- Konu Sahibi kirmizisilgi
-
- #1.401
ponarancım sabahdır bekliyorum herşeyin yolunda gitmesine kızımızın iyi olmasına çok sevindim.kg sen zaten zayıf olduğunu söylemiştin zayıf yapılı insanda neden problem yapıyolar ki kg yu.hayret bişi.ben şu kan şurublarına başladım kg yaptı mesela. kimse keyfinden kg almıyor zaten.bende doktorla problem yaşıycam kg konusunda biliyorum.bu şurub ve iğneler şişirdi beni çünkü.bunlara başladığımdan bu yana 3 kg aldım.
rapor işinin yolunda gitmesi iyi olmuş.bu konuyla ilgili bir ayrıntı varmı bana söyliyeceğin.çünkü bende çalışabilir raporu alıcam senin gibi.
o zaman başdan tutmuşum tavsiyeni doktorum devlet hastanesinde zaten özelinde muayene oluyorum heray tahlillerim hastanede oluyor.kaçıncı haftanda çalışabilir raporu almış oldun ponarancım.
sweethome 4 ay once birsey yok dediyse dr. bence endiselenme. yani benim oyle adet donemi ve oncesinde cok agrisi olupta kisti ya da cikolata kisti olmayan cook arkadasim var. piyango arada vuruyor, no panic :) ama dr.a gitde icin rahat etsin..insallah sorun cikmaz..yav korkuyorum arkadaşım.hani yaş olmuş 34 dedim ya bu yaştan sorna tedaviye başlayacağım derse olduğum yerde kalırım yani.
ben 4 ay önce gittim, alttan muayane etti işte br şey yok dedi kasık ağrım var deidm ,geçmişte kist oluştuğu içinde şüphe duyuyorum deidm.kasık ağırma gazdır dedi.
sadece yumurtlama kisti görüdm çok az, oda geçer dedi
neyse sevinmiştim.
2 aydır be bu garib ağrı ile şüphelnemye başaldım.yani ben 3 aydır hep hamile olmayı umud ederk deet olmamayı istiyorum oda biraz sorunlu geliyor ,ay of içiniz sıktım sabah sabah sizinde
ama ramazandan sonr agideceğim inşallah tşk.ler arkadaşalr
herkese benden de günaydın.umarım hepimiz için güzel bir gün olur.izmir de hava bugün de çok sıcak olacağa benziyor...allah,hamişlere yardım etsin....ilerleyen saatlerde görüşmek üzere:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?