Çikolata Kisti Olanların Tüp Bebek Süreci

Fkorkmaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2017
33
13
38
Merhaba arkadaşlar. Ben yıllardır çikolata kisti mağduruyum.bu kist en sonunda hidrosalpenks yaptı ve sol tüpüm alındı. Bu süreçte 1 kez tüp bebek denedim ve negatifi gördüm.ameliyat sonrası tekrar deneyeceğim ama benim sorum şu doktor geçici menapoz uygulamayacak.birçok kişide bu şekilde bir tedavi yöntemi denenmiş gördüğüm kadarıyla. Çikolata kisti olup hamile kalanlar tedavi sürecinde geçici menapoz uygulandı mı????????

Bu arada 11 tane iyi kalite wmbriyom var şu anda
#hidrosalpenks #tüpbebek #çikolatakisti #kist #geçicimenapoz

Benim de çikolata kistlerim var maalesef tüp bebek surecindeyim su anda. Ve bana da gecici menapoz uygulanmadi

Ben varim.Banada uygulammadi o yuzden hic iicm rahat degil.Iki tarafta cikolata kistim var 2.5 cm civari.Rahim dinlendirme yapıldı gecen ay lucrin depot vuruldum.ama adet olmam icin yaninda hap verdi.yani menopoz uygulamadi.

Bana da öyle söylüyor solda 6 cm var umarım engel olmaz.çok okudum forumu.iki türlü de deneyn var
Aynen. Herhalde o gecici menapoz olayi da cok kolay bi sey degil mi artık nedense dengeyi bozmak istemiyorlar sanırım. Siz de transfer mi bekliyorsunuz

Aynen. Herhalde o gecici menapoz olayi da cok kolay bi sey degil mi artık nedense dengeyi bozmak istemiyorlar sanırım. Siz de transfer mi bekliyorsunuz
Evet adet olmayı bekliyorum.birçok kişiyle konuştum geçici menapoz uygulamışlar. Ama bir kişinin de bütün değerlerini bozmuş uygulanmadan transfer olunca pozitifi görmüş.o benim umudum oldu

canım buraya tıkla benım hıkayemı oku sana bıraz yardımcı olur belkı bu süreçte bende 5 ay once yıne tüp denedim olmadı sımdı dınlenıyoorum bırazda virüs azalsın tekrar tüp denemem olucak

Merhaba arkadaşım ,
Öncelikle geçmiş olsun. Benimde çift taraflı çikolata kistlerim vardı 5cm ve üzeri , tüp bebek denemem yumurta toplama süreci sonrası sonlandırıldı. Doktorum çikolata kistleri yüzünden yumurta kalitemin düştüğünü söyledi. Bana 6 aylık geçici menepoz tedavisi verdi . İlacı almadım Bile. Şuan 7 haftalık ikizlerime hamileyim :) nasıl mı oldu ?
1. kesinlikle günde ne kadar su içiyorsan bir kat daha fazla iç.
2. adetin başlaması ile soğan kürüne başla 7 gün
3. 7 günün bitiminde incir kürüne başla .
4. manevi destek olarakta hergün kenzül arş duasını okumanı tavsiye ederim . Elbette herşey Allah’ın izni ile. Rabbim sana da inşallaj nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…