- Konu Sahibi yagmurbebek
-
Bu yazdıkların birebir benim durumumla aynı..Bende Mart'ta 1 aşılama yaptırdım malesef negatif..Daha fazla aşılamayla oyalanmak istemedim şimdi tüp bebeğe başladım.. Allah hakkımızda hayırlısını versin..İnşallah bir an önce bizde bu mutluluğu yaşarız..2,5 yıllık evliyim ve 2,5 cm.lik bir çikolata kistim var. Gittiğim bir sürü doktorun bu boyutta bir kistin gebeliğe engel oluşturmayacağını söylemesine rağmen gebelik hiç olmadı. Hormon değerlerim, rahim filmim, yumurtlamam, herşey normal
İnşallah şirine81 teşekkürler. Tanışımızın kızında 5cm.lik bir çikolata kisti vardı ve evlendikten 3 ay sonra hamile kaldı. Bunu yeni duydum ve çok şaşırdım. Böyle örnekler de var tabi. Ama benim için mümkün görünmüyor bu kadar zamandan sonra. Sende yapışıklık falan varmıydı bu yüzden mi laparoskopi oldun canım
Burada Hemen Hemen Hepinizin Yazdiklarini Okudum.ben 6 Gün önce öğrendim. çok Yeniyim Daha. önümüzdeki Hafta Karar Vermiş Olduğumuz Dr. Dan Randevu Aldik. Aslinda Hala Inanamiyorum Bunu Yaşadiğima. Olumlu Olan Arkadaşalri Okudukça Moral Buluyorum. Keşke Herkes Olumlu Sonuç Alsa.ama Başarizilik Mesajlarini Okuduğumda ümidimi Tekrar Yitiriyorum.ilk Ameliyatımdan önce Yapışıklık Yoktu Sadece Kistleri Almışlardı Ancak Daha Sonra Kist Tekrarlayınca Sol Tüpü Tıkadı Yapışıklık Oluştu Tekrar Laparoskopi Demişlerdi Ancak Ben Tüp Bebek Yaptırdım Gebelik Oluştu Ancak 8 Haftalıkken Düşük Yaptım Sebebi Ise Kist Ve Tüpün Içindeki Sıvı 2. Tüp Denemem Negatifti Bende 3. Yatırmadan önce Laparoskopiyle Tüpü Aldıracagım.anlatmak Istedigim Aşılamayla Fazla Zaman Kaybetme Tüp Bebekte Bile Sonucu Etkileyebilen Bir Hastalık Bu. Allah Yolunu Açık Etsin.
Selam arkadaşlar. Öncelikle sabırla ve cesaretle bu zor süreci aşmaya çalışan tüm arkadaşların Allah yardımcısı olsun. Umarım bir gün bizde dünyanın en güzel duygusunu yani anneliği tadabiliriz. 2,5 yıllık evliyim ve 2,5 cm.lik bir çikolata kistim var. Gittiğim bir sürü doktorun bu boyutta bir kistin gebeliğe engel oluşturmayacağını söylemesine rağmen gebelik hiç olmadı. Hormon değerlerim, rahim filmim, yumurtlamam, herşey normal.Geçen ay ilk aşılamamı yaptırdım ve sonuç negatif. Ara vermeden 2. aşılamaya geçiyoruz. Dün 75 lik gonal f kullanmaya başladım yeniden. Bakalım hayırlısı. Merak ettiğim endoyla yani çikolata kistiyle aşılamadan olumlu sonuç alanlar var mı? Paylaşırsanız sevinirim...
merhaba kızlar,bende şuanda 5-6 tane basit kist sağ yumutalıkta 1,solda 2 tane çikoltala var. soldakiler bu ay oldu.canım çok sıkkın,doğum kontrol hapı kullanıyorum.eşimin sperm hareketliliği tam sınırda ve sperlerde yan yana yapışıklık görülmüş?????bana da dr direk tüp bebek dedi. evliliğim tam oturmadı,bunu beklerken bebek sahibi olma şansım azalıyor.... dahası iç kısımlarda ve karında yapışıklık olduğu için acaip sancı çekiyorum,idrar yapamıyorum. ne yapacağımı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?