Çikolata Kisti Olup Tekrar Eden ve Buna Rağmen Gebe Kalan Varmı?

bende ameliyat oldum kistten dolayı üzerinden 1 yıl geçmeden hamile kaldım şu an 8 aylık bir oğlum var. doktorum doğumdan sonra hala yapışıklık olduğunu temizlediklerini söyledi.üstelik kist ameliyatında yumurtalığımın tekinide aldılar. allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

canım allah bağışlasın allah bizlerede nasip etsin inş senin gibi aynı hastalıktan dolayı hamile kalanları ve bebekleri olanları duyunca umutlanıyoruz daha sıkı bağlanıyoruz hayata bende ilk tüp denemem için tedavi görüyorum inş olumlu olur allahım hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın inş

bence hiç morelinizi bozmayın arkadaşlar çünkü çevremizde bir çok insan kistlerle hamile kalbiliyor hatta benim doktorum gebelik dene falan demişti kistim varken...herşeyin vakti zamanı gelicek ve hepimiz doğal yada çeşitli yöntemlerle hamile kalıcaz kısmet olursa eğer ...ama emin olun ki bir çok kişi hiçbir şeyi olmadığı halde bu duyguyu yaşayamıyor(açıklanamayan kısırlık vb.)isteyen herkese allah nasip etsin inş.:Saruboceq:

arkadaşlar dedim ya incir kürüne başladım diye yumurta olmuş ve yarın aşılamam var çok mutluyum.kistlerden aşılamaya bile geçememiştik umarım sonucuda iyi olur.nasıl geçicek zaman bilmiyorum..

arkadaşlar dedim ya incir kürüne başladım diye yumurta olmuş ve yarın aşılamam var çok mutluyum.kistlerden aşılamaya bile geçememiştik umarım sonucuda iyi olur.nasıl geçicek zaman bilmiyorum..

canım çok güzel bir haber, inşallah rabbim tez zamanda kavuşturur seni yavrularına opuyorumnanaktan

canım çok güzel bir haber, inşallah rabbim tez zamanda kavuşturur seni yavrularına opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..aşılamam oldu herşey yolunda ama galiba çok takıyorum bazen çok umutlanıyorum bazen de çukulata kisti hastası olanların aşılamada şansının az olduğunu duyunca üzülüyorum günler zor geçicek ama beklemekten başka çare yok..
izmirde nerde oturuyorsun tedavi olduğun bir yer var mı?

Son düzenleme:
canım çok sağol,ben 27 yaşındayım,kistim ameliyattan sonra hemen tekrarladı,benimki de hızlı ilerleyen çabuk tekrarlayan kistler olduğu için bir de endometrimada erken menopoza girme riski olduğunu duyduğumdan dolayı ben hemen embriyo donduracağım.evlilikte 3. yıla da 1,5 sene var beklemeye korkuyorum paralı yaptıracağım, 5 milyar da çokmuş ama ne yapalım..bana sorarsan aşılamaya başladıysan dene 1 kere ama çok oyalanma,sende de endometrioma vardı sanırım aşılamada bizim şansımız düşük bence,o yüzden bir de aşılamaya para ve zaman harcamayı düşünmüyorum ben,ama tutarsa da çok iyi olur inşallah hamile kalırsın hemen canım..tavsiyelerin için çok sağol ben de deneyeceğim..

canım şuanki süreçte olumsuz bişi düşünme, kasma kendini..Allah ım yollar inş.bebişini...
ben buca da oturuyorum..ameliyatımı ve aşılamamı şifa hast yaptırdım.dr.erol tavmergen..
sen?

benim sadece mayıs ayında yaptırdığım negatif 1 aşılamam var canım..ben şifa hast de yaptırdım erol hocayla anlaşmalı oldukları için o geldi..benim ilaçlar falan hepsi yaklaşık 1.000 tl tutmuştu

artık 3 senemi doldurdum bidahakine raporlu yaptırıcam...

tekrar aşılama mı yaptırıcaksın tüp bebek mi? çukulata kisti var mı hala ameliyat geçirdin mi hiç ben 2 ameliyat geçirdim şu anda yok gibi adet olmayı bekliyorum bakıcaklar var mı diye sonra 2. aşılamaya karar vercekler..

ben aşılama deneyeceğim canım,geçen hafta doktora gittiğimde, kist yok dedi...ama tabi yapışıklıkları göremiyorlar usg de biliyorsun..ben bir laparaskopi ameliyatı geçirdim, tüpler açıldı ama aşılamadan önce bir hsg daha çekilicem tüplerde kapanma varmı ona bakılacak, sonra aşılama...

hadi inşallah bana haziranda laparaskopi yaparken histeroskopide yapıldı kanallara bakıldı açık. şu anda sorun yokta işte biz endolar için aşılama düşük diyorlar ama kısmet inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz..

bendede çikolata kisti vardı sağ yumurtalığımda 5,5-6 cm 1 adet..2 seneye yakın bende hamile kalamadım 2 kere aşılama oldum onun dışında yumurta takibi filan yapıldı 3 kez..tam tüp bebek düşünürken kendiliğinden hamile kaldım..allahım nasip ederse nisanda geliyor bebeğim..sizlere söylemek istediğim tabiki tedavinizi olun derim fakat çok ta ümitsizliğe kapılmayın kızlar..herşeyin bir zamanı var rabbim ne zaman yazdıysa o zaman gelir bebişiniz..hepiniz için dualarım sizinle en kısa zamanda alırsınız inşallah yavrularınızı

merhaba arkadaşlar ben 2009 ağustos ayında çikolata kisti sebebi ile laparoskopi oldum.34 yaşındaydım ve evlendiğimden beri doğumkontrol hapı kullanıyordum.çocuk kararı verip hamile kalamayınca çok bilmiş senelerden beri gittiğim jinekoloğuma gittim tekrar ve aaa sende sağ yumurtalıkta 3 cmlik çikolata kisti var laparoskopi olman gerek ve bunun sonunda da tüp bebek denemelisin dedi ve bana birkaç doktor önerdi.Ben araştırmalarımsonucu hakan yaralıda karar kıldım ca 125 testi standart bir testtir ve banada yapıldı. laparoskopi ve pataloji sonucunda enson seviye endometriyozist hastası olduğum çıktı ortaya ve sağ tüpüm tıkalı idi.Hakan hocam herzaman olduğu gibi babacan bir tavırla bana moral verdi. Ameliyat sonunda bana 3 ay verdi ve sonunda aralıkta tüp bebek tedavisi oldum şu anda ikizlerimden birini kucağımda sallarken size tek elle yazıyorum.bu hastalık geçen küçülen birşey değil bu birincisi kızlar boş laflara kanmayın.hemen tekrarlar bende ilk ay tekrarladı lparoskopiden sonra neyseki 3cm den küçüktü tekrar ameliyat olmama gerek görülmedi.sıpam rahat durmuyor daha fazla yazamıyorum sorularınız olursa yardımcı olmya çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…