ÇİKOLATA KİSTİ OLUP CA125 TESTİ 100 ÜZERİ ÇIKAN VAR MI ?

Bu konu hakkında yaşamış birilerinden bilgi almak içimi dahada rahatlatacak sanırım
Merhabalar. Benim de 101 çıkmıştı. Medicalparkta yaptırmıştım. Çikolata kisti olan kişilerde ca nın yüksek çıkması normal miş. Hatta o zaman dr sigara içenlerde veya çok stres altındaki kişilerde dahi yüksek çıktığı olur demişti. Yaklaşık 1 sene sonra florance Nightingale de aynı tahlili yaptırdım, orda 36 çıkmıştı. Hastaneye göre de değişiyor değer sanırım. En doğru bilgiyi dr un verecektir ama fazla sıkıntı yapma derim çünkü aynı durumu o dönem bende yaşadım

Merhabalar. Benim de 101 çıkmıştı. Medicalparkta yaptırmıştım. Çikolata kisti olan kişilerde ca nın yüksek çıkması normal miş. Hatta o zaman dr sigara içenlerde veya çok stres altındaki kişilerde dahi yüksek çıktığı olur demişti. Yaklaşık 1 sene sonra florance Nightingale de aynı tahlili yaptırdım, orda 36 çıkmıştı. Hastaneye göre de değişiyor değer sanırım. En doğru bilgiyi dr un verecektir ama fazla sıkıntı yapma derim çünkü aynı durumu o dönem bende yaşadım
cevabın için teşekkürler. Bu kistlerde fazla çıktığını söyledi doktorum ama benim 200 küsür. Belkide çift taraflı olduğu için iki katı yüksek çıkmıştır. yada iltihabik durumlar fazla derinlerde biyerlerde :)

peki nasıl bir tedavi uygulandı. Sizede hemen felaket tellalığı yaptılar mı :)
Kan tahlilimin yapıldığı hastanedeki doktor evet, beni oldukça korkuttu. Vakit kaybetmemem gerektiğini söyledi. Ertesi gün başka bir doktora gittim. O da acil olarak laparoskopi olmamı söyledi. 2 gün içinde ameliyat oldum. Benim irili ufaklı bir sürü kistim vardı. Hatta öyle ki, apandistime ve bağırsağıma dahi yapışmışlardı. Ayıramadıkları için apandistimi de almışlardı.

Back
X