Çikolata kisti olup gebe kalamayanlar?

Ben denedim hiç işe yaramadı. Polen faydalı bir şey tabii yiyin bir şey olmaz. Arı sütü de günde unuttum ama 4-5 ml içmek gerekiyordu gibi kalmış aklımda. Servet ödemiştim. Bu hastalık kesinlikle yumurta kalitesini düşürüyor

Ben onu da içtim. Yüksek dozda bir şeyle karıştırıp içiyordum. Unuttum adını. Tüp bebekten önceki ay yaptım. Tedavi esnasında bıraktım. Hamile kaldım çok şükür. Zencefil de çok tüketmiştim. Enflamasyona bire bir.

Allah şifa versin doktorumda bana bunu söylüyor seni ameliyat etsemde bu yine olacak, hatta rahim yumurtalık temizlesem yine atlatamayabilirsin diyor, illet gibi birşey malesef, peki hamile kaldın mı hiç ?
Hamile kalıp Doğum yapınca geçiyor. Allah’ın izniyle öyle kurtulursun sen de

Hamile kalıp Doğum yapınca geçiyor. Allah’ın izniyle öyle kurtulursun sen de
inşallah canım, rabbim evladını sana bağışlasın
ben henüz başlamadımm tüp bebeğe ama başlayacağım gibi görünüyor
ancak senin gibi 6 kez deneme şansım olmaz sanırım
hayırlısı olsun canım nasipte ne varsa o oluyor
rabbim hepimize kolaylık versin inşallah

Reactions: 9ay
benim 6.da tuttu. Çabuk pes etme

Merhaba sizin 2. Çocuk için denemeleriniz başladı sanırım. Tedavinizi nerede yapacaksınız? İlkinde hangi merkezde hangi yöntemle başarılı olmuştunuz?

Reactions: 9ay
Daha önce yazdım mı bilmiyorum ama benim de ilk 2 deneme normal kısa protokol oldu 2 tane iyi kalite blast transferi ama sonuç kimyasal gebelik. 3.tedavide baştan geçici menapoz uyguladık ama yumurtalıklar da fazla baskılandı çok az yumurta oldu sonuç negatif şimdi 4.tedavide bu sefer başta yumurtaları topladık embriyolar donduruldu şimdi geçici menapoz ile kisti bakılıyoruz (3 ay) sonra transfer. İnşallah bu sefer tutar

Allah gönlünüze göre versin. En yakın zamanda bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

eşimde translokasyon sebebiyle 4 kez tüp bebek tedavisi uygulandı 4. de 1 tane sağlıklı embriyo geldi ama o da tutunmadı ve bu süreç içinde çikolata kisti çok hızlı büyüyünce kapalı ameliyat oldum 8 ay doğum kontrol hapı kullandım adet olmadım bu ay 5. deneme için gittiğimizde sağ yumurtalığımda sadece 3 yumurta vardı solda hiç yok amh 0,66 ben de doktorda şok olduk çünkü ben de pko var sağda bu kadar az olması imkansız dedi önümüzdeki ay yeniden bakılacak şimdi kafayı yemek üzereyim 4 yıl önce sapa sağlam iken bu duruma geldim ne yapacağımı bilmiyorum

Malesef ki çikolata kisti Yumurtalık rezervlerini zaman içerisinde olumsuz etkiliyor, heleki ameliyatla alınınca size uygun tedaviler ile elbette sağlıklı embriyo elde edilir sadece biraz daha zorlaşıyor işler...

Canim ayni seyleri yasiyoruz 4 yildir ugrasiyorum olmuyor cocugum,3 asilama 2 tup hep olumsuz cikolata kisti nedeniyle. Yumurtalarim cok ama kist kalitesini dusurdugu icin tutunamiyorlar sanirim. Simdi izmirde yeni tedaviye basladim 3 aydir gecici menopozdayim kist kuculsun diye devaminda 3.tup icin tedaviye basladik. Sende vazgecme,cok zor biliyorum ama dayanmak zorundayiz

Sana baştan mı yapıldı geçici menapoz cnm? Benim yum toplamadan sonra başladık

Sana baştan mı yapıldı geçici menapoz cnm? Benim yum toplamadan sonra başladık
Evet canim bastan yapildi. Her ay ayni gun igne oldum 3 igne yani toplamda. Ignelee bittikten 15 gun sonra yumurta gelistiriciye basladik tahminen haftaya opu olucam . transferde vucudumun duruma gore bakalim nasipse

Evet canim bastan yapildi. Her ay ayni gun igne oldum 3 igne yani toplamda. Ignelee bittikten 15 gun sonra yumurta gelistiriciye basladik tahminen haftaya opu olucam . transferde vucudumun duruma gore bakalim nasipse
Şimdiden hayırlısı olsun cnm. Ben de 3 haftada bir yaptırıyorum iğneyi. Eylülde transfer

Şimdiden hayırlısı olsun cnm. Ben de 3 haftada bir yaptırıyorum iğneyi. Eylülde transfer
Amin canim sagol. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun, her dr un farkli heralde bu menopoz tedavisi ben ayda bir kere oldum birde ilk ignemi vuruldugum ay tek seferlik visanne diye bir ilac kullandim

Amin canim sagol. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun, her dr un farkli heralde bu menopoz tedavisi ben ayda bir kere oldum birde ilk ignemi vuruldugum ay tek seferlik visanne diye bir ilac kullandim
Evet cnm her doktor biraz farklı uyguluyor ama hepsinin etkisi aşağı yukarı aynı. Ben visanne kullanmadım. Bu arada benim ara ara idrara yolu enfeksiyonu, kasıkta ağrı vs oluyordu meğer idrar kanalında böbrek taşı varmış, çikolata kisti idrar kanalını daralttığı için düşemiyormuş dün operasyonla alındı. Bu kistler her türlü insana bela

Cok gecmis olsun canim benim. Rabbim acil sifa versin. Aynen kist demek sorun demek. Insllh tez zamanda anne olup kurtuluruz bu kistlerden

Bende sizinle aynı problemi yaşıyorum. Amh im iyi yumurta üretiyorum ama embriyolar 5. Güne gidemiyor, 3. Gün transfer edilen embriyo ise tutmadı. Geçen hafta doktorumu değiştirdim. Kist aspirasyonu ve tanısal histeroskopi yapıldı. 3 ay minovera diye bir ilaç kullanacağım.

Ben de gece idrara çıkmasam O kadar çok şişkinlik ağrı oluyor ki sanki saatlerce sıkışmış gibi uyanıyorum Allah hepimize yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…