• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti olup klomen ve ovitrelle ile hamile kalan var mı?

Allah yardımcımız olsun...maliyet konusunu görüştüm süreç olarak yumurta takibi gibi olacakmış yani yine klomen ve çatlatma iğnesi yalnız sonunda sperm yıkama olacakmış onun fiyatını sormadım. medikal park muayene ücreti 49 lira ben 1 aylık takipte 2 kere 49 tl verdim ilaçlarda fazla tutmuyor zaten. toplam taş çatlasın 200 tl harcamış oldum aşılamada ek olarak sperm yıkama ücreti vericem işte. 300 ü bulur herhalde aman olsun da ne kadar olursa olsun inan tüm maaşımı harcayabilirim. ev alacaktık ondan bile vaz geçtik eşimle tüm vaktimizi tüm paramızı bebeğe harcamaya karar verdik. Sen de şuan beklemedesin ne zaman adet olman gerekiyor? doktora ne zaman gideceksin?

ya benim arkadaşım aşılama yaptırdı 5 ay önce falan 2000 lira civarı para ödedik vs. dedi o da özeldeydi o sebepten sordum 200-300 se değer tabii özele de gidilir sonuçta. evet beklemedeyim şuan 10 gün kaldı adete ama pazartesi gidicm doktora yumurtlama olmuşmu diye test yapılacak. sonraki hafta bakalım nasip artık :)

aslında bi sürü şey yaptım ara ara... ama özellikle bir kür uygulamadım soğan haricinde. hayıt kullanmadım onu da bilmiyorum...
ilk gittiğim dr, aşılama ve hemen tüp bebek için ısrar edip duruyordu, eşim de ben de bunu düşünmedik, daha yaşımız 28di... umutsuz sinir bozucu ve paracı bir dr.du baktım anlamıyor dilimden, değiştirdim başka dr.a başladım ve daha en başta aşılama ya da tüp bebek düşünmediğimi belirttim neyse ki o da benimle aynı fikirde çıktı. sağolsun onunla yaptığımız takipte hamile kaldım hala onunla devam ediyorum doğuma da onu düşünüyorum kısmetse...
bu arada kafanıza göre bişey kullanmayın, mutlaka yan etkilerini araştırın, bir kaç basit örnek vereyim en sözü edilenlerden.
-bal, tarçın, çörek otu bir çok kişiye yaramış ama bize uymuyor çünkü kist büyütüyor.
-incir, havuç kürü bana uymuyordu çünkü prolaktin hormonum yüksekti ve bunlar daha da yükseltiyor otomatik olarak prolaktin yüksekken hamile kalma şansımız tersine daha da düşüyor.
-soğan kürünü ilaç kullanıp korunma gerektiği dönemde yapmıştım, soğan rahim temizlediği için düşük ihtimalde olsa şayet hamile kaldı isen düşük yapma ihtimali oluyor. o nedenle takiplerde bu kürü de yapmıyoruz.
kısacası çevrenizden ya da internetten öğrendiğiniz kürlerin iyice yan etkilerini araştırmadan yapmayın.
mümkün olduğunca sağlıklı ve doğal beslenmeye çalışın.
ve bence rahim filmi çektirmediysen en kısa zamanda çektirin.
hadi bakalım inşallah en kısa zamanda güzel haberlerle gelirsiniz :) bol duayı unutmuyoruz bu arada...

ooo neler yazmışsın açıkçası ben burda yumurta büyütme için faydalı diye bal tarçın çörekotu kullandım 3 ay adette başlayıp sonrasında soğan suyu kullanıyordm. Allahtan soğan işe yaradı da küçüldü ama acaba o karışımı kullanmasaydım daha çok mu küçülürdü :(
-birde ben klomeni ilkkez kullandm soğan suyunu kullanıp kullanmamakta tereddüt ettim bende forumda birkaç arkadaş ibrahim saraçoğluna mail atmış düşüğe sebep olup olmayacağı ile ilgili ve hepsine de düşüğe kesinlikle sebep olmaz ama hamileliği öğrendiğinizde bırakın demiş.
ben de bugün tekrar adete 10 gün kaldığı için başladım ama hala bi sıkıntım var yinede :(

