- 17 Ekim 2019
- 180
- 85
- 98
- Konu Sahibi perikizi__
-
Merhaba) benim 2 yumurtalığımda da çikolata kisti var 3 aylık evliyim 2 aydır korunuyorduk doktor muayinesinde öğrendim kistlerimi. Doktorum ameliyat değilde hemen hamile kalmaya çalışmamı söyledi ilaçlar yazdı. Çikolata kisti varken Ovulasyon testi yapıp hamile kalanlar varmı? Bende denemek istiyorum bu ay
[/QUOTE kaç cnm kistleriniz]
İnşallah canım.. sendede mi kist var?İnş tutar
Evet bende de kist var.İnşallah canım.. sendede mi kist var?
Ovulasyon testi pozitif miydi o bir yumurtayı gordugunuzdeSolda 4,5 cm sağda 2 tane var ama küçük ölçüde yumurtlama takipi yaptık dominant 1 yumurtam oluşmuş ovulasyon testi ile takip edib ayni günü değerlendirdim bakalım netice ne olacak
Ovulasyon testi pozitif miydi o bir yumurtayı gordugunuzde
Soğan kürünü denedinmi hiç? Ben 7 gündür yapıyorum inanılmaz bi akıntım var ve bazende kistlerimde ağrılar hiss ediyorum. Bu ay söz verdim kendime kürü tamamlamadan doktora görünmeyeceğimEvet bende de kist var.
Soğan kürünü geçen ay denedim ve adetimi baya bir geciktirdi hormonları tamamen bozacak diye çok korktum bir daha yapmayı düşünmüyorum akıntı flnda yapmadı bende muhtemelen bana yaramadı umarım size yararSoğan kürünü denedinmi hiç? Ben 7 gündür yapıyorum inanılmaz bi akıntım var ve bazende kistlerimde ağrılar hiss ediyorum. Bu ay söz verdim kendime kürü tamamlamadan doktora görünmeyeceğim
nasıl. Anlasiidi kist olduguSolda 4,5 cm sağda 2 tane var ama küçük ölçüde yumurtlama takipi yaptık dominant 1 yumurtam oluşmuş ovulasyon testi ile takip edib ayni günü değerlendirdim bakalım netice ne olacak
nasıl. Anlasiidi kist oldugu
benim yumirtlama donemlerin1cok ağrılı ama bende kist oldugu saptanamadı kackere vajinal1muayane oldum olsa cikarmiydi kesinAdet gecikmesi neden ile gitdiğimde doktor müayine etdi ve 2 tane çikolata kistim olduğunu söyledi . Başka türlü ağrı filan hiç hiss etmemişdim ağrısız acısız bi şekilde büyümüş
Ultrasonlamı oldunuz? Vajinal ultrason müayinesinde mutlka ama mutlaka görünürbenim yumirtlama donemlerin1cok ağrılı ama bende kist oldugu saptanamadı kackere vajinal1muayane oldum olsa cikarmiydi kesin
vajinalla oldum kist yokdediler ama başka arkadasta vajinalla gorulmuyor dediUltrasonlamı oldunuz? Vajinal ultrason müayinesinde mutlka ama mutlaka görünür
Normal karındanda ultrason yapınca bende kistlerim görüldü. Adet dönemin kaç gün sürüyor? Yani bi günlerinde bi değişme varmı?vajinalla oldum kist yokdediler ama başka arkadasta vajinalla gorulmuyor dedi
Adetdojemim maksimim 6gun suruyor son ikiaydir adetlerim 7gun geickiyir bununiicj adeti bkeliyorim hormontesti için.2aya kadar hep 28gunde birolurdimNormal karındanda ultrason yapınca bende kistlerim görüldü. Adet dönemin kaç gün sürüyor? Yani bi günlerinde bi değişme varmı?
Adetdojemim maksimim 6gun suruyor son ikiaydir adetlerim 7gun geickiyir bununiicj adeti bkeliyorim hormontesti için.2aya kadar hep 28gunde birolurdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?