- Konu Sahibi xsxeker pembe
-
Merhaba ben anlamadım 15cm mi 1,5 cm mi 15 çok büyük ondan...tüp bebek denedin mi çocuğun var mı? benim 2 overde de 6-7 cm kistler vardı aldırdım,1,5 ay sonra tekrarladı tek overde hem de 4cmdi...şimdi yine ağrı vs. şikayetlerim başladı...şeker pembe merhaba ben 7 sne önce açık ameliyatla (ki ozman 20 yaşındaydım) 3 adet 15 cmcivarında çukulata listi alındı sonra 25 yaşında evlendim ve evlenene kadar doğum kontrol hapı kullandım bu arada 7 senedir 3 ayda bir takrarlayan bir kist olduğu için kontrole gidiyordum.haziran ayında 4 cm tekrarladı ve laparaskopi oldum aynı anda histeroskopi de oldum yani tüplere kanallar bakıldı dün adetliyken hormon tahlili yaptırdım ve normal çıktı bu ay aşılama olucam onun için klomen adlı ilaca başladım günde 2 tane kullanıcam sonra yumurtalığın durumunu kontrol edicekler ve inşallah aşılama olucak.benim sana söyleyeceklerim bu hastalık malesef beklemeye gelmiyor bir an önce tahlillerini yaptır ve tüp bebek olmasa bile ilk aşamada aşılama olsun deneyin.Moral bozukluğu yaratmak istemem ama ki senin durumun benden daha iyi çünkü benim 2 ameliyatta yumurta rezervlerim zarar görümüş bağarsaklarıma kadar dağılmış yani bir an önce hamiş kalmalıyız yoksa yine çıkıcak bu hastalık böle...umarım herşey yolunda gider ve hamile kalırız..
Merhaba ben anlamadım 15cm mi 1,5 cm mi 15 çok büyük ondan...tüp bebek denedin mi çocuğun var mı? benim 2 overde de 6-7 cm kistler vardı aldırdım,1,5 ay sonra tekrarladı tek overde hem de 4cmdi...şimdi yine ağrı vs. şikayetlerim başladı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?