- Konu Sahibi yagmurbebek
-
bendede sağ yum. 3 cm çikolata kisti var.bu ay soldada 2 tane çıktı.aşılama deniyoruz bu ay.tüpler açık bakalım kısmet.bu çikolata kisti beni düşündürüyor aşılama ile olmazsa tüpe geçeceğiz
arakadaşlar bende çukulata kist endomet.hastasıyım 27 yaşındayım 20 yaşında açık ameliyatla 15 cm,13 cm ve 7 cm 3 kist alındı 25 yaşında evlendim geen seneden beri tedavi görüyorum doğ.kont. hapını bıraktım (kist için kullanıyordum) ve kist tekrar çıktı önce 2 cm di ve bu şekilde hamile bırakıcaz dedi ancak 1 ay sonra 4 cm oldu ve bu şekilde hamile kalamazsın aşılama tutmaz dedi doktor bende laparoskopi ve histereskopi oldum herşey normal tüpler açık yumurtalıklarda hormon rezervi iyi bu ay aşılamam olucak.V ede zamanla yarışıyoruz çünkü bu lanet olası tekrar çıkıyor 3 yıllık evli olmadığımız için devlet tüp bebek ilaçlarını karşılamıyor doktor ilk aşılmadan sonra olmazsa 6 ay bırakcaz dedi korkum tekrar çıkması bugün klomen adlı ilacı kullanmaya başladım günde 2 tane inşallah yumurtam oluşur.
ilk aşılama denememde olmadı.sağda 1 solda 2 tane çik.kisti var.şimdi sağda 2 solda 2 tane over kisti mevcut.onların gitmesini bekleyecem sonra tüp bebek.aşılamadan önce 5 tane yumurta vardı acaba bu 4 kist o çatlamayan yumurtalar mı
:Saruboceq:
arkadaşım
ilk aşılamada olmazsa tüp bebek yaptır(imkanın varsa),güzel haberlerinizi bekliyoruz..
Selam arkadaşlar. Öncelikle sabırla ve cesaretle bu zor süreci aşmaya çalışan tüm arkadaşların Allah yardımcısı olsun. Umarım bir gün bizde dünyanın en güzel duygusunu yani anneliği tadabiliriz. 2,5 yıllık evliyim ve 2,5 cm.lik bir çikolata kistim var. Gittiğim bir sürü doktorun bu boyutta bir kistin gebeliğe engel oluşturmayacağını söylemesine rağmen gebelik hiç olmadı. Hormon değerlerim, rahim filmim, yumurtlamam, herşey normal.Geçen ay ilk aşılamamı yaptırdım ve sonuç negatif. Ara vermeden 2. aşılamaya geçiyoruz. Dün 75 lik gonal f kullanmaya başladım yeniden. Bakalım hayırlısı. Merak ettiğim endoyla yani çikolata kistiyle aşılamadan olumlu sonuç alanlar var mı? Paylaşırsanız sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?