- 14 Aralık 2017
- 2.448
- 1.646
- 63
- Konu Sahibi yagmurbebek
-
Merhaba nehira senin daha çok yeni galiba ama yaşım var diyorsun doktor ne diyorsa onu yap canım.bende bir yıldır uğraşıyorum aynı senin gbi çalışyorum sürekli bu yumurta takibinde izin almak o kadar zor oluyorki seni anlayabiliyorum. Bn artık söylemek zorunda kaldım tedavi goruyorum diye ama bu seferde çocuğu olmuyor diye konuşmalara başladılar.umrumda bile değil artık.bn 2 ay sonra tüp bebeğe geçiyorum cnki geçen ayki aşılamam da tutmadı doktor artık zaman kayıp etmeyelim desi benm yaşında 29 oldu cnki tüp bebekte yaş faktörü çok önemli yumurta rezervlerini artık kistler zayıflatmaya başlamış dedi.o kadar zor ki bu süreç rabbim herkeze sabır versin
Ayyy inanmıyorum allahım aynı durum :))) bnde bu hafta yumurta takibinden 2 kere gittim ya insanlar şuan bana ya hamiledir bu yada düşük yaptı ondan izin alıyor düşüncesindeler . Sanki hayatımdaki bütün gelişmelerden işyerindekileri haberdar etmek zorundayım çok garip. Ve ben kimseye gidip böyle özel şeyler soran biri değilimdir o yüzden aşırı garip geliyor npcan. Tüp bebek yapılacağı zaman yıllık izin kullan gitsin, ben o aşamaya gelmem inşallah diye dua ediyorum ama gelirsem yıllık izin kullanırım. İşyerini mi çekecem.Bn 1 yıldır iş yerinden bu dertten çekiyorum sonuçta yeni ewlisin her doktora gittiğimde hamilesin diolar.asilama yaptirdim inan binbir türlü yalan söylemek zorunda kaldım iş yerine ama yumurta takibi yapıldığında doktor 2 günde bir cagirdi biraz anlamaya başladılar hatta çocuğun mu olmuo dediler o yüzden seni cok iyi anliyorum.bir bucuk ay.sinra tüp bebek yapilcak ne dicem blmiom ya da derim artık iş yerine ayıp degil günah degil napalim. Ama insan gene de çekiniyor.bn de rahim filmi cekindim 2 ay önce ama hemen ise gttim yatmadım bile düşün mr çekincem dedim işyerine neler neler düşün.arkdaslarimda meraklı sürekli soruyorlar bana bnde artuk kist tedavisi goruyorum dedim kist cıktı nabim.bu sürecimiz çok zor inan rabbim yardımcımiz olsun
İnsanlar sadece konuşmayı bilir, özel hayatmış mahrem alanmış bilmezler. Kendileri ile ilgili olunca bilinmesini istemezler, ama başkasının hayatını bilmek isterler, empati yoksunu insanlar. Valla ben bu gidişle birini tersleyecem o olacak :) anca ondan anlarlar :)Vala canım yıllık izn kullanmam da 5 gün rapor alirim cnki çok önemli benim için tüp bebek dönemi fazla yatmakta çok iyi değilmiş öyle diolar. Ama sürekli düşünüyorum napcam diye millet arkamdan sürekli bu kiz ne yaptırdı acaba hamilemiki rapor aldı dicekler veya çocuğu olmuyordu kesin dicekler çok kötü bir durum.aslinda tup bebek gayet normal ama bunu insanlara anlatmak zor
Ayyy çok sağollCanım aşılama çok kolay bn iki kere oldum tutmadı ıste.5 dk da yapilio bi yarim saat doktor seni yatırıyor.tabi o gün biraz dikkat etmeye bak bn isten beri gitmiştim aşılama yaptırmaya saat ikide yapılmıştı ama sonra gtmedim ise mr cekindim dedimertesi gün gttim ama ise. Hafif bi kanama oluyor ama geçiyor bide adet ağrısı gbi ağrı başka bişey yok yani hiç korkma.rahim filmi bile daha zor düşün ki bn onu narkozlu çekinmistim
Ay bugün bana çok faydalı bilgiler verdin çok sağol :) bak ben de kesin dayanamayıp erken yapardım testi , iyiki söyledin hayal kırıklığı yaşardım sonra, 9 gün sonra silik çıktığına göre acaba daha erken yapsan daha koyu mu çıkacak çok ilginç ,allahım cumartesiden sonra koskoca 2 hafta nasıl geçer neyle oyalancam dikkatimi nereye versem abooooooYani bir bucuk gün dinlencen bak sen bem onu bile yapamadım ertesi gün gttim.canim onu sama doktor söyler ama genelde aşılamadan 12 yada 14 gün test yap dicek sana doktorun tabi bu kişiden kişiye gore değişir tutma olasılığı. Bn dayanamayıp 9 gün yapmıştım baktım silik çizgi cıktı umutlandım megersem catlatma ignesinde bta hgc hormonu olduğu icin çıkmış. En garanti 12 ile 14 gün arası zaten adet olursan olmucak.adetin gecikmesini bekle dedigim gibi doktorun sana söyler bunları hep sor bn bazen unutuyordum doktora söylemeyi .internetten bakıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?