Bu mesaja cevaben yazmistimBu arada 11 tane iyi kalite wmbriyom var şu anda
#hidrosalpenks #tüpbebek #çikolatakisti #kist #geçicimenapoz
Şimdi hangi aşamadasınız???Bu mesaja cevaben yazmistim
Şimdi hangi aşamadasınız???
Ayrıca gittigim doktorlarin hicbiri kistlerime dokunmayi dusunmediler. Bu kadar doktor yanılıyor olamaz herhalde diye düşündüm en sonundaŞimdi hangi aşamadasınız???
Kist büyüklüğünüz ne kadar peki onla ilgili olabilir?Ayrıca gittigim doktorlarin hicbiri kistlerime dokunmayi dusunmediler. Bu kadar doktor yanılıyor olamaz herhalde diye düşündüm en sonundainsallah sonu guzel olur herkes icin
Benimkiler buyuk maalesef. Sagda 4.5, solda 1,5 civari. Doktora ben de sordum bunlar engel olur mu diye. Olmaz dedi.Kist büyüklüğünüz ne kadar peki onla ilgili olabilir?
Bana da öyle söylüyor solda 6 cm var umarım engel olmaz.çok okudum forumu.iki türlü de deneyn varBenimkiler buyuk maalesef. Sagda 4.5, solda 1,5 civari. Doktora ben de sordum bunlar engel olur mu diye. Olmaz dedi.
Aynen. Herhalde o gecici menapoz olayi da cok kolay bi sey degil mi artık nedense dengeyi bozmak istemiyorlar sanırım. Siz de transfer mi bekliyorsunuzBana da öyle söylüyor solda 6 cm var umarım engel olmaz.çok okudum forumu.iki türlü de deneyn var
Evet adet olmayı bekliyorum.birçok kişiyle konuştum geçici menapoz uygulamışlar. Ama bir kişinin de bütün değerlerini bozmuş uygulanmadan transfer olunca pozitifi görmüş.o benim umudum olduAynen. Herhalde o gecici menapoz olayi da cok kolay bi sey degil mi artık nedense dengeyi bozmak istemiyorlar sanırım. Siz de transfer mi bekliyorsunuz
Merhaba arkadaşlar. Ben yıllardır çikolata kisti mağduruyum.bu kist en sonunda hidrosalpenks yaptı ve sol tüpüm alındı. Bu süreçte 1 kez tüp bebek denedim ve negatifi gördüm.ameliyat sonrası tekrar deneyeceğim ama benim sorum şu doktor geçici menapoz uygulamayacak.birçok kişide bu şekilde bir tedavi yöntemi denenmiş gördüğüm kadarıyla. Çikolata kisti olup hamile kalanlar tedavi sürecinde geçici menapoz uygulandı mı????????
Merhaba arkadaşım ,Merhaba arkadaşlar. Ben yıllardır çikolata kisti mağduruyum.bu kist en sonunda hidrosalpenks yaptı ve sol tüpüm alındı. Bu süreçte 1 kez tüp bebek denedim ve negatifi gördüm.ameliyat sonrası tekrar deneyeceğim ama benim sorum şu doktor geçici menapoz uygulamayacak.birçok kişide bu şekilde bir tedavi yöntemi denenmiş gördüğüm kadarıyla. Çikolata kisti olup hamile kalanlar tedavi sürecinde geçici menapoz uygulandı mı????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?