ya benim arkadaşım aşılama yaptırdı 5 ay önce falan 2000 lira civarı para ödedik vs. dedi o da özeldeydi o sebepten sordum 200-300 se değer tabii özele de gidilir sonuçta. evet beklemedeyim şuan 10 gün kaldı adete ama pazartesi gidicm doktora yumurtlama olmuşmu diye test yapılacak. sonraki hafta bakalım nasip artık :)
senin bu testlerini doktorum bana yapmıyor ama bu hafta sorucam. arkadaşının hangi hastaneye gidiyormuş? çok şaşırdım. bende dediği gibi daha yaptırmadım ama süreçte tam belli olur ücret. regl bugün geldi doktor 1. veya 2. günü gel demişti bugün cumartesi yarın pazar 3. günü gidicem pazartesi inşallah çok bi sorun olmaz ya:(

ooo neler yazmışsın açıkçası ben burda yumurta büyütme için faydalı diye bal tarçın çörekotu kullandım 3 ay adette başlayıp sonrasında soğan suyu kullanıyordm. Allahtan soğan işe yaradı da küçüldü ama acaba o karışımı kullanmasaydım daha çok mu küçülürdü :(
-birde ben klomeni ilkkez kullandm soğan suyunu kullanıp kullanmamakta tereddüt ettim bende forumda birkaç arkadaş ibrahim saraçoğluna mail atmış düşüğe sebep olup olmayacağı ile ilgili ve hepsine de düşüğe kesinlikle sebep olmaz ama hamileliği öğrendiğinizde bırakın demiş.
ben de bugün tekrar adete 10 gün kaldığı için başladım ama hala bi sıkıntım var yinede :(

evet Saraçoğlu öyle söylüyor ama dikkatli olmakta fayda var, düşük yapanlarda olmuş ben rastladım hep burada...

senin bu testlerini doktorum bana yapmıyor ama bu hafta sorucam. arkadaşının hangi hastaneye gidiyormuş? çok şaşırdım. bende dediği gibi daha yaptırmadım ama süreçte tam belli olur ücret. regl bugün geldi doktor 1. veya 2. günü gel demişti bugün cumartesi yarın pazar 3. günü gidicem pazartesi inşallah çok bi sorun olmaz ya:([/QUOTE]

o da kocaelide medikale gitti diye biliyorum ama. tekrar gittiğinde detaylı sorarsın artık belki yatış falan veriliyodur ondan da artabilir maliyet emin değilim ama. 3. gün çok sorun olmaz sanırım sıkıntı yapma. inşallah iyi sonuclar alırsın bu sefer.

evet Saraçoğlu öyle söylüyor ama dikkatli olmakta fayda var, düşük yapanlarda olmuş ben rastladım hep burada...

:( ya vallahi kararsızım eğer bu tutmazsa bari kistim küçülsün istiyorum. acaba günde 1 defa mı yapsam. kafam karman çorman Allah akıl fikir versin bana inşallah. :(

o da kocaelide medikale gitti diye biliyorum ama. tekrar gittiğinde detaylı sorarsın artık belki yatış falan veriliyodur ondan da artabilir maliyet emin değilim ama. 3. gün çok sorun olmaz sanırım sıkıntı yapma. inşallah iyi sonuclar alırsın bu sefer.[/QUOTE]

ben bu gün gittim doktora gonal-f verdi 280 tl civarı ödedim bu aşamada klomen vermiyormuş doktor. ilk iğnemi vurdurdum bugün hayırlısı olsun inşallah sen ne yaptın canım sonuçların nasıl bugün sende gidecektin?

ben bu gün gittim doktora gonal-f verdi 280 tl civarı ödedim bu aşamada klomen vermiyormuş doktor. ilk iğnemi vurdurdum bugün hayırlısı olsun inşallah sen ne yaptın canım sonuçların nasıl bugün sende gidecektin?[/QUOTE]

hadi inşallah hayırlı sonuçlar alırsın hayırlı haberlerini bekliyrm. ben de diğer sayfada dediğim gibi progesteron testi yaptırdım gebelik testi için de pazartesiyi bekleyeceğim.

Çikolata kisti varken klomen kullanirsak kist daha fazla buyumeizmi...bilginiz varmi..kllomen denesem mi diyorum ama kistler dahada buyurse diye korkuyorm

Back
X