- 31 Mart 2015
- 410
- 289
- 103
Evet canım aynısı. Ben de 3 ay kullandım ama ne yumurta sayım arttı ne de kalitesi. İnşallah sende işe yarar.
İncir kürü yapmadım ama yumurta büyütme aşamasında çok incir yemiştim, onun da bir etkisi olmadı :)
Ben son başarılı olan denememde arı sütü bal polen yedim her gün. Arı sütünü şırınga içinde organik pazardan alıp karışımı kendim hazırladım. 100 gram bala 20 ml arı sütü ekledim. Yine aynı sayıda yumurta toplandı. Döllenme oranı da aynı oldu. Tutundu ama muhtemelen sebep endometriozisin baskılanmış olmasıydı.
Soğan kürü de ağrımı azaltmıştı ama hamile kalmamı kolaylaştırmadı.
Yalnız bol bol zencefil tükettim. Enflamasyon göstergeçleri ilk kez bu kadar düşük çıktı. Zencefilin çok faydası var endometrioziste. Onu kesinlikle tavsiye ederim.
İlk denemeni yapacakmışsın. Merkezin neresi ve doktor kim. Bunda gerçekten iyi bir doktor lazım. AMH değerine baktı da mı DHEA verdi? Bana pek mantıklı gelmedi. Benim 4. denemede bir bu kaldı kullanmadığımız bunu deneyelim diye vermişti.
Cok sagol cnm bilgiler icin. Evet benim ilk deneme olacak kismetse. Izmir Irenbe de Kaan Bozkurt doktorum. Cikolata kisti olan epey hastasi var, hamile kalan da epey var ama bu isin garantisi yok tabi kader kismet birazda :) arastirdigim kadariyla bizlerde onceden birkac ay menapoza girmek onemli, bu doktor da bu yolu izledigi icin sectim. bir kez gorustuk henuz, cift tarafli cikolata kistini gorunce yumurta sayisi ve kalitesine dusus olmasin olamaz dedi. eski tahlil sonuclarim vardi, yenilememi istedi amh ve bir suru test daha istedi. tamamlayinca gitcem tekrar ama bu arada acayip cok vitamin destekleyici ilac verdi : E vitamini, coenzyme q10, B12 plus, d vitamini ampulu, krillom krill oil ve biosteron dhea. kesin izlenecek yolu sonuclara gore belirleyecek ama bunlara baslamami istedi. sogan kuru ve incir kuru, ari stu bal polen de zarari olmaz faydali olabilir dedi. zencefili nasil tukettin ve ne siklikla? senin doktorun kimdi ve enflamasyon göstergeçleri nedir cnm?