çatlatma iğnesi kullandım gebe kalamadım .ikisirndede adet oldum.sonra bir ay ara verdik hiç birşey kullanmadım kendiliğimden hamile kaldım.ama çikolata kisti asla engel değil gebeliğe onu çok iyi anladımMerhaba bende çikolata kisti problemi yaşıyorum iki denememde de olgun yumurta sayım 9-10 olmasına rağmen az sayıda döllenme oldu ve 5. Güne gidemedik. Döllenme problemi yaşadınız mı sizde?
Döllenme derken anlamadım gülüm.zaten döllenirse bebek olmuyormu.bende kist vardı doğum kontorol kullardım.2 çatlatma iğnesi kullandım gebe kalamadım .ikisirndede adet oldum.sonra bir ay ara verdik hiç birşey kullanmadım kendiliğimden hamile kaldım.ama çikolata kisti asla engel değil gebeliğe onu çok iyi anladım
İnşallah enzyakın zamanda bebeğiniz olur allahın izini ile.umudunuzu yitirmeyinHer iki tüp bebek denememde de 10 tane yumurta toplanmasına rağmen 3-4 tane yumurta döllendi. Döllenenler de 5. Güne kadar gidip blastokist denilen embriyo kalitesine ulaşamadı. O yüzden transfer iptal edildi. Embriyolog yumurta kaliteniz idealin altında dedi
İnşallah enzyakın zamanda bebeğiniz olur allahın izini ile.umudunuzu yitirmeyin
Merhaba ,Döllenme derken anlamadım gülüm.zaten döllenirse bebek olmuyormu.bende kist vardı doğum kontorol kullardım.2 çatlatma iğnesi kullandım gebe kalamadım .ikisirndede adet oldum.sonra bir ay ara verdik hiç birşey kullanmadım kendiliğimden hamile kaldım.ama çikolata kisti asla engel değil gebeliğe onu çok iyi anladım
Aynı şeyleri bende denedim.ovülasyon testi bende aldım ama bazen insan erkenden yumurtası çatlıyor bazen ise geç bazen ise iki kere çatlıyor ay içinde.mesela şöyla söylayim ben adetimin 10.günü ovülasyon testine başlıyordum ama bir türlü yakalayamıyordum .en son hamile kaldığımda tam 10.günündehatta 9.gününde sanırım yumrtam çatladı.belli bir zaman sonra vucudunuzu dinlediğinizde yumurtanızın çatladığını anlıyorsunuz.ameliyat konusunda uzman değilim ama 3 cm ve 3 cm altını ameliyata uygun görmüyor doktorlar.çünkü çikolata kistinin tekrarlama olasılığı oluyor.ve ç4k iyi bir doktorun yapması lazım.çikolata kisti masum bir kist değil .onun tek ilacı hamile kalmak benim 3 cm sağ overde idi.hamile kaldığım için şuan hiçbir şekilde ultrosanda çıkmıyor .kayboldu.umarım doğumdan sonrada yeniden fırlamaz.istediğin her soruyu sorabilirsin çünkü bende çok denedim herşeyi.önemli olan yumurtmaka gününü iyi bilmen.bu konuda doktordan yumurtlama takibi yaptırabilirsin.ovülasyon testeri bence kafa karıştırıcı.çünkü sürekli çift çizgi çıkıyor koyuluğu yakaladığında yapacaksın ama ben ayırt edemedim açıkçası.en mantıklısı adetin bittikten sonra özür dileyerek söylüyorum düzenli ilişkiye girmeni tavsiye ederim.Merhaba ,
Bendede iki tane çikolata kisti var aşırı derece enfeksiyon ve son olarak da rahim T olabilir dediler bu şartlarda 6 ay dene dedi Dr ilk ay maalesef sonuç alamadık
Şimdi bu ay Ovülasyon Testi aldık onunla deneyeceğiz ameliyat olmalı mıyım bilmiyorum açıkcası sizin bu konu da ki fikrinizi alabilir miyim
Hamile kalmanıza cok ama cok sevindimAynı şeyleri bende denedim.ovülasyon testi bende aldım ama bazen insan erkenden yumurtası çatlıyor bazen ise geç bazen ise iki kere çatlıyor ay içinde.mesela şöyla söylayim ben adetimin 10.günü ovülasyon testine başlıyordum ama bir türlü yakalayamıyordum .en son hamile kaldığımda tam 10.günündehatta 9.gününde sanırım yumrtam çatladı.belli bir zaman sonra vucudunuzu dinlediğinizde yumurtanızın çatladığını anlıyorsunuz.ameliyat konusunda uzman değilim ama 3 cm ve 3 cm altını ameliyata uygun görmüyor doktorlar.çünkü çikolata kistinin tekrarlama olasılığı oluyor.ve ç4k iyi bir doktorun yapması lazım.çikolata kisti masum bir kist değil .onun tek ilacı hamile kalmak benim 3 cm sağ overde idi.hamile kaldığım için şuan hiçbir şekilde ultrosanda çıkmıyor .kayboldu.umarım doğumdan sonrada yeniden fırlamaz.istediğin her soruyu sorabilirsin çünkü bende çok denedim herşeyi.önemli olan yumurtmaka gününü iyi bilmen.bu konuda doktordan yumurtlama takibi yaptırabilirsin.ovülasyon testeri bence kafa karıştırıcı.çünkü sürekli çift çizgi çıkıyor koyuluğu yakaladığında yapacaksın ama ben ayırt edemedim açıkçası.en mantıklısı adetin bittikten sonra özür dileyerek söylüyorum düzenli ilişkiye girmeni tavsiye ederim.
