- Konu Sahibi xsxeker pembe
-
bende ameliyat oldum kistten dolayı üzerinden 1 yıl geçmeden hamile kaldım şu an 8 aylık bir oğlum var. doktorum doğumdan sonra hala yapışıklık olduğunu temizlediklerini söyledi.üstelik kist ameliyatında yumurtalığımın tekinide aldılar. allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
doğru 15 cm..acil bi şekilde hastanede açık ameliyatla alındı en büyüğü bu boyuttaydı 7 cm civarınnda 2 ad. daha vardı.2 si solda biri sağda.yumurta rezervimde düşüklük.çocuğum yok tüp bebeğe başladık şu anda istenilen tahlillerı yaptırıyoruz fakat aynı zamanda aşılam bölümünede gidiyorum daha önce dedim ya tüplerim açık bi de 2. ameliyatımdan sonra çıkan kistlerim kendiliğinden erimiş 2 aydır klomen kullanıyorum.3 gün önce yumurta çoğaltması için incir kürüne başladım ilaçla beraber etki etsin diye.çarşamba yumurta kontrolüm var eğer oluşursa aşılama olacak .olmazsa tüp bebek
seninde çocuğun yok galiba kaç yaşındasın eğer kistler erimiyorsa büyümeden tüp bebeğe başla..
başla demesi kolay ama son günlerde sinir olduğum başka konuda tüp bebek şartaları 3 yıllık evli olmadığım için devlet karşılamıyor ve masraf en az 5000tl.az kaldı zaten onun için ilk önce aşılama sonra tüp bebek diye düşündüm umarım doğru düşünmüşümdür
bi de sana tavsiyem soğan kürü yap ben yapmadım ama çok araştırdım.eğer ameliyattan sonra çıkan kistlerim erimeseydi soğan kürü yapıp sonra incir kürüne başlıycaktım ama doktor erimiş diyince direk incire başladım.nette bir araştır.zararı yok ki ne kaybedersin
arkadaşlar dedim ya incir kürüne başladım diye yumurta olmuş ve yarın aşılamam var çok mutluyum.kistlerden aşılamaya bile geçememiştik umarım sonucuda iyi olur.nasıl geçicek zaman bilmiyorum..
canım çok güzel bir haber, inşallah rabbim tez zamanda kavuşturur seni yavrularına opuyorumnanaktan
canım çok sağol,ben 27 yaşındayım,kistim ameliyattan sonra hemen tekrarladı,benimki de hızlı ilerleyen çabuk tekrarlayan kistler olduğu için bir de endometrimada erken menopoza girme riski olduğunu duyduğumdan dolayı ben hemen embriyo donduracağım.evlilikte 3. yıla da 1,5 sene var beklemeye korkuyorum paralı yaptıracağım, 5 milyar da çokmuş ama ne yapalım..bana sorarsan aşılamaya başladıysan dene 1 kere ama çok oyalanma,sende de endometrioma vardı sanırım aşılamada bizim şansımız düşük bence,o yüzden bir de aşılamaya para ve zaman harcamayı düşünmüyorum ben,ama tutarsa da çok iyi olur inşallah hamile kalırsın hemen canım..tavsiyelerin için çok sağol ben de deneyeceğim..doğru 15 cm..acil bi şekilde hastanede açık ameliyatla alındı en büyüğü bu boyuttaydı 7 cm civarınnda 2 ad. daha vardı.2 si solda biri sağda.yumurta rezervimde düşüklük.çocuğum yok tüp bebeğe başladık şu anda istenilen tahlillerı yaptırıyoruz fakat aynı zamanda aşılam bölümünede gidiyorum daha önce dedim ya tüplerim açık bi de 2. ameliyatımdan sonra çıkan kistlerim kendiliğinden erimiş 2 aydır klomen kullanıyorum.3 gün önce yumurta çoğaltması için incir kürüne başladım ilaçla beraber etki etsin diye.çarşamba yumurta kontrolüm var eğer oluşursa aşılama olacak .olmazsa tüp bebek
seninde çocuğun yok galiba kaç yaşındasın eğer kistler erimiyorsa büyümeden tüp bebeğe başla..
başla demesi kolay ama son günlerde sinir olduğum başka konuda tüp bebek şartaları 3 yıllık evli olmadığım için devlet karşılamıyor ve masraf en az 5000tl.az kaldı zaten onun için ilk önce aşılama sonra tüp bebek diye düşündüm umarım doğru düşünmüşümdür
bi de sana tavsiyem soğan kürü yap ben yapmadım ama çok araştırdım.eğer ameliyattan sonra çıkan kistlerim erimeseydi soğan kürü yapıp sonra incir kürüne başlıycaktım ama doktor erimiş diyince direk incire başladım.nette bir araştır.zararı yok ki ne kaybedersin
çok teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..aşılamam oldu herşey yolunda ama galiba çok takıyorum bazen çok umutlanıyorum bazen de çukulata kisti hastası olanların aşılamada şansının az olduğunu duyunca üzülüyorum günler zor geçicek ama beklemekten başka çare yok..