Rahim filmi bende çektirdim .şükür sorun çıkmadı.hatta kapalı olan tüpler bile açılıyor dediler.ama rahmin t olması ne demek bilmiyorum.benim doktorumda 6 ay deneyeceğiz demişti.bu süre zarfında bana 3 aya yakın dkhapı kullandırdı.yumurta takibi yaptı.ama ne hikmetse olmadı.psikolojik olarak inan eşimle ben çok üzalmüştüm.psikolojim bozulmuştu.akşama kadar buraları okuyordum.sonra allahın işi.takip eden doktorum hastalandı ameliyat oldu tam bir buçuk ay yoktu.bu sürede bende en azındar o dönene kadar tüm hapları bıraktım ve yumurtamın çatladığını hissettim kasıklarım hafif yandı oralarda böyle sanki ince sızı vardı ve yumurta akı gibi ak gelince eşimi çağırdım birlikte olduk söylemesi ayıptır. Ve o gün hiç kalkmadım yataktan .ve mart20 sinde adetim bitti 25 inde birlikte oldum nisan 1 de hamile olduğumu öğrendim hemde 3 haftalık.yani aslında o ay adetim bitti bir gün sonra hemen ilişki oldu ve gün aşırı yaptık.belkide yumurtam hemen adetten sonra çatladı. Oyüzden düzenli ilişki tavsiye ederim.mutlaka rahim filmi çektir.bir arkadaşımın 4 yıldır bebeği olmuyordu rahim filminden 2 3 ay sonra hamile kaldı.keza benimde öyle oldu .Hamile kalmanıza cok ama cok sevindim))
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insallh
Kistler için evet hemen ameliyat önermiyorlar ama Rahim T ise ki buna tam karR veremedi Dr yeniden bakacak gerekirse film cekecekmiş o şekilde gebe kalmam zormuş zAten kist var onu aşarsa birde rahim T ise bebek tutunma evresinde düşer veya büyüme Aşamasında erken Doğum yada kalbi durur gibi sekile söyledi .
Bende bunları bile bile nasıl yapayım dedim denemeden bilemeyiz göze Alman gerekiyor diyor
6 ay süre verdi ben de bu sürecin isabetli olmadı için aslında test aldık yoksa ole sorumlu hissedip hadi birlikte olalım kafası psikoloji bozar eminim
Peki bu testi hemen adet bitimi gun itibari ile yapmak daha mı mantıklı belki herkes gibi 14-16. Gün çatlamıyor adet bitimi yada adet başlamadan önce catlıyor olabilir değil mi hemen adet bitimi ardına yamak daha mantıklı sanırım cok teşekkür ederim bu arDa :)
Rahim filmi bende çektirdim .şükür sorun çıkmadı.hatta kapalı olan tüpler bile açılıyor dediler.ama rahmin t olması ne demek bilmiyorum.benim doktorumda 6 ay deneyeceğiz demişti.bu süre zarfında bana 3 aya yakın dkhapı kullandırdı.yumurta takibi yaptı.ama ne hikmetse olmadı.psikolojik olarak inan eşimle ben çok üzalmüştüm.psikolojim bozulmuştu.akşama kadar buraları okuyordum.sonra allahın işi.takip eden doktorum hastalandı ameliyat oldu tam bir buçuk ay yoktu.bu sürede bende en azındar o dönene kadar tüm hapları bıraktım ve yumurtamın çatladığını hissettim kasıklarım hafif yandı oralarda böyle sanki ince sızı vardı ve yumurta akı gibi ak gelince eşimi çağırdım birlikte olduk söylemesi ayıptır. Ve o gün hiç kalkmadım yataktan .ve mart20 sinde adetim bitti 25 inde birlikte oldum nisan 1 de hamile olduğumu öğrendim hemde 3 haftalık.yani aslında o ay adetim bitti bir gün sonra hemen ilişki oldu ve gün aşırı yaptık.belkide yumurtam hemen adetten sonra çatladı. Oyüzden düzenli ilişki tavsiye ederim.mutlaka rahim filmi çektir.bir arkadaşımın 4 yıldır bebeği olmuyordu rahim filminden 2 3 ay sonra hamile kaldı.keza benimde öyle oldu .
Geldiği gün değerlendirmelisin.saati yok.ama o gün olmalısın mutlaka sanırım 24 saat bir gün süresi var diye biliyorumAyyy ne güzel darısı basımıza inşallah
Ben de okumaya başladım devamlı istemsiz o psikolojiye girmek hiç istemiyorum ama bilmiyorum daha yeni olduğum İçin birde şimdi regl dönemim sonrasında seninnde dediğin gibi yapmak gerek galiba illa o günleri beklememem gerekiyor galibaBen henüz anlamıyorum ya yumurtam çatlar kasım ağırır aslında bazen cok akıntı ağrı oluyor demek o zaman catlıyor ben yeni heni öğrendim buralardan okuyarak
Birde tam o akıntı geline falan mı hemen birlikte olmak gerekiyor yani saati de mi var acaba bunun ben baya sığ kalıyorum galiba
Geldiği gün değerlendirmelisin.saati yok.ama o gün olmalısın mutlaka sanırım 24 saat bir gün süresi var diye biliyorum[/QUOT
Hem kendimi dinleyip takip edip hemde Ovülasyon testleriyle ve sık ilişki ile sanırım çözebilirim Bu ayı böle bir deneyelim bakalım cok sagol canım
Benimde sağ da 3 solda 5cm çikolata kistim var 5 kez ayrı doktora gittim son 6 ayda sürekli kistin var diyip direk ameliyata yönlendirdiler ne test ne başka bişey birsürü arastırma yaptım yeni evli çocuksuz çiftler için hemen ameliyat önerilmiyor diyorlar ama hiç öyle birşey yok direk ameliyat diyorlar okadar aklım karıştı ki son gittiğim doktor hayret ki rahim filmi çekelim dedi onunda randevusunu alıcakken alet bozuldu dediler 2 aydır bekliyorum simdi de korona dan sebep gitmeye korkuyorum burda sizin gibi umut verici yazılar okuyunca seviniyorum fakat 5aydır korunmadıgımjz halde gebelik olmadı ve sürekli stres oluyorum ne yapacagımı bilemediğim içinSağ yumurtalıkta 3.5 cm kistle kendiliğinden hamile kaldım şuan 3.5 aylık bebeğim 2.5 yıllık evliyim kist olduğu için doktorum 6ay dene olmassa tedaviye başlarız demişti 4.ayda hamile kaldım yaptiklarim sadece düzenli beslenme hergun 1 saat bisiklet sürme folik asit ve d vitamini kullanmak oldu
Size deneyin 6 ay demişler bana hiç öyle diyen bile olmadı rutin kontrole gittim hamile kalmayı düşündüğüm için orda çıktı şaşırdım sürekli denediniz de olmadı mi diye soruyorlar sözde hamile kalmadan kontrole gelin derler ama doktorlar bile alışmış artık hamile olunca giden insanlaraSağ yumurtalıkta 3.5 cm kistle kendiliğinden hamile kaldım şuan 3.5 aylık bebeğim 2.5 yıllık evliyim kist olduğu için doktorum 6ay dene olmassa tedaviye başlarız demişti 4.ayda hamile kaldım yaptiklarim sadece düzenli beslenme hergun 1 saat bisiklet sürme folik asit ve d vitamini kullanmak oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?