izmirde nerde oturuyorsun tedavi olduğun bir yer var mı?
canım şuanki süreçte olumsuz bişi düşünme, kasma kendini..Allah ım yollar inş.bebişini...
ben buca da oturuyorum..ameliyatımı ve aşılamamı şifa hast yaptırdım.dr.erol tavmergen..
sen?
aşılama olmadı tutmadı hamile değilim arkadaşlar ben egede infertilite bölümünde yaptırdım aşılamayı tüp bebek bölümünede kayıt yaptırdım erol hocanın sorumluluğunda bornovada oturuyorum bende.ben de 27 yaşındayım ama 2,5 yıllık evliyim şubatta 3 oluyor zaten eşimde ekimden sonra 2-3 ay yok asker olduğu için yurtdışına göreve gidiyor her halukarda onun için şubata kadar bekliycem eğer kist oluşmamışsa ekimde 1 aşılama daha yaptırayım diyorum sizce yaptırayım mı?çünkü ekimden sonra şubata kadar şansım yok eşim de yok bilmiyorum
canım şuanki süreçte olumsuz bişi düşünme, kasma kendini..Allah ım yollar inş.bebişini...
ben buca da oturuyorum..ameliyatımı ve aşılamamı şifa hast yaptırdım.dr.erol tavmergen..
sen?
aşılama olmadı tutmadı hamile değilim arkadaşlar ben egede infertilite bölümünde yaptırdım aşılamayı tüp bebek bölümünede kayıt yaptırdım erol hocanın sorumluluğunda bornovada oturuyorum bende.ben de 27 yaşındayım ama 2,5 yıllık evliyim şubatta 3 oluyor zaten eşimde ekimden sonra 2-3 ay yok asker olduğu için yurtdışına göreve gidiyor her halukarda onun için şubata kadar bekliycem eğer kist oluşmamışsa ekimde 1 aşılama daha yaptırayım diyorum sizce yaptırayım mı?çünkü ekimden sonra şubata kadar şansım yok eşim de yok bilmiyorum
ege ünv. yaptıracaksan bence şansını dene derim şubattan önce..3 yıl dolmasada aşılamayı karşılıyormu devlet?
eğer karşılamıyorsa ve maddi yönden üzücekse, yaptırma..şubat ayına kadar bitkisel kürler dene..mesela soğan suyu falan...
ege ünv. yaptıracaksan bence şansını dene derim şubattan önce..3 yıl dolmasada aşılamayı karşılıyormu devlet?
eğer karşılamıyorsa ve maddi yönden üzücekse, yaptırma..şubat ayına kadar bitkisel kürler dene..mesela soğan suyu falan...
yok cannım karşılamıyor ama iğne pahalı olduğu için hap kullanıyorum incir kürüde yaptım yumurta oluştu aşılamaya uygun yani onun için 200 tl ödedim ekimde yaptırırsam 200 tl daha vercem o önemli değil veririm bi şans yani o kadar zarar vermez ama şimdi tüp bebek yaptırmaya kalksam 5000 civarı falan onun için bekliycem..sen rapor lu musun özel mi ne kadar verdin smryna ve erol hocaya? rapor çıkınca bende irenbe düşünüyorum ama bilmiyorum daha vakit var..sen memnun musun..ilk tüp bebek mi..çok soru sordum :)))
benim sadece mayıs ayında yaptırdığım negatif 1 aşılamam var canım..ben şifa hast de yaptırdım erol hocayla anlaşmalı oldukları için o geldi..benim ilaçlar falan hepsi yaklaşık 1.000 tl tutmuştu
artık 3 senemi doldurdum bidahakine raporlu yaptırıcam...
tekrar aşılama mı yaptırıcaksın tüp bebek mi? çukulata kisti var mı hala ameliyat geçirdin mi hiç ben 2 ameliyat geçirdim şu anda yok gibi adet olmayı bekliyorum bakıcaklar var mı diye sonra 2. aşılamaya karar vercekler..
ben aşılama deneyeceğim canım,geçen hafta doktora gittiğimde, kist yok dedi...ama tabi yapışıklıkları göremiyorlar usg de biliyorsun..ben bir laparaskopi ameliyatı geçirdim, tüpler açıldı ama aşılamadan önce bir hsg daha çekilicem tüplerde kapanma varmı ona bakılacak, sonra aşılama